olusem Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Dzięki za pomoc. Czyli jak ok wypadałoby pojechać na Migdałową i się upewnić. W razie problemu jest alternatywa od @bongod
Olszak86 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Na radiowej koło WATu tylko hamulce sprawdzają [emoji3]Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Ukrainka dalej siedzi? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 W zeszłym roku siedziała Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kolkov Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Już jej nie ma. Gadałem z nią. Wysłane z mojego XT1562
Kosmita Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 18 godzin temu, musti napisał: Paweł i jak jedziecie do Bukowiny ? Jezeli to do mnie to jedziemy. Mamy 3 osoby (ja, moj kumpel Lukasz i Kolek) czyli jedna wejdzie (w 5 wolalbym nie jechac bo jednak z tylu ciasno a za mna nie ma za duzo miejsca..). Poza tym nie wiem jak 5 walizek wejdzie. Po zlocie w niedziele chcialbym skoczyc do bialki do term na 3 godzinki chociaz. Ja lubie takie sauny to mowie ze pewnie bedziemy na wieczor pozniejszy w Warszawie jak cos.
musti Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Dnia 3/4/2017 o 17:39, Kosmita napisał: Jezeli to do mnie to jedziemy. Mamy 3 osoby (ja, moj kumpel Lukasz i Kolek) czyli jedna wejdzie (w 5 wolalbym nie jechac bo jednak z tylu ciasno a za mna nie ma za duzo miejsca..). Poza tym nie wiem jak 5 walizek wejdzie. Po zlocie w niedziele chcialbym skoczyc do bialki do term na 3 godzinki chociaz. Ja lubie takie sauny to mowie ze pewnie bedziemy na wieczor pozniejszy w Warszawie jak cos. Sauny w ośrodku bedą. Ja też lubie sauny i chcialbym na termy do Chochołowa pojechać w wolnym czasie który będzie na podczas zlotu.
Kosmita Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 17 minut temu, musti napisał: Sauny w ośrodku bedą. Ja też lubie sauny i chcialbym na termy do Chochołowa pojechać w wolnym czasie który będzie na podczas zlotu. no wiem, ze beda na miejscu. ale sama sauna, a taki osrodek jak w bialce to zupelnie inna bajka. Chyba pod samym nosem bedziemy miec jeden z fajniejszych obiektow takich w Polsce. Dlatego chce tam w niedziele pojechac. Takze podsumowując: jedziemy w 3 osoby od piatku rana samego do niedzieli do poznego wieczora. A co kto tam na miejscu bedzie chcial robic to juz kazdego sprawa
musti Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 1 godzinę temu, Kosmita napisał: no wiem, ze beda na miejscu. ale sama sauna, a taki osrodek jak w bialce to zupelnie inna bajka. Chyba pod samym nosem bedziemy miec jeden z fajniejszych obiektow takich w Polsce. Dlatego chce tam w niedziele pojechac. Takze podsumowując: jedziemy w 3 osoby od piatku rana samego do niedzieli do poznego wieczora. A co kto tam na miejscu bedzie chcial robic to juz kazdego sprawa Pod nosem bedziesz miał Termy Bukowina
Kosmita Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Podobno Białka lepsza. Ale zobaczymy. W każdym razie na pewno w niedzielę, w któryś termach wyląduję na kilka godzin..
mashet Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Pomoże mi dzisiaj ktoś na spocie wymienić żarniki w xenonach? W weekend poległem, bo do odkręcania dwóch śrub zderzaka(tych najgłębiej schowanych) zabrakło mi odpowiedniego klucza. Próbowałem też wyjąć puchę filtra powietrza, ale blokowała go jakaś dziwna rurka, siedząca sztywno i nie było jak wyjąć puszki do góry :/ wcześniej w B6 nie miałem z tym problemu. Edytowane 7 Marca 2017 przez mashet
Robero321 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 jak byś pisał wczoraj to bym dziś zabrał odpowiednie klucze a tak na marginesie to tych nie śrub tylko nakrętek jest faktycznie dwie ale na stronę czyli łącznie 4 sztuki przy odpowiednich kluczach w 15 minut można zrzucić zderzak nie śpiesząc się
s3ns Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Ja dziś wpadnę to mogę zabrać ze sobą walizkę. Coś tam na pewno znajdzie się do odkręcenia tego.
Rafa(ł) Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Hej :-) Kto z Was będzie dziś na spocie? Druga sprawa, będzie miał ktoś może VCDS? Rozbraja mnie wskaźnik temp.płynu chłodzącego. Mechanik, który wymieniał mi termostat stwierdził,że niby wszystko jest ok.ale wg.mnie nie bardzo bo coś za długo się podnosi wskaźnik a ciepło leci dość szybko. Nie wiem właśnie czy tak faktycznie ma być czy czujnik do wywalenia
Kosmita Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Ja dziś odpadam, ale za tydzień postaram się wpaść.
musti Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Paweł my do bukowiny jedziemy we 3 już w czwartek
Kosmita Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Dnia 6.03.2017 o 10:18, musti napisał: Sauny w ośrodku bedą. Ja też lubie sauny i chcialbym na termy do Chochołowa pojechać w wolnym czasie który będzie na podczas zlotu. Ok, poczytałem trochę i zwracam honor. W Chochołowie wydają się najbardziej sesnowne termy.
musti Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 26 minut temu, Kosmita napisał: Ok, poczytałem trochę i zwracam honor. W Chochołowie wydają się najbardziej sesnowne termy. Zestaw do sauny już się produkuje Ręcznik , czapka , mały ręcznik wszystko z logo Audi My w czwartek wyskoczymy tam pewnie do Chochołowa.
DawidAWT Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Siemanko:) Czy ktoś na dzisiejszym spocie będzie miał może jakieś narzędzia bo muszę wymienić sobie łożysko w kole z tyłu albo chociaż podnośnik żeby podnieść trochę samochód? Byłbym wdzięczny za pomoc bo nie mam nic oprócz kilku narzędzi a potrzebuję samochodu:/ Mechanik w mojej okolicy powiedział że najszybciej w poniedziałek będzie mi to mógł zrobić bo zawalony robotą:/
Rekomendowane odpowiedzi