Norbi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A tak było spokojnie w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A tak było spokojnie w temacie... no dokładnie, wszystko spier.. li :doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A tak było spokojnie w temacie... no dokładnie, wszystko spier.. li :doh: Marudzicie pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 e tam marudzimy, ja po prostu nie wiem co dam dzieciakowi na 18-tkę, czy chate na mazurach czy w górach, a może tą w Bieszczadach, bo nad morzem to chyba sobie zostawię, a uj jak zrobę sobie dzieciaka to się zastanowię :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 e tam marudzimy, ja po prostu nie wiem co dam dzieciakowi na 18-tkę, czy chate na mazurach czy w górach, a może tą w Bieszczadach, bo nad morzem to chyba sobie zostawię, a uj jak zrobę sobie dzieciaka to się zastanowię :polew::polew: Stary ty to teraz masz dylemat, skąd tyle chat nabrać? jak masz coś na zbyciu daj znać z chęcia jedna przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 :doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 joł biczes gdzie jest śnieg się pytam. k**wa k**wa k**wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi790 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 joł biczesgdzie jest śnieg się pytam. k**wa k**wa k**wa w lodówce :polew: a co stęskniłeś się za nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 specjalnie letnie kapcie założyłem żeby się jeszcze nacieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 joł biczesgdzie jest śnieg się pytam. k**wa k**wa k**wa w lodówce :polew: a co stęskniłeś się za nim W lodówce masz śnieg ?? Jaki to model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi790 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 najnowszy i najdroższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dużo osób bywa w te wtorki o 19 na spotach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 joł biczesgdzie jest śnieg się pytam. k**wa k**wa k**wa poj%$#ło Cię ?? u mnie jeszcze 50 cm możesz podjechać :naughty::naughty: ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Dużo osób bywa w te wtorki o 19 na spotach? różnie jest ale wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wstyd przyjeżdżać, na razie jeszcze nie mam nic zrobione u siebie ;/ Nawet naklejek klubowych nie mam, nie mówiąc o ramkach pod tablice ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 jaki tam wstyd, zrobisz pomału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie no, halo już zrezałem niedawno to nie takie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie no, halo już zrezałem niedawno to nie takie nic wpadaj wpadaj Jarko przyjechał golasem i jak zobaczył nasze wozy to w końcu zaczął rozumieć o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi