poziek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 jeszcze tylko tych felgi moje, lusterka twoje i można śmiało mylić mamuska nie poznała hehe fakt Jeszcze, żeby Q miała siostre bliźniaczke
wit.s Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 jesteś pierwszy w kolejce a myślałem, ze trzeba będzie więcej zachodu, zeby to usłyszeć no to ustalenie szczegółów po-za-fo-rum (oczywiście nie z adamooo )hornet. Noooo, rzeczywiście bym pomyślał o nowym felunku. hornet, malik - dawać foty do galerii felunku. angela. a czemu Twoich tam jeszcze nie widzę? Oj, popraw się popraw. Lukas, ile będę czekał na Twoje. poź, nie wstydź się tych swoich 15" Żółw, a Ty co? Nie myśl, ze Cię nie dopadnie. A reszta??? Siedzicie po kątach, zamiast brać sie do roboty. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12182.0 A! Jeszcze jedno. Jak nie pojawicie się z autkami w galerii, to Was dzisiaj Norbi będzie po parkingu za swoją S-ką włóczył
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Podobno + 80 hyhyhyhyhyhy Hornet wszystko git ale te fele to do taczki będą dobre U Malika malinaaaaa To fakt ale narazie muszą siedzieć nie ma wyjścia ... cisza przed burzą :bicz:
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wit powiem szczerze ze ten temat jakos no przeooczylem ale juz atakuje
Al_Capone Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja sie od dluzszego czasu staram o ramki i nic JO CHCEM RAMKIE. Ma ktoś z wawy zapas?
wit.s Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wit powiem szczerze ze ten temat jakos no przeooczylem ale juz atakuje Atakuj, atakuj, tym bardziej, ze chyba będę Cię prosił cobyś jako Mod objął go honorowym patronatem, czyli od czasu do czasu trochę tam poprzestawiał Pogadamy o szczegółach na spocie.
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wit gotowe Poz pokaz ta galerie z Felgami Qrysi bo tu sa ladnie wyszorowane
malik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 [hornet, malik - dawać foty do galerii felunku. Zrobione
wit.s Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nooo. Chłopaki - się spisaliście. Kunio. Chłopie. Ty się uchowałeś bez objechania . Na szczęście uprzedziłeś mnie
angela Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 a ja nie mam fotek wiec galeria musi poczekac do tego czasu...az bede cos miala do wklejenia:)
wit.s Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak to nie masz fotek . Takiego felunku fotek nie masz??? A to na ostatnim spocie Ci nie zrobili??? To tablicę potrafili zniszczyć, a fot nie pstyknęli ???!!! hornet. Nie zapomnij aparatu zabrać. Angela nie ma fotek, to trzeba dziewczynie zrobić, coby do galerii poszly. ... [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 13:55:47_________________________________________________Felunku znaczy się
malik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 a ja nie mam fotek wiec galeria musi poczekac do tego czasu...az bede cos miala do wklejenia:) Nie ma problemu. Mozemy dzisiaj obfotografowac na spocie autko. Od razu w komplecie z wlascicielką Tylko weź bikini malik
angela Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 WITciu spokojnie.... aparat zabiore ze soba to moze uda sie cos zrobic. Hornecik to moze niech mi fotek wiecej nie robi......bo znow bedziecie mieli ze mnie . ( ciagly brak czasu nawet fotek nie mam kiedy zrobic:() malik.......moze wogole bez ubrania przyjde.....po co mi bikini
wit.s Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 moze wogole bez ubrania przyjde :polew: No łzy śmiechu jak grochy na moich licach. angela. szacun Wodzu. :polew:
malik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 malik.......moze wogole bez ubrania przyjde.....po co mi bikini Nie wiem jak dla innych ale JAK DLA MNIE BOMBA!
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Malik a ty na takiego spokojnego wygladales To zapowiada sie sesja zdjeciowa jakiej jeszcze nie bylo
lukaszr Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 WITciu spokojnie.... aparat zabiore ze soba to moze uda sie cos zrobic. Hornecik to moze niech mi fotek wiecej nie robi......bo znow bedziecie mieli ze mnie . ( ciagly brak czasu nawet fotek nie mam kiedy zrobic:() Zdjęcia to robiłem ja, z czego nie byłaś zadowolona dlatego tak wyszły - ciągle uciekałaś więc jak miałem zrobić :grin: malik.......moze wogole bez ubrania przyjde.....po co mi bikini Pomysł bardzo ciekawy, czekamy na realizację, nieprawdaż malik ?? :afro:
Gość MorgothV8 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Chyba jednak się pojawię, prawdopodobieństwo rośnie.....
chudineze Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak tak czytam te zapowiedzi to chyba przywalę z Zamościa na Wasz spocik (2.5h i na miejscu) :polew:
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 no w 2,5 to ciezko bedzie ale z dobrym wiatrem to 3 godziny i na Torwarze i robimy zdjecia grupowe
Rekomendowane odpowiedzi