Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 no warunki masakra, wracałem dziś na Śląsk z Waszych stron to wyprawa zajęła mi 5 godzin, odcinek Wawa - Piotrków szklanka, a w stronę Wawy zablokowane oba pasy przez Tira który staną w poprzek drogi pozdr
Norbi Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 :naughty: Ten znowu nie śpi jak biały człowiek w nocy, tylko cieszy zamoczonego ryja:facepalm:
Góral.tz Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 :naughty: Ten znowu nie śpi jak biały człowiek w nocy, tylko cieszy zamoczonego ryja:facepalm: :polew::polew:
Aydaho Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Siema ktoś testował to cudo ? nie jestem pewny czy nie wywala błędu na FIS ŻARÓWKI LED 9 SMD BA9S T4W BAX9S H6W CAN BUS FV (2941815857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chopin Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Siemaktoś testował to cudo ? nie jestem pewny czy nie wywala błędu na FIS ŻARÓWKI LED 9 SMD BA9S T4W BAX9S H6W CAN BUS FV (2941815857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak, pierwsza sie spaliła po 2 miesiącach i włożyłem z powrotem zwykłe philipsa blue vision , szkoda pieniędzy na te allegrowe. Lepiej kupić gniazda W5W i przelutować i kupić porządne ledy W5W osram 6000K takie jak "wujek Pixi" ma i chulają aż miło
Góral.tz Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 a sze naebalem , dzis sobota ? zdecydowanie tak
Norbi Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 a sze naebalem , dzis sobota ? I dziś zasłyszałem w kuluarach, że powtarzamy?
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Siemaktoś testował to cudo ? nie jestem pewny czy nie wywala błędu na FIS ŻARÓWKI LED 9 SMD BA9S T4W BAX9S H6W CAN BUS FV (2941815857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A ja mam w Bixach takie H6W i też z allegro no i roczek śmigają i jest git:kox: Błędów oczywiście brak:wink:
chopin Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Siemaktoś testował to cudo ? nie jestem pewny czy nie wywala błędu na FIS ŻARÓWKI LED 9 SMD BA9S T4W BAX9S H6W CAN BUS FV (2941815857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A ja mam w Bixach takie H6W i też z allegro no i roczek śmigają i jest git:kox: Błędów oczywiście brak:wink: zależy pewnie kto ile jeździ i ile świeci , ja auta używam na okrągło w trasy i trochę go wytelepie na polskich wspaniałych dziurach więc zależy pewnie od użytkowania. Aydaho kup i zamontuj jak bedzie prykać bez zarzutu to będzie was już dwóch i obalicie moją teorie i moje niemiłe doświadczenia z tymi lampkami może też producencik conieco poprawił i bedzie banglać
malik Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 a sze naebalem , dzis sobota ? I dziś zasłyszałem w kuluarach, że powtarzamy? ni ni ni ni... mam Was k**wa dosyć na co najmniej 2 tygodnie
malik Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 To ty byłeś ? Hahaha Taaa... wpadłem w połowie jak juz średnio kumaliście
MoorPH Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich po ostatkach.. Jak tam samopoczucie?
Rekomendowane odpowiedzi