Góral.tz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 no właśnie się ogarniamy do sklepu
poziek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ale bajki z tym 1.2L na łba. Kurfa nawet Tomboy takim bajkopisarzem nie był
Góral.tz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 :grin: zadzwoń do moskale idźcie coś wspólnie poruchać a nie przejmuj się tym kto ile może :polew:
melman_zyrafa Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 :grin: zadzwoń do moskale idźcie coś wspólnie poruchać a nie przejmuj się tym kto ile może :polew: pozamiatał
chopin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 i tak nie pobijecie Boberka i Kokosa na spocie w pizzy hut z coca colą :P:P
troudyl Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 i tak nie pobijecie Boberka i Kokosa na spocie w pizzy hut z coca colą :P:P A ile potem trwało dojście do parkingu?
chopin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 bardzo długo ale co najważniejsze !!! wypili tyle coli z wielkiiej dolewki że ich tak zmuliło że nawet papieroska nie było od razu :grin: tylko po dłuuuugiej przerwie , a brzuszki to mieli .... ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- Mam vaga mam vaga , bedą spoty z vagowaniem :) ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- ale w nawiązaniu do tego co pisaliście i do tego co mi Boberek na spocie opowiedział wpadłem na taki pomysł że od tych wszystkich którzy bedą pierwszy raz i których nie bedziecie znali bede kasował 3 dychy żeby nie myśleli sobie:P:P:P a stali bywalce oczywiście full packiet za friko a przepraszam jeszcze góral bedzie miał podwójną stawke czyli 6 dych
hornet Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 chcesz rachunek czy f-rę za pierwszego spota we Wro ?
Góral.tz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 a przepraszam jeszcze góral bedzie miał podwójną stawke czyli 6 dych :facepalm:ja pierdo...le jeszcze nie widziałem twojej gęby a już jej nie lubię :facepalm: chyba z tolerancja u mnie coś nie teges :grin::grin:
chopin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 to bylo a propos tego co Boberek mi powiedział wczoraj , czytaj uważnie Hornet ! Wrocław to inny klimat inni ludzie i we Wrocławiu wszystko jest lepsze ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- a przepraszam jeszcze góral bedzie miał podwójną stawke czyli 6 dych :facepalm:ja pierdo...le jeszcze nie widziałem twojej gęby a już jej nie lubię :facepalm: chyba z tolerancja u mnie coś nie teges :grin::grin: jak nie widziałeś jak widziałeś , chyba że po pijaku przyjechałeś na spota ja widziałem , rozmawiałem i pamiętam
troudyl Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 góral i pijany za kółkiem,nie możliwe on tylko też tankuje w swój zbiornik nie tylko w audi
moskal Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ale bajki z tym 1.2L na łba. Kurfa nawet Tomboy takim bajkopisarzem nie był :grin: ---------- Post dopisany at 07:42 ---------- Poprzedni post napisany at 07:41 ---------- moskale nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno...
Góral.tz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno... móglbyś rozwinać swoją myśl bo nie za bardzo wiem o co chodzi z tym Bogiem?
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ale bajki z tym 1.2L na łba. Kurfa nawet Tomboy takim bajkopisarzem nie był eee tam, Goral moze nawet wiecej Przypomnialo mi sie wlasnie jak kiedys na zlocie w Pile dmuchnalem nad ranem w niedziele 3,8 promila, a czulem sie trzezwy
Góral.tz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ale bajki z tym 1.2L na łba. Kurfa nawet Tomboy takim bajkopisarzem nie był eee tam, Goral moze nawet wiecej Przypomnialo mi sie wlasnie jak kiedys na zlocie w Pile dmuchnalem nad ranem w niedziele 3,8 promila, a czulem sie trzezwy :grin:
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ale bajki z tym 1.2L na łba. Kurfa nawet Tomboy takim bajkopisarzem nie był Jak ktoś to napisał.." Góral to alkoholik teoretyk, nikt poza akademikiem nie widział go najebanego "
Góral.tz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ale bajki z tym 1.2L na łba. Kurfa nawet Tomboy takim bajkopisarzem nie był Jak ktoś to napisał.." Góral to alkoholik teoretyk, nikt poza akademikiem nie widział go najebanego " wszystko się zgadza i przed tobą chylę czoła, bo słyszałem jak Ci po Coli odpier..., fakt rzadko kto mnie widział najebanego,ale wiesz jak się spożywa to nie przy chipsach i paluszkach czy tam krakersach jak u Ciebie, tylko przy dobrym jedzonku. Ja osobiście Cię zapraszam czy to w góry czy warszawa, siądziemy rozlejemy i sam wtedy będziesz mógł napisać coś od siebie
Rekomendowane odpowiedzi