poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siema, a ja się zapytam odnośnie cargo. Jak wiadomo zamknęli ten parking a gdzie się wszystko przeniosło? trzeba dzwonić pod 997 bo oni na bieżąco wiedzą gdzie jest ten spęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 :polew::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pany, prośba jest. bede ogladał auto w Sulejówku i chciałem wziąć na warsztat, zobaczyc od spodu itp. ale w googlach nie moge nic znaleźć. jedynie jedna stacja kontroli pojazdów na ul. Okuniewskiej 1 ale jak wezme google maps to pod tym adresem jest teraz Tesco... moze ktoś coś wie gdzie tam na miejscu mozna sprawdzic autko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siema, a ja się zapytam odnośnie cargo. Jak wiadomo zamknęli ten parking a gdzie się wszystko przeniosło? Wyżej masz filmik z tego spędu, na MOP Brwinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Robią się sławni Szybcy i wściekli. Nielegalne uliczne wyścigi: ogromna adrenalina, duże niebezpieczeństwo, obławy policji | NaTemat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Robią się sławniSzybcy i wściekli. Nielegalne uliczne wyścigi: ogromna adrenalina, duże niebezpieczeństwo, obławy policji | NaTemat.pl To jest aż takie niebezpieczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie wiem, tak piszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie wiem, tak piszą Do tego jeszcze przepisy się łamie a za to są punkty i mandat można dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie wiem, tak piszą Do tego jeszcze przepisy się łamie a za to są punkty i mandat można dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie wiem, tak piszą Do tego jeszcze przepisy się łamie a za to są punkty i mandat można dostać pomidor:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 kurde musze mamusie zapytać czy mogę na tam jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nic jej nie mów. Jedź na nielegalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Widziany dzis w Arkadii ok 13.00 - przyznac sie kto to... Postawiłem sie 2 miejsca dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to nie aydaho przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to nie aydaho przypadkiem? chyba tak Jarko jak tam Twój RNSE ? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to nie aydaho przypadkiem? chyba tak Jarko jak tam Twój RNSE ? :D:D nie ma i nie bedzie... w poniedziałek popłynę z kasa praktycznie na najbliższe pół roku, tak ze mnie na komplet opon nowych na lato nie bedzie stac... ... znaczy sie chate 2-ga kupuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to nie aydaho przypadkiem? chyba tak Jarko jak tam Twój RNSE ? :D:D nie ma i nie bedzie... w poniedziałek popłynę z kasa praktycznie na najbliższe pół roku, tak ze mnie na komplet opon nowych na lato nie bedzie stac... ... znaczy sie chate 2-ga kupuje... ja pitole jak można tak zaniedbać swoją audiczke :facepalm: a jedna Ci nie starcza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcwpl Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to nie aydaho przypadkiem? chyba tak Jarko jak tam Twój RNSE ? :D:D nie ma i nie bedzie... w poniedziałek popłynę z kasa praktycznie na najbliższe pół roku, tak ze mnie na komplet opon nowych na lato nie bedzie stac... ... znaczy sie chate 2-ga kupuje... ja pitole jak można tak zaniedbać swoją audiczke :facepalm: a jedna Ci nie starcza ? Za mała była - teraz będzie wieeeeelka.... a tamta niech ktoś spłaci i dziecku w prezencie na 18-stke oddam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi