poziek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,kradnie-paliwo-granatowym-audi,38526.html zastanawiam sie czyja to morda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wypisz, wymaluj SebMis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wypisz, wymaluj SebMis Tak na mordzie przytył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wypisz, wymaluj SebMis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A podobnież kradzione nie tuczy:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwwasyl Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie, kto (z będących w Wawie:)) ma kabelek pasujący do B7 i wyłączyłby mi 'gong' niezapiętych pasów ? Najlepiej okolice wola/żoliborz/centrum/bielany/bemowo. Stawiam 4pak piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie, kto (z będących w Wawie:)) ma kabelek pasujący do B7 i wyłączyłby mi 'gong' niezapiętych pasów ?Najlepiej okolice wola/żoliborz/centrum/bielany/bemowo. Stawiam 4pak piwa A Białołęka bez 4-ro paka może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwwasyl Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie, kto (z będących w Wawie:)) ma kabelek pasujący do B7 i wyłączyłby mi 'gong' niezapiętych pasów ?Najlepiej okolice wola/żoliborz/centrum/bielany/bemowo. Stawiam 4pak piwa A Białołęka bez 4-ro paka może być? Pewnie. Mam tam brata, także może go przy okazji odwiedzę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Siema dzyndzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Siema dzyndzle Siema frenclu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Historycznie rzecz ujmując to dzyndzle przy pasku kiedyś inaczej się nazywały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwwasyl Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Panowie, gdzie w Wawie w miare tanio wymienić termostat i płyn do wspomagania ? To może każdy mechanior zrobić, czy lepiej uważać (gdzieś czytałem że komuś taki plastik się ukruszył przy wymianie termostatu) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja wymieniałem sam, i u mnie tych plastików już nie było, mimo to wszystko działa jak należy zero wycieków, szczerze, zabawy nie ma za wiele tylko trzeba mieć dłuuugie klucze i z 1h czasu. Co do płynu nie mam pojęcia, tego jeszcze nie robiłem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwwasyl Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Panowie, kto (z będących w Wawie:)) ma kabelek pasujący do B7 i wyłączyłby mi 'gong' niezapiętych pasów ?Najlepiej okolice wola/żoliborz/centrum/bielany/bemowo. Stawiam 4pak piwa A Białołęka bez 4-ro paka może być? Pewnie. Mam tam brata, także może go przy okazji odwiedzę ? No i operacja udana. Wielkie dzieki AndyN ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No i operacja udana. Wielkie dzieki AndyN ! ile $$$ Cie skasował ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwwasyl Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Nic, qrcze, nie przyjał nawet 4paka. Także panowie czapki z głów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi