Qrol1986 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 mnie ciekawi jedno czy flagi znikną? (w sumie czy pseudo fani znikną?)
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 oniak gdzieś jest jest powód trza się napić
hornet Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jakaś strefa kibica u Sławqa dziś będzie Śmietanka z WAWY do Rzeszowa zajechała http://s7.postimage.org/98oeb3gx3/IMG_7541.jpg http://s16.postimage.org/6eyiq2y2p/IMG_7542.jpg http://s17.postimage.org/68bmvoxdn/IMG_7543.jpg Jaki poź spasiony yy ja nie lepszy
ono Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 k**wa jego mać , co mam pecha ostatnio to masakra , 2 tyg temu jadę z łodzi , jeb kapeć, oczywiście brak zapasu , laweta , rozjebana opona , wsiadam do bryki baby , jeb kapeć k**wa , kupiłem oponę do Audi , jadę do Łodzi pierwszy raz nowa autostradą , tempomat na 200 pełen luzik , nagle jeb rozjebało mi oponę , mało się w bandę nie wjebałem , znowu k**wa laweta , Wczoraj na kaca jadę na rowerku , kapeć k**wa . Jak żyć k**wa , jak żyć ...
hornet Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 k**wa jego mać , co mam pecha ostatnio to masakra , 2 tyg temu jadę z łodzi , jeb kapeć, oczywiście brak zapasu , laweta , rozjebana opona , wsiadam do bryki baby , jeb kapeć k**wa , kupiłem oponę do Audi , jadę do Łodzi pierwszy raz nowa autostradą , tempomat na 200 pełen luzik , nagle jeb rozjebało mi oponę , mało się w bandę nie wjebałem , znowu k**wa laweta , Wczoraj na kaca jadę na rowerku , kapeć k**wa . Jak żyć k**wa , jak żyć ... To teraz nic nie ruchaj na mieście bo też możesz kapcia złapać
malik Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 k**wa jego mać , co mam pecha ostatnio to masakra , 2 tyg temu jadę z łodzi , jeb kapeć, oczywiście brak zapasu , laweta , rozjebana opona , wsiadam do bryki baby , jeb kapeć k**wa , kupiłem oponę do Audi , jadę do Łodzi pierwszy raz nowa autostradą , tempomat na 200 pełen luzik , nagle jeb rozjebało mi oponę , mało się w bandę nie wjebałem , znowu k**wa laweta , Wczoraj na kaca jadę na rowerku , kapeć k**wa . Jak żyć k**wa , jak żyć ... Wyrobiłeś statystyki na 10 lat do przodu. Teraz już na pewno nie złapiesz kapcia.
Buba Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 k**wa jego mać , co mam pecha ostatnio to masakra , 2 tyg temu jadę z łodzi , jeb kapeć, oczywiście brak zapasu , laweta , rozjebana opona , wsiadam do bryki baby , jeb kapeć k**wa , kupiłem oponę do Audi , jadę do Łodzi pierwszy raz nowa autostradą , tempomat na 200 pełen luzik , nagle jeb rozjebało mi oponę , mało się w bandę nie wjebałem , znowu k**wa laweta , Wczoraj na kaca jadę na rowerku , kapeć k**wa . Jak żyć k**wa , jak żyć ... To teraz nic nie ruchaj na mieście bo też możesz kapcia złapać +1 :grin::polew:
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 k**wa jego mać , co mam pecha ostatnio to masakra , 2 tyg temu jadę z łodzi , jeb kapeć, oczywiście brak zapasu , laweta , rozjebana opona , wsiadam do bryki baby , jeb kapeć k**wa , kupiłem oponę do Audi , jadę do Łodzi pierwszy raz nowa autostradą , tempomat na 200 pełen luzik , nagle jeb rozjebało mi oponę , mało się w bandę nie wjebałem , znowu k**wa laweta , Wczoraj na kaca jadę na rowerku , kapeć k**wa . Jak żyć k**wa , jak żyć ... Może Twoja baba chce Cię unicestwić, sprzedać majątek i sp***dolić z ogrodnikiem do Mexyku :naughty:
ono Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ragaa , w konkubinacie nie ma takich problemów
elmo814 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 ono bedziewsz na spocie, ?? jutro kto z vaguje auto brata jutro na promenadzie jutyro |?
malik Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 ono bedziewsz na spocie, ?? jutrokto z vaguje auto brata jutro na promenadzie jutyro |? Oniak jest zawsze i jak zwykle chętny do pomocy.
Góral.tz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 ono bedziewsz na spocie, ?? jutrokto z vaguje auto brata jutro na promenadzie jutyro |? Oniak jest zawsze i jak zwykle chętny do pomocy. :polew::polew:
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ragaa , w konkubinacie nie ma takich problemów W sumie to nie wiem..nigdy nie byłem ale Moskal zachwala ten stan
ono Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Niestety elmo nie będzie mnie , jade na akcje pod wawe , pare bryk jest do zwagowania .
Norbi Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Niestety elmo nie będzie mnie , jade na akcje pod wawe , pare bryk jest do zwagowania . Z góry dziękuje.
lukasz6891 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam, znajomy chcialby kupic Audi A4 B6 najlepiej 1.9 TDi, jezeli ktos ma jakies namiary na sprawdzone auto , lub ktos z klubowiczow sprzedaje swoje, to prosze o kontakt na PW. Pozdrawiam
elmo814 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam, znajomy chcialby kupic Audi A4 B6 najlepiej 1.9 TDi, jezeli ktos ma jakies namiary na sprawdzone auto , lub ktos z klubowiczow sprzedaje swoje, to prosze o kontakt na PW. Pozdrawiam sa 2 sztuki klubowe w Zamosciu, tdi 2003 rok, AVF, AVANT, zadbane , wiecej na pw
Góral.tz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 tom77 ugadane na następny wtorek czy jak ?? ---------- Post dopisany 21-06-2012 at 01:10 ---------- Poprzedni post napisany 19-06-2012 at 23:08 ---------- :whistling:
Rekomendowane odpowiedzi