Buba Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie potrzebuje informacji gdzie w warszawie lub okolicach jest firma która wycina cnc w aluminium/kwasówce google pokazuje sporo firm a może ktoś ma jakąś sprawdzoną
jawosz Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam Wiecie może gdzie w W-wie mogę wyczyścić wtryskiwacze? Wiem ze na Cynamonowej jest warsztat gdzie to robią ale nie ma on zbyt dobrych opinii ;-(
Kolkov Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Dla tych, którzy przegapili wcześniejsze komunikaty w tym wątku oraz na fejsie. W piątek spotykamy się po raz kolejny w Bierhalle w Arkadii. Start o 19:00.
Kolkov Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Jesteś ? na 96% będę może z kimś z Ursynowa się zgadam i śmigniemy razem
moskal Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Jesteś ? z kim wracasz ???? kórwa bym miał transport z powrotem to tez bym sie wybrał
poziek Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Jesteś ? z kim wracasz ???? kórwa bym miał transport z powrotem to tez bym sie wybrał ale Ty kurfa przezywasz będziesz miał transport, nie płacz jak półpiździe
moskal Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 będziesz miał transport, nie płacz jak półpiździe słuchaj padalcu wstrętny :naughty: :naughty: gdyby to ode mnie zalezalo to mógłbym tam siedziec do niedzieli , ale musze być w sobote o 7 rano na chacie bo nie mam z kim Majki zostawić.
poziek Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Jak Kokos wyrazi chęć to będę drajwerem i wtedy Cie odwiozę. Jak kokos chęci nie wyrazi to napierdalam ostro w palnik
hornet Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 karva jakie telewizory ???? o co chodzi ?
Reggi Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 moskal TY onlajn siedzisz a do mnie to nie zadzwonisz :bicz3:
moskal Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 moskal TY onlajn siedzisz a do mnie to nie zadzwonisz :bicz3: onlajn jestem 24/24 :naughty: [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 16:17_________________________________________________ Jak Kokos wyrazi chęć to będę drajwerem i wtedy Cie odwiozę. Jak kokos chęci nie wyrazi to napierdalam ostro w palnik ....... .... a kokos bedzie drajwerem
poziek Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 .... a kokos bedzie drajwerem Kokos jest HARDCOREM :kox: :kox:
MRoger Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 kto nie lubi walentynek http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/
MoorPH Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/ Najlepszy tekst: "Walentynki są dziś 15 lutego - Naprawde? Nawet niewiedziałam" Jaki ciemnogród
bialy986 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie,mam pytanie.Czy podjął by się ktoś wyrezania u mnie w autku wskazników doładowania na słupku w rozsądnej cenie .Ja nie mam do tych spraw smykałki i zaraz bym coś spieprzył.Ponadto mobilizuję siły do zrobienia chipa i nie wim czy taki montaż to przed czy po lepiej robić?Pozdrawiam i czekam na ewentualnych chętnych.
Kolkov Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie,mam pytanie.Czy podjął by się ktoś wyrezania u mnie w autku wskazników doładowania na słupku w rozsądnej cenie .Ja nie mam do tych spraw smykałki i zaraz bym coś spieprzył. rezaj sam, jest na forum krok po kroku jak to zrobić, więc poradzisz sobie na pewno, a satysfakcja z takiego rezania - bezcenna Ponadto mobilizuję siły do zrobienia chipa i nie wim czy taki montaż to przed czy po lepiej robić?Pozdrawiam i czekam na ewentualnych chętnych. nie ma znaczenia, czy wskaźnik będzie przed czy po programie, po prostu przed będzie Ci dmuchało mniej
bialy986 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 nie ma znaczenia, czy wskaźnik będzie przed czy po programie, po prostu przed będzie Ci dmuchało mniej dzięki kolego za podpowiedz.Wiem że wszystko ładnie i dokładnie fachowcy na forum opisują ale mam stracha mimo to Może ktoś jeszcze się wypowie co do tego,a w ostateczności podjedę kiedyś do Was na spota i osobiście pogadam.
Reggi Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 kto nie lubi walentynek http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/ :polew:
Rekomendowane odpowiedzi