lukaszr Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Co mam kochanie dla Ciebie uczynić :>?? Ty Norbi to masz podjeście do kobiet :D :oklaski: :oklaski:
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Norbi to wiesz stary wyjadacz inne doswiadczenie itp. nie to co my mlodzi erotomani gawedziarze :drool:
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Lukas ja bede rano 7 lipca w Wawie to moze sie jakos dogadamy co to wyjazdu nad morze
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 no ja 7 lipca z rana bede wylatywal takze Niunia i nad MORZEM
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja jeszcze nie wiem gdzie nad morzem wyladuje, to sie dopiero zobaczy :drool: ale jak tylko gdzies wyladuje to dam znac
NIKFAN Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Lukas weź dla mnie ten smycz na klucze
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 a ty ile chciales bo juz nie wiem wydaje mi sie ze jedna Niunka bedziemy walczyc z ta woda
wit.s Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Lukas Mnie koszulek zabierz pls Jaką smycz Czyżby druga tura już ten teges No, nie - rozumiem, że to "poza obiegiem"
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 i z ta zwykla i ta ognista wszystko da sie zalatwic
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 LukasMnie koszulek zabierz pls mam w samochodzie No, nie - rozumiem, że to "poza obiegiem" dokladnie to moje tajne zapasy i z ta zwykla i ta ognista wszystko da sie zalatwic ja nie wiem po co ja z panna nad ta wode jade
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja tez nie wiem wiesz... :polew: jak to po co, poopalac sie an sloneczku, powdychac troszke jodu itp itd :polew:
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 a co to sie dzieje jako pierwszy ze spotu wrocilem [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2007, 22:16 _________________________________________________a oto najnowszy patent mega rezaczy spotowych " Światła zespolone" w aucie Żółwia jakby byli jeszcze jacys chetni to prosze zabrac opaski zaciskowe
KICHOL Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 No panowie odkryłem nowego majstra od czipowania..... :drool: ma hamownię jeszcze nei wiem jak robi ale się dowiem namawiałen go na zniżki dla klubowiczów naszego klubu wyraził zainteresowanie, więcej opowiem jak będę znał konkrety.
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Kichol ty jeszcze nie zarejestrowales a juz bedziesz chipowal
angela Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 No co Ty Lukas nastepna imprezka sie szykuje tym razem na torwarze
KICHOL Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Kichol ty jeszcze nie zarejestrowales a juz bedziesz chipowal e no ....tego do czipowania rejestracja jest nie potrzebna a czip majster jeszcze jest nieznany przynajmniej ja o nim nie słyszałem, facet mieści się w Regułach obok Ursusa i Piastowa.....jak ktoś ma wiadomości na temat tego gościa to prosze się podzielic
Motor Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Super 1szy spocik odbyłem :> Super ludziska,miła atmosfera [nie to co na spotach hond type erów] Dzieki za info na temat mojego avanciora, nie wiedziałem o paru szczegółach...jestem oświecony ps.Co do Warsztatu w Regułach o nazwie CHIPTUNING to byłem tam klientem i gość może na tuningowaniu sie zna ale prostej usterki mi nie naprawił(po 3 dniach sam ją znalazłem)
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Super 1szy spocik odbyłem zapraszamy na kolejne Super ludziska,miła atmosfera miło bylo bo oniak byl trzezwy co innego jak jest po Kichol nie wymyslaj my mamy tylko 2 tjunerow Masters i Rogal !!
T-żółw Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 dzisiaj krwawy spot byl...Lukaszku na kolanko i :bicz3: 1szy spocik odbyłem :> Super ludziska,miła atmosfera [nie to co na spotach hond type erów] hehe chetnie poslucham nastepnym razem jak ich spot wyglada
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Lukaszku na kolanko ale to nie ja załozylem Ci opaske ja tylko ja pozyczylem
Rekomendowane odpowiedzi