Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 No a mazury sa od piatku to niby jak ? za ta cene to pewnie i Rogal by w promocji zmierzyl
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Co do fotek to zaraz powinny być do ściągnięcia - spokojnie Panowie, rozluźnijce bice i czekajcie
lukaszr Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Co do fotek to zaraz powinny być do ściągnięcia - spokojnie Panowie, rozluźnijce bice i czekajcie Spoko spoko, tylko je ściągnę i obrobię (czyt. znikną numery rej. , bo na photoshopa to już za późno) i zaraz pójdzie paczka do ściągnięcia. Jakby co to podam linka do samej galerii - jak ktoś nie chce to sobie stamtąd ściągnie taką fotkę jaką będzie chciał :afro: Mam nadzieję, ze tym razem angela nie będzie zła za te fotki, bo i tak mało co dzisiaj nie oberwałem :bicz:
T-żółw Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 spot KOX hehe dajecie czadu....oniak z komóreczki neci masz czy z laptoka? cholera polowalem na ciebie na wale ale musiales przede mna jechac
lukaszr Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 spot KOX oniak z komóreczki neci masz czy z laptoka? Wali z komóry w łazience - woda puszczona i udaje, że się pucuje :polew:
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 spot KOX hehe dajecie czadu....oniak z komóreczki neci masz czy z laptoka? cholera polowalem na ciebie na wale ale musiales przede mna jechac Żólwiu ... może powinieneś pracować w drogówce? Już raz Oniakowi stracha napędziłeś
ono Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Az moje ogladala bo powiedzialem ze mam prawdziwe rury a nie c*pe..... Luki nie powiem co mówiła o twoich jak przedemną jechałeś.
T-żółw Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 hornet nie zamulaj brachu...dawaj foty
angela Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 lukaszr....moze nie bedzie az tak zle :polew:
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Luki nie powiem co mówiła o twoich jak przedemną jechałeś wiesz jak auto nie jedzie to chociaz wyglada
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 hornet nie zamulaj brachu...dawaj foty just sekunda :grin:
malik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 FOTKI ZE SPOTA! OK, Udalo mi sie w koncu sciagnac i obrobic wszystkie fotki (powycinac tablice, porawic kontrast, nasycenie barw, itd). A tak przy okazji zapytam, czemu mamy taka paronoje odnosnie talic rejestracyjnych? Moze na przyszlosc jednak ich nie wycinac? Oszczedzi to kupe czasu a poza tym wycinane czy zamazywane tablice na prawde szpeca fotki Z gory przepraszam za kiepska jakosc zdjec, ktore robilem "z reki" na Torwarze. Wyszly dosyc nieostro. Sorry Angela, ale dotyczy sie to tez fotek Twojej bryki. Niestety na malym ekranie Canona nie widac czy fotka jest ostra czy nie. Dopiero na kompie wychodza takie rzeczy. Mam nauczke na przyszlosc ze przy takim oswietleniu to trzeba juz koniecznie uzyc statyw. W Promenadzie wyszlo juz znacznie lepiej. Bryczki prezentuja sie juz ostro jak brzytwa. Jest tez kilka fotek Angeli bryki tym razem przy dobrej ostrosci. No wiec chyba wywiazalem sie z zadania. Angela, masz w koncu porfolio swojej furki do zamieszczania w sieci. Wprawdzie bez bikini ale zawsze Jest tez kilka fotek robionych teleobiektywem na TVNie. Wyszly obiecujaco. Mysle, ze jak sie przyloze to w przyszlosci moze sie udac znacznie lepiej Aha, i jak nastepnym razem krzycze zeby sie nie ruszac to sie ku**a nie ruszac! Przy takim oswietleniu klatke naswietla sie prawie pelna sekunde!!! Milego ogladania http://www.picasaweb.google.pl/malinowy/spocikwawa Ku stworzeniu pelniejszej dokumentacji zachecam do dodawania komentarzy pod zdjeciami. malik
poziek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Fotki o niebo lepsze niż ostatnio !! Zauważyłem, że jedno auto było szczególnie wdzięcznym obiektem zainteresowania fotografów... ciekawe czemu akurat to auto??
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak dla mnie KOX dobra robota malik fajne mamy zdjecie z Zólwiem jak sie rozmazalo
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Fotki o niebo lepsze niż ostatnio !! Zauważyłem, że jedno auto było szczególnie wdzięcznym obiektem zainteresowania fotografów... ciekawe czemu akurat to auto?? Poprosimy inny zestaw pytań
malik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak dla mnie KOX dobra robota malik fajne mamy zdjecie z Zólwiem jak sie rozmazalo Nie "sie rozmazalo" tylko jak macie owsiki w tylku to tak wychodzi
Lukas Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Przez ta promenade to zapomnialem ze byl ostatni odcinek Magdy M. nagrał ktos moze
hornet Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Malik wrzucaj na ftp-a to będą do ściągniecia ... jeszcze sekunda i będą drugie [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2007, 00:32 _________________________________________________ Przez ta promenade to zapomnialem ze byl ostatni odcinek Magdy M. nagrał ktos moze Dzsiaj w robosie oglądałem bo miałem na kompie ale wykasowałem ...
poziek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 No dobra powiem to tylko raz: ANGELA podoba mi się twój przecinak.
Rekomendowane odpowiedzi