chopin Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 czekaliśmy na dole ok 40 min aż sie zjechali CI co się zjechali ale potem już było bardzo zimno i temat szamka przeszedł bezapelacyjnie na przyszłość - NIE SPÓŹNIAĆ SIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Góral, poziek przyjechał by cię zvagować!!!! a ty co? gdzieś pod filarem zachlałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Góral, poziek przyjechał by cię zvagować!!!! a ty co? gdzieś pod filarem zachlałeś? a tak tym czasem to :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 pany ile na dzisiaj kosztuje dojazd z wawy do granicy w swiecku ? jechal ktos niedawno? ile jest w jedna strone? orientacyjnie, rzecz jasna z gory dziekuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 pany ile na dzisiaj kosztuje dojazd z wawy do granicy w swiecku ? jechal ktos niedawno? ile jest w jedna strone? orientacyjnie, rzecz jasna z gory dziekuje ! 10PLN 14PLN 14PLN 31PLN + --------- 69PLN Odcinek z Wawy do Strykowa jest za darmo aż do 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 dzieki Peter swoja droga cos w RP za darmo .... trza to wydrukowac i w ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Bry A Ty skąd!!?? ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- I czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Cyce nie leci ktoś ze 100-licy do Kraka kombiakiem albo jakimś busikiem/dostawczakiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Cyce nie leci ktoś ze 100-licy do Kraka kombiakiem albo jakimś busikiem/dostawczakiem ? Jak masz takie życzenie to dla Ciebię RS-em mogę przylecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Cyce nie leci ktoś ze 100-licy do Kraka kombiakiem albo jakimś busikiem/dostawczakiem ? Jak masz takie życzenie to dla Ciebię RS-em mogę przylecieć to nie po mnie..... jest towar do przewiezienia a Ty nie możesz go wieść bo wciągniesz wszystko zanim dojedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja leciałem i pozdrawiam z gór Norbi przykryj RS-a pierzyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 co tam ciekawego u was w trakcie końca świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 wódka się skończyła, piwo się skończyło kufa jak nic koniec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 wstaję i jeszcze końca świata nie ma... to o której on ma być ?? bo nie wiem czy pić czy czekać do 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Bry A Ty skąd!!?? ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- I czego? Zwagujesz mi furę ? Mam jakiś błąd na Fisie In2 czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Bry A Ty skąd!!?? ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- I czego? Zwagujesz mi furę ? Mam jakiś błąd na Fisie In2 czy coś To musisz dopompować prawe przednie koło to błąd zniknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Bry A Ty skąd!!?? ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- I czego? Zwagujesz mi furę ? Mam jakiś błąd na Fisie In2 czy coś ja tez, ja tez. wywala mi jakiś błąd blow job i nie wiem co z nim zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi