bienio Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 chlopaki mam prosbe.jutro na godzinke wpadne z kumplem z tej czarnej B5 kombi..czy moze ktos wziac VAG-a oraz G-techa?
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Poz w tym roku nie leci bo dostal zakaz od Nas sprzedaje tego Pazdziocha kupuje rower i jakos rok przebiduje Wg moich informacji nie ma no jak nie ma a ty murzyn
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 CytujWg moich informacji nie ma no jak nie ma a ty murzyn gdzie ja tam ladny jestem? Ledwo troszeczke bardziej niz diabel Reszta sie zgadza
G.ARY Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 wit byla u nas gosia fakt ale sie zagubila bidula i nie wiemy co sie z nia dzieje a szkoda bo fajna byla kolezanka
wit.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 a i w Kraku też jest jedna, wysoka Blondi... Poziek z samolotu nadaje.... O! Już nie nadaje. Ochrona go przyskrzyniła, czy jak? Wiem! Próbował VAGiem zmieniać parametry turbiny samolotu i teraz wsadzili go do przedziału bagażowego [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:09:37_________________________________________________ gosia fakt ale sie zagubila A bo nie otoczyliście opieką
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Poziek jest w PL. Oficjalnie bilet też ma na poniedziałek 18.06
wit.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 To Ty Żuczku już na katapulcie siedzisz Nooooo... chyba, ze poziek to .... nie poziek Chwila!!!!!! Za TYDZIEń???!!! :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Wiem! Próbował VAGiem zmieniać parametry turbiny samolotu i teraz wsadzili go do przedziału bagażowego hmm - ciekawe ile tam pompuje.... moze by wiekszy IC zalozyc... ahh i xenon obowiazkowo - Poź da sie to jakos stjuningowac? Co ci sie tak przesuwa ten termin. Adasiowóz juz gotowy w 100%?
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Przez tego Pozia to wpasc mozna w alkocholizm juz 3 impreza pozegnalna byla a widze ze jeszcze bedzie jedna
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 taniej to jakies banery zróbcie - "zegnaj Poziu" i "witaj Poziu" - uzytku wielokrotnego - inaczej to na wodke nie zarobicie
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 No i dlatego chciałbym uczynić zadość potrzebom Oniaka i coś jeszcze z wami wychylić [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:51 _________________________________________________tym razem juz ostateczny bo bilet już mam [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:55 _________________________________________________Panowie - co z ta hamownią?? Robimy grupowe pomiary??
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 no to jutro sie Poziek obgada co i jak w sobote dam rade mysle
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Pół dnia mnie nie było a Wy prawie trylogię spłodziliście na tym forum ... Poziu teraz to i ja pije i nie ma opcji żadnej bo innym wypadku będzie jak batorego komin :polew: W czasie lotu nic tam nie tuninguj tego samolotu ... pamiętaj iż konkordy zostały już wycofane z lotów więc nie ma konkurencji Co do koleżanki to mamy a co :grin: Poź już otoczył ją aurą opiekuńczości :polew: - może dlatego ten bilet jest tak przebukowywany
ono Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 No i dlatego chciałbym uczynić zadość potrzebom Oniaka i coś jeszcze z wami wychylić [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:51 _________________________________________________tym razem juz ostateczny bo bilet już mam [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 17:55 _________________________________________________Panowie - co z ta hamownią?? Robimy grupowe pomiary?? Kurde to dlatego dzisiaj cały dzień kicham ... nie na wode hyhyhy
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Poziek pojechalbys w koncu bo widzisz jutro mialem jechac po Q i nie pojade bo ty jestes ono to ty chcesz od poniedzialku zaczynac impreze i tak do niedzieli
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Oniak to bierz jutro wolne - to cie wylecze wieczorem z kataru
KICHOL Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 HA no dziadkowie widziałem już swoje całkiem ładne kolor widoczny w avatar i mam takie za***iste płomienie :grin: Silnik AJM no i Avant. Zdjęcia potem bo nie wyszły tak ładnie jakbym chciał. Pismo do Adamoo: jak tam załatwiłeś coś u Szewczyka???? Dla Pożka i innych....Przasnyska 2B....
Rekomendowane odpowiedzi