Nosfer Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Firefox 4 - no ciekaaaaaawe :gwizdanie: Jakieś większe zmiany ? Zrezygnowałem z FF, bo wydawała mi się strasznie zasobożerna.. Po dłuższym czasie użytkowania widocznie spowalnia system. Teraz się przesiadłem na Chrome - dogina strasznie, ale narazie nie mogę się przyzwyczaić do interfejsu.. Chociaż ze wszystkich, póki co najbardziej pasuje mi Opera.
hornet Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Firefox 4 - no ciekaaaaaawe :gwizdanie: Podoba Ci się ... dla mnie to porażka... niech szybko poprawiają
lukaszr Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Podoba Ci się ... dla mnie to porażka... niech szybko poprawiają A Tobie to w ogóle coś się podoba ?
hornet Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Podoba Ci się ... dla mnie to porażka... niech szybko poprawiają A Tobie to w ogóle coś się podoba ? Ty na pewno nie
hornet Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 08:58_________________________________________________ :polew:
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Firefox 4 - no ciekaaaaaawe :gwizdanie: Podoba Ci się ... dla mnie to porażka... niech szybko poprawiają no zmian jest od cholery, jak na moje muszę na to popatrzeć trochę dopiero się wypowiem
adamooo Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 chłopaki bez smyrania mi się tu po napletach
Pingvin Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Na lapku 15" FF 4 pomaga - da się ustawić większe pole wyświetlania strony (mnie pomaga)...
Conrado Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 A może jakiś zlocik na bemowie(lotnisko) wjazd WORD?
Reggi Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Rekomendowane odpowiedzi