chopin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja bede i odpowiadając na wczesniejsze posty DLATEGO WŁAŚNIE WOLAŁEM ZAPYTAĆ CZY WSZYSTKO AKTUALNE ŻEBY SIE DOWIEDZIEĆ ŻE JEST MAŁA ZMIANKA :p:p ---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:35 ---------- a panowie mam pytanko - jutro bede pierwszy raz i potrzebuje zbadać autko VAGiem - czy będzie ktoś kto mógłby to zrobić ? potrzebuje uruchomić fabryczny zestaw głośnomówiący i musze sie dowiedzieć czy mam ten moduł BT żeby smartfona zsynchronizować , Plis o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 tak jak pisałem, oniak lub poziek. musisz do nich tylko pw wysłać kilka razy bo rzadko odpisują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 dzięki buba ---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ---------- a jeszcze jedno pytanko - jak przeglądałem wczesniejsze komenty to padły takie hasła jak : torwar czy promenada , czy tam też są SPOTY ? wybaczcie że pytam ale niestety świeżaki tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Promenada lub torwar to latem, zima to arkadia Info gdzie sa spoty są u góry zawsze podwieszone, tylko sie wdarł mały bład z poziomem, bo w arkadii na poziomie -2 sie spotykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja słyszałem że zimą na torwarze d*py toples na sankach śmigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja słyszałem że zimą na torwarze d*py toples na sankach śmigają haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 hornet - zbyt piękne aby było prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 hornet - zbyt piękne aby było prawdziwe byłeś ?? nie byłeś. jak pojedziesz to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 kurde ja będzie vag to i może i ja podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 kurde ja będzie vag to i może i ja podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 kurde ja będzie vag to i może i ja podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 pany nie jestem za bardzo w temacie - czy A2 z S8 sa polaczone? nie ma problemu, dojedzie sie? z gory dziekuje za info ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 pany nie jestem za bardzo w temacie - czy A2 z S8 sa polaczone? nie ma problemu, dojedzie sie? z gory dziekuje za info ! Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Si mille grazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi91 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 od, ktorej strony wiezdzacie na ten żólty? bo ja musialem troche pobładzic zeby trafic. i gdzie sie podziewacie bo jak podjechalem to same fury stały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja to wale prosto potem w lewo i w prawo i jestem, a jak były same fury to na pewno Norbi lub Poziek był głodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typiszcz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Tak to prawda. Nie wiem kto, ale ktos zapodal temat szama i poszlismy na gore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi