angela Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 no dobra.....a ja jaki niby mam? u siebie widze rozowy
Norbi Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Już pewnie wszyscy naje... ONIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pobudka, POZIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wstawać
hornet Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja właśnie zbieram się zobaczyć co tam w parku serwisowym F1 Jak coś to pisać na koma to może jakieś dobre miejsce wypatrze Tu znajdują sę informację (dla tych którzy jeszcze nie wiedzą co i jak ) http://roadshow.ing-renaultf1.com/index.php http://www.foto-strefa.pl/showthread.php?t=675
Lukas Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 To co panowie ja juz po szkole na lody troche za zimno
hornet Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja już po F1 ale lipa na maxa !!! Żółw mi coś mówił że Oniak wybrał się na lody .... Foty z F1 a raczej z lipy F1 hahaha http://rapidshare.com/files/35016281/F1_Road_Show.rar.html
angela Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hornet....kurcze jakos nie moge dostac sie do tych zdjec....
hornet Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hornet....kurcze jakos nie moge dostac sie do tych zdjec.... Jak to .. klikasz na free później wpisujesz kodzik i pobierasz
angela Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 i jak to cale F1? straszna lipa mowisz?
hornet Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 i jak to cale F1? straszna lipa mowisz? Nic nie powiem i tym pół optymistycznym akcentem zakończę temat F1 RoadShow
Hugo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2007, 21:55 _________________________________________________no no....zmienil sie moj status...ciekawe czym sobie zasluzylam Taka promocja z mojej strony
angela Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Dzieki za promocje Hugo......milo z Twojej strony
Lukas Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Bo ten nasz Prezesik to on tak wszystkie Kobietki wyroznia cos czuje ze to taki przyszly "erotoman gawedziarz"
Norbi Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mnie tam dzwięk(ryk) silnika zabił. Warto było być tam chociażby dla tego odgłosu. Taraz wiem ,że jade na eliminacje F1 live.
T-żółw Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mnie tam dzwięk(ryk) silnika zabił. Warto było być tam chociażby dla tego odgłosu. Taraz wiem ,że jade na eliminacje F1 live. zgadzam sie, my bedac na powislu slyszelismy ryk i wzzzziuut F1
Lukas Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 zgadzam sie, my bedac na powislu slyszelismy ryk i wzzzziuut F1 Zółwik to z mojego potwora ten dzwiek sie roznosil bo akurat po poludniu upalalem
Rekomendowane odpowiedzi