melman_zyrafa Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 "Ja się pytam dlaczego oni mają w d...pie przepisy odnoszące się do zatrzymywania się na trasach ekspresowych... "no tak ale na moje w takich sytuacja jak przebite koło no to jakie masz wyjście ciężarówka jak nie stanąć i wezwać pomoc/ samemu zmienić?? osobówka jeszcze zrobisz jakis kawałek, a ciężarówką ciężko zwłaszcza załadowana. Inna sprawa co do tego co ci kierowcy na S8 wyprawiają. Problem był w tym, że gość właśnie sam koło zmieniał. Co więcej- nie raz widzę jak się na pasie awaryjnym tiry zatrzymują bo im się chyba tacho skończyło...
troudyl Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Szypko jeżdzom? Tak Norbi szypko jeszczom jak w tokyo drifcie lub szybkich i wsciekłych 6
Buba Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 "Ja się pytam dlaczego oni mają w d...pie przepisy odnoszące się do zatrzymywania się na trasach ekspresowych... "no tak ale na moje w takich sytuacja jak przebite koło no to jakie masz wyjście ciężarówka jak nie stanąć i wezwać pomoc/ samemu zmienić?? osobówka jeszcze zrobisz jakis kawałek, a ciężarówką ciężko zwłaszcza załadowana. Inna sprawa co do tego co ci kierowcy na S8 wyprawiają. własnie powinien jechać do najbliższego zjazdu. po to jest zakaz zatrzymywania żeby nikt ci z d*py jesieni średniowiecza nie zrobił. tak samo z policjantami wcześniej. szczególnie ze taki tir nie stoi tylko na poboczu tylko wystaje dużo bardziej i zajmuje jeszcze normalny pas do jazdy. widziałeś na autobahnie kiedyś kogoś na poboczu? wyjdz z samochodu i niech ktoś przeleci obok ciebie 150+. każdy mądry jak nie jedzie to ucieka a u nas by piknik zrobili z grillem
melman_zyrafa Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 "Ja się pytam dlaczego oni mają w d...pie przepisy odnoszące się do zatrzymywania się na trasach ekspresowych... "no tak ale na moje w takich sytuacja jak przebite koło no to jakie masz wyjście ciężarówka jak nie stanąć i wezwać pomoc/ samemu zmienić?? osobówka jeszcze zrobisz jakis kawałek, a ciężarówką ciężko zwłaszcza załadowana. Inna sprawa co do tego co ci kierowcy na S8 wyprawiają. własnie powinien jechać do najbliższego zjazdu. po to jest zakaz zatrzymywania żeby nikt ci z d*py jesieni średniowiecza nie zrobił. tak samo z policjantami wcześniej. szczególnie ze taki tir nie stoi tylko na poboczu tylko wystaje dużo bardziej i zajmuje jeszcze normalny pas do jazdy. widziałeś na autobahnie kiedyś kogoś na poboczu? wyjdz z samochodu i niech ktoś przeleci obok ciebie 150+. każdy mądry jak nie jedzie to ucieka a u nas by piknik zrobili z grillem Dokładnie. Mnie uczono, że jest totalny zakaz zatrzymywania się na ekspresówkach i autostradach- a jeśli już Ci się to trafi- to trójkąt 100m, przejście za barierki i tel. po pomoc. W przeciwnym razie srogi mandat. W cywilizowanych krajach tak to wygląda... A u nas? trójkąt 10 m (jak już się komuś będzie chciało) za autem i zmiana koła praktycznie na pasie ruchu. Brawo! Nagroda Darwina się należy...
PIXI Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Siema Jaki tu ruch , jak na Marszałkowskiej normalnie
czarna89a Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 wycieraczki mi nie chodzą....zacięły się, co się mogło stać?;/ nie znam się na tym i nie wiem ocb...;/;/
AndyN Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 wycieraczki mi nie chodzą....zacięły się, co się mogło stać?;/ nie znam się na tym i nie wiem ocb...;/;/ http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-naprawa-zatartych-wycieraczek-30501/
hornet Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 wycieraczki mi nie chodzą....zacięły się, co się mogło stać?;/ nie znam się na tym i nie wiem ocb...;/;/ wszytko co nie ma smarowania zatrze się
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Siemka Pany i Panie:hi: coś się tam u Was dzieję bo będę niedaleko Warszawki i może bym podjechał na spocika jakiegoś
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Siemka Pany i Panie:hi: coś się tam u Was dzieję bo będę niedaleko Warszawki i może bym podjechał na spocika jakiegoś nic sie nie dzieje. jedź dalej
hornet Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 nic sie nie dzieje. jedź dalej +100 Im wystarczy pozerów na wiejskiej.. jeszcze jeden nie potrzebny
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 nic sie nie dzieje. jedź dalej +100 Im wystarczy pozerów na wiejskiej.. jeszcze jeden nie potrzebny Poczekajta żaden granicy wjazdowej do Ylu nie przekroczy już ja się o to postaram:decayed::grin:
Buba Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 nic sie nie dzieje. jedź dalej +100 Im wystarczy pozerów na wiejskiej.. jeszcze jeden nie potrzebny Poczekajta żaden granicy wjazdowej do Ylu nie przekroczy już ja się o to postaram:decayed::grin: tam też rewelacji nie ma:decayed:
moskal Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Siemka Pany i Panie:hi: coś się tam u Was dzieję bo będę niedaleko Warszawki i może bym podjechał na spocika jakiegoś nic sie nie dzieje. jedź dalej +1
poziek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 To się pałujta:decayed::decayed: Everybady leje na wladiego
Rekomendowane odpowiedzi