Góral.tz Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 ale na Nowoursynowskiej jest darmowa wódka tak że ... już wiem gdzie dziś spot :decayed:przecież nie łykasz? Czy to taki żarcik był? no nie łykam ale byłem u księdza i na dziś dyspense mam to jak masz chęć wpadaj, chyba ze mam po ciebie wysłać kierowcę
Norbi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 ale na Nowoursynowskiej jest darmowa wódka tak że ... już wiem gdzie dziś spot :decayed:przecież nie łykasz? Czy to taki żarcik był? no nie łykam ale byłem u księdza i na dziś dyspense mam to jak masz chęć wpadaj, chyba ze mam po ciebie wysłać kierowcę Nie no nie mogie z tym Góralesku.Posłuchaj, rzuciłem w piz*u to picie, a polewać i patrzeć na opite mordy nie lubię. Co nie zmienia faktu,że kiedyś sponiewierać się będzie trzeba, tylko księdza muszę jakiegoś namierzyć
Góral.tz Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 ja ci odpuszczę ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- co taka cisza ??
chopin Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 a jak za tydzień też nie bedzie waga to też nie przyjedziecie ? :decayed:
Góral.tz Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 pewnie ze nie chyba że nam za paliwo oddasz
chopin Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 :facepalm: no comment ...:facepalm:
Góral.tz Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 jak cię łeb napierdal.... to nie pij :grin:
chopin Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 zapytaj kokosa ile dzisiaj wypił na spocie albo Boberka
Góral.tz Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 co to zmienia ?? ze litr na łeb ?? :grin:
PIXI Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ja dziś niestety nie dałem rady pojechać bo koleżanka mnie uprosiła żeby pojechać obejrzeć z nią moto do kupienia, akurat dziś ;/ Ale postaram się pojawić za tydzień ciachnąłeś chociaż? Yebhany :polew:
0laczek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Fiesta mnie wczoraj zabiła... zasnąć nie mogłem...
Norbi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 jak cię łeb napierdal.... to nie pij :grin:
Góral.tz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 dzień dobry powiem tak wszystko nawet ok poszło na 3 gęby 3x0,5 plus 3x0,7 plus 9 bro marki Tyskie plus żarcia w uj (ale to brożka kobity)i nawet spoko jest tylko ten kurier o 8 rano jakoś nie w porę był :grin::grin:
Norbi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 dzień dobry powiem tak wszystko nawet ok poszło na 3 gęby 3x0,5 plus 3x0,7 plus 9 bro marki Tyskie plus żarcia w uj (ale to brożka kobity)i nawet spoko jest tylko ten kurier o 8 rano jakoś nie w porę był :grin::grin: ja pieerdole:facepalm:
hornet Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 po 1.2 litra na głowę? lol ja bym umarł... ale młodą ma wątrobę to jeszcze może jak już mu odmówi to będzie jedno tyskie przez pół dnia sączył przez słomkę
Norbi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tak apropos, co stosujecie na wątrobę?
Góral.tz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 po 1.2 litra na głowę? lol no troszkę było ale 1l na głowę bym liczył bo co jakiś czas ktoś wpadał na jednego ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- dzień dobry powiem tak wszystko nawet ok poszło na 3 gęby 3x0,5 plus 3x0,7 plus 9 bro marki Tyskie plus żarcia w uj (ale to brożka kobity)i nawet spoko jest tylko ten kurier o 8 rano jakoś nie w porę był :grin::grin: ja pieerdole:facepalm: ---------- Post dopisany at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ---------- Tak apropos, co stosujecie na wątrobę? nie kumam czemu o wątrobę pytasz jak za głowę się trzymasz :grin: ---------- Post dopisany at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ---------- co do wątroby to standard Hepatil, do tego kompleks witamin z grupy B, witaminę A D E, i oczywiście potas żelazo i magnez :grin::grin: ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- po 1.2 litra na głowę? lol ja bym umarł... ale młodą ma wątrobę to jeszcze może jak już mu odmówi to będzie jedno tyskie przez pół dnia sączył przez słomkę :grin::grin::grin: już nie taka młoda i styrana już troszkę :decayed: ---------- Post dopisany at 16:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- niestety musimy się leczyć po wczorajszym pigwa made in mateusz
Rekomendowane odpowiedzi