malik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 no to dziś promenada !! Jak zwykle będę!
jcwpl Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 wjeżdżasz na 2 piętro i na pewno zobaczysz jak w rogu stoją motocykle Ja jestem - motorów nie ma....
hornet Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 wjeżdżasz na 2 piętro i na pewno zobaczysz jak w rogu stoją motocykle Ja jestem - motorów nie ma.... a bunkry są ?
poziek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 wjeżdżasz na 2 piętro i na pewno zobaczysz jak w rogu stoją motocykle Ja jestem - motorów nie ma.... a bunkry są ? Nie ma ale na Torwarze i tak jest za***iście
PIXI Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Siema Ale tu ruch ..... ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Nie ma ale na Torwarze i tak jest za***iście Cielęcinki u Pozia I-wsza klasa
AIRWOLF Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Witam, mam pytanie do Was. Potrzebowałbym autko do ślubu na 15 czerwca, ślub na Tarchominie, sala pod Modlinem, najfajniej byłoby Audi A6 C7 lub Q7, ale jak ktoś ma ciekawa propozycje chętnie bym się zastanowił. czekam na propozycje
jcwpl Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Siema Ale tu ruch ..... ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Nie ma ale na Torwarze i tak jest za***iście Cielęcinki u Pozia I-wsza klasa Wpisów w chu...a i ciut ciut czyli tyle - tyle co nas było na spocie ostatnio - słownie - 4 fury...
chopin Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Siema Ale tu ruch ..... ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Nie ma ale na Torwarze i tak jest za***iście Cielęcinki u Pozia I-wsza klasa Wpisów w chu...a i ciut ciut czyli tyle - tyle co nas było na spocie ostatnio - słownie - 4 fury... masakra tylko wyjechałem i już frekwencja dwukrotnie spadła :polew:
troudyl Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Siema Ale tu ruch ..... ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Nie ma ale na Torwarze i tak jest za***iście Cielęcinki u Pozia I-wsza klasa Wpisów w chu...a i ciut ciut czyli tyle - tyle co nas było na spocie ostatnio - słownie - 4 fury... masakra tylko wyjechałem i już frekwencja dwukrotnie spadła :polew: haha widzisz robiłeś za 50% ludzi na spocie
0laczek Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Widzę, że spociki znów za wielką wodę przeniesione:(
Flyer Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Siema Ale tu ruch ..... ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Nie ma ale na Torwarze i tak jest za***iście Cielęcinki u Pozia I-wsza klasa Wpisów w chu...a i ciut ciut czyli tyle - tyle co nas było na spocie ostatnio - słownie - 4 fury... wreszcie spoty w Promce, to moze sie rozkreci... Arkadia jest ch*jowa ja dzis nie mam auta, bo sie robi wydech nowy, ale wpadam za tydzien.
Flyer Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 a co ze starym? za głośny był? deczko, tlumiki glosne dosc, moglem od nowa wypelnic tlumiki wygluszeniem i miec spokoj na dlugo, ale wolalem dolozyc tysiaka i zrobic calosc profi od nowa.
Buba Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 a kto ci robił wydech? ---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ---------- Mam nieodparte wrażenie że krzyniek jedzie w tym aucie Audi RS6 R by MTM (730+HP) vs. BMW X5 3.0ds - warszawa, acceleration, vmax - YouTube
bajk Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Audi RS6 R by MTM (730+HP) vs. BMW X5 3.0ds - warszawa, acceleration, vmax - YouTube
troudyl Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 a kto ci robił wydech?---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ---------- Mam nieodparte wrażenie że krzyniek jedzie w tym aucie Audi RS6 R by MTM (730+HP) vs. BMW X5 3.0ds - warszawa, acceleration, vmax - YouTube :slina: Nie mam więcej pytań, to auto lata nie jeździ
Buba Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Audi RS6 R by MTM (730+HP) vs. BMW X5 3.0ds - warszawa, acceleration, vmax - YouTube Nie krzyniek?
Rekomendowane odpowiedzi