Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 BTW czy poziek zostawił komuś brykę pod opieką? nie zdążyłem się zgłosić na ochotnika (za drobną opłatą) A i owszem zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 A i owszem zostawił grin a on juz fruuu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Hugo będzie jeżdził siwym po torze i ciął się z EVO i Subarakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Hugo będzie jeżdził siwym po torze i ciął się z EVO i Subarakami No pewnie.Fajnie mieć w garażu 2 x B6 w kolorze Dolphin Gray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Cytat A i owszem zostawił No, to organizuję jakiś nastepny konkurs. Zgadnijcie co będzie nagrodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 No, to organizuję jakiś nastepny konkurs. Zgadnijcie co będzie nagrodą Rejs łódką po jeziorze , sam na sam z tobą podczas zlotu letniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ne ne ne. ja tam wiem chłopaki, ze generalnie jestesmy hetero, ale jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże i zwłaszcza po pijaku z d*pą przy ścianie warto się poruszać Chociaż, jakby pomanipulować wynikami, to .... Hugo dzięki, za podsunięcie pomysłu. Które Koleżanki zgłosiły się na wyjazd pod Olsztyn? [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 11:56:37_________________________________________________Ja Cię. No ile możliwości w tym wyjeździe poźka zobaczyłem - przejażdżka nagrodą w konkursach - otwieramy wypożyczalnię - firma podwożenia do ślubu - przewożenie towarów na europaletach - ... poziek. spokojnego lotu życzymy (to akurat na poważnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 No, to organizuję jakiś nastepny konkurs. Zgadnijcie co będzie nagrodą Rejs łódką po jeziorze , sam na sam z tobą podczas zlotu letniego o ciekaw nagroda w konkursie, dajcie mi wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dobra panowie kiedy coś pijemy bo już mnie ssie hyhyhy Ale na Mazurach był kox na maxa , napewno jade jeszcze na rajd malina panowie malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Oniak ciebie to wczoraj ssalo nie ma to jak pic driny wino i czysta a mowilem nie mieszac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.ARY Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 MUSZE TO WYKRZYCZEC chlopaki wisicie mi skrzynke wodki za to ze wkrecilem do klubu a przedewszystkim waszego Warszawskiego składu fajna dziewczyne ANGELIKE podobno była juz na waszym spotkanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 a no i mamy winowajce tego calego zamieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 MUSZE TO WYKRZYCZEC chlopaki wisicie mi skrzynke wodki za to ze wkrecilem do klubu a przedewszystkim waszego Warszawskiego składu fajna dziewczyne ANGELIKE podobno była juz na waszym spotkanku. skad mamy pewnosc ze to dzieki Tobie .... .. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 MUSZE TO WYKRZYCZEC chlopaki wisicie mi skrzynke wodki za to ze wkrecilem do klubu a przedewszystkim waszego Warszawskiego składu fajna dziewczyne ANGELIKE podobno była juz na waszym spotkanku. kolego kolego, nie my Ci wisimy tylko Ty i angela wysicie nam po skrzynce warsaw team to zamknięte grono i trzeba się jakoś postarać żeby się wkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.ARY Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zpytajcie ANGELI to wam powie kto ja molestowal o to zeby zajrzala na strone naszego klubu [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 14:40 _________________________________________________A z tym kto komu ma stawiac to sie zastanowcie bo ja wam moge skrzynke postawic ale jak ANGELE oddacie do radomskiej paczki a wtedy to mieli bysmy juz dwie niewiasty u siebie ANGELE i BRYNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zpytajcie ANGELI Pytaliśmy, ale była nad wyraz dyskretna. Coś w tym musi być i nie wiem czy na Twoim miejscu bym sie cieszył jak ANGELE oddacie Luzik. Angela czasem się zagubi a czasem myśli, że się z niej brechtamy, ale zduśmy te bezprzemiotowe dyskusje o oddawaniu w zarodku. Angela nigdzie się nie wybiera. O to akurat możecie jej zapytać mielibysmy juz dwie niewiasty u siebie Oj, to chyba nie ten teges liczyliście - z tego co pamiętam obok Specyficznego Dzika jest w Radomiu już jest jeszcze jedna Klubowiczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 a i w Kraku też jest jedna, wysoka Blondi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Rajd rewelacja, troche mam niedosyt. Troche za krótko i za mało intensywnie (pogoda ) Malik szkoda,że się nie złapaliśmy na Niegocinie. Oniak, Lukas mam nadzieje, ze jeszcze kiedyś polansujemy sie po OS-ach Poprostu GIT, KOKS I PSTRY, PSTRY,PSTRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 No Norbi dzieki za zaopiekowanie sie nami bo by jeszcze nas ktos rozjechal Oniak, Lukas mam nadzieje, ze jeszcze kiedyś polansujemy sie po OS-ach no jak nie jak tak obowiazkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 a i w Kraku też jest jedna, wysoka Blondi... Wg moich informacji nie ma, ale moze cos sie zmienilo od ostatniego spotu Poź - to Ty jeszcze nie poleciales, a juz Twoje auto rozdysponowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi