PIXI Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jak tu się nie załamywać , jeśli na spoty coraz mniej ludzi wpada .... (dobrze że "Starzy" bywalcy są zawsze ) bo "Nowi" użytkownicy wpadną jak VAG potrzebny , albo jakiś problem - a później się wypinają Dobra koniec marudzenia , zaraz pewnie zmienimy lokalizację spotów i może Nas będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jak nowych nie ma jak ja byłem 1 raz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 to do których się ja zaliczam? tych nowych "vagowców"?? chyba nie do końca ja póki tej elektryki nie zrobię to nie ruszam sie na krótkich dystansach by aku jakoś zipało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jak nowych nie ma jak ja byłem 1 raz:) No właśnie 1 raz , kiedy drugi , trzeci , .......... ---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:19 ---------- to do których się ja zaliczam? tych nowych "vagowców"?? chyba nie do końca ja póki tej elektryki nie zrobię to nie ruszam sie na krótkich dystansach by aku jakoś zipało.... Troudyl spox , ty już byłeś kilka razy więc "Nowy" nie jesteś , a że ostatnio Ciebie nie ma to wiem bo pisałeś ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 heh jak tak dalej pójdzie to będę ekspertem od elektryki w b6 może to przeznaczenie zostać elektrykiem samochodowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jak sam zrobisz , to będzie pewne że dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ..elo:hi: PIXI kiedy przeprowadzka do promenady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Siemasz Bóg (znaczy Lucas ) raczy wiedzieć , ale myślę że niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 to jak coś się zmieni to poproszę adres:) bo ni w ząb cargo promenada spalarnia i inne słowka mi nie kojarzą się z lokalizacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Obserwuj pierwszą stronę "nagłówek" tam będzie info , co i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodszy Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Tez bym z mila checia przyjechal na spot ale wtorek godzina 19 odpada czemu nie weekend?Ja w tygodniu pracuje nie wiem jak inni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Bo w weekend wszyscy piją wódkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ..elo:hi: PIXI kiedy przeprowadzka do promenady Bliżej masz co:naughty: Za to ja dalej:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodszy Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Bo w weekend wszyscy piją wódkę No to faktycznie z weekendem jest problem...%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinokey Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Siemka a może dziś sie stykniemy gdzieś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodszy Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 a gdzie i o której?O 20 mam dziś picie wódeczki jak to w weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja już napier... łychę Poza tym gdzie na taką pogodę nawoskowane cudeńka wyciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Weekend rządzi się swoimi % (prawami) no to zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja już napier... łychę Poza tym gdzie na taką pogodę nawoskowane cudeńka wyciągać. Yebany .... :polew: :polew: , jak co sobotę . Zdrówko Norbi , też napie*dalam ---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:03 ---------- ..elo:hi: PIXI kiedy przeprowadzka do promenady Bliżej masz co:naughty: Za to ja dalej:kwasny: Miałeś na zimowy bliżej i nawet nie wpadłeś ---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:05 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinokey Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wcieło mnie panowie dołanczam sie Zdrówko do zobaczenia we wtorek 19 na arkadii pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi