Góral.tz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A tak było spokojnie w temacie... no dokładnie, wszystko spier.. li :doh:
troudyl Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A tak było spokojnie w temacie... no dokładnie, wszystko spier.. li :doh: Marudzicie pany
Góral.tz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 e tam marudzimy, ja po prostu nie wiem co dam dzieciakowi na 18-tkę, czy chate na mazurach czy w górach, a może tą w Bieszczadach, bo nad morzem to chyba sobie zostawię, a uj jak zrobę sobie dzieciaka to się zastanowię :polew::polew:
troudyl Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 e tam marudzimy, ja po prostu nie wiem co dam dzieciakowi na 18-tkę, czy chate na mazurach czy w górach, a może tą w Bieszczadach, bo nad morzem to chyba sobie zostawię, a uj jak zrobę sobie dzieciaka to się zastanowię :polew::polew: Stary ty to teraz masz dylemat, skąd tyle chat nabrać? jak masz coś na zbyciu daj znać z chęcia jedna przygarnę
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 joł biczes gdzie jest śnieg się pytam. k**wa k**wa k**wa
tomi790 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 joł biczesgdzie jest śnieg się pytam. k**wa k**wa k**wa w lodówce :polew: a co stęskniłeś się za nim
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 specjalnie letnie kapcie założyłem żeby się jeszcze nacieszyć
hornet Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 joł biczesgdzie jest śnieg się pytam. k**wa k**wa k**wa w lodówce :polew: a co stęskniłeś się za nim W lodówce masz śnieg ?? Jaki to model ?
fanthomas18 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dużo osób bywa w te wtorki o 19 na spotach?
Góral.tz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 joł biczesgdzie jest śnieg się pytam. k**wa k**wa k**wa poj%$#ło Cię ?? u mnie jeszcze 50 cm możesz podjechać :naughty::naughty: ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Dużo osób bywa w te wtorki o 19 na spotach? różnie jest ale wpadaj
fanthomas18 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wstyd przyjeżdżać, na razie jeszcze nie mam nic zrobione u siebie ;/ Nawet naklejek klubowych nie mam, nie mówiąc o ramkach pod tablice ;(
fanthomas18 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie no, halo już zrezałem niedawno to nie takie nic
chopin Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie no, halo już zrezałem niedawno to nie takie nic wpadaj wpadaj Jarko przyjechał golasem i jak zobaczył nasze wozy to w końcu zaczął rozumieć o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi