Kosmita Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Dnia 12 marca 2017 o 11:37, musti napisał: Zestaw do sauny już się produkuje Ręcznik , czapka , mały ręcznik wszystko z logo Audi My w czwartek wyskoczymy tam pewnie do Chochołowa. zamówię chyba od Ciebie taki zestawik. Powiedz tylko czy robisz ręczniki dwukolorowe (z jednej strony jeden kolor z drugiej inny - żeby łatwo pamiętać, na której stornie siadać)? Godzinę temu, DawidAWT napisał: Siemanko:) Czy ktoś na dzisiejszym spocie będzie miał może jakieś narzędzia bo muszę wymienić sobie łożysko w kole z tyłu albo chociaż podnośnik żeby podnieść trochę samochód? Byłbym wdzięczny za pomoc bo nie mam nic oprócz kilku narzędzi a potrzebuję samochodu:/ Mechanik w mojej okolicy powiedział że najszybciej w poniedziałek będzie mi to mógł zrobić bo zawalony robotą:/ w Warszawie jest pełno mechaników, którzy Ci to zrobią od razu. Ale jak by co podnośnik będę miał
bongod Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Heheh ryzykowna sprawa z wymianą łożyska w kole na spocie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Karolwnik Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Panowie wpadacie dzis? Dawid jakby co lewarek mam. co do wymiany lozyska to np u mnie z przodu bez mlota i bez diaksa to nie robota bo tak sie zapieklo;)
DawidAWT Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Dzięki Panowie:) No ryzykowna ale nie da się już z tym jeździć i mało tego muszę jechać do Radomia dzisiaj:/ Mam nadzieję że ogarnę jeszczę jakiegoś mechanika w mojej okolicy ale póki co slabo a nie dojadę na tym na drugi koniec Wawy:/
bongod Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Żeby nie było że laweta będzie grana Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
DawidAWT Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana:) A tak serio to zobaczymy jeszcze:)
AdamRysiek Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Cześć, zmieniając na chwilę temat, ma może ktoś uszkodzone trzecie światło stop do a4 b6 avant?
DawidAWT Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Jednak sytuacja się rozwiązała bo koło nawet nie chce ruszyć;/ Niestety będę musiał to ogarnąć inaczej bo nie dojadę na spota:/ Mam nadzieję że chociaż czop da się jeszcze uratować:). Dzięki Pany za chęć pomocy:)
Kolkov Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Heheh ryzykowna sprawa z wymianą łożyska w kole na spocie [emoji3]Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Nie takie tematy się na spotach rezało Panowie wpadacie dzis? Ja odpadam, alergia mnie ro***bała na łopaty. Jednak sytuacja się rozwiązała bo koło nawet nie chce ruszyć;/ Niestety będę musiał to ogarnąć inaczej bo nie dojadę na spota:/ Mam nadzieję że chociaż czop da się jeszcze uratować. Dzięki Pany za chęć pomocy:) Nie zazdroszczę Powodzenia.Wysłane z mojego XT1562
Rafa(ł) Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Ja pomimo tego,że świeżak i żółtodziób będę na pewno :-)
DawidAWT Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 No właśnie kiedyś się rezalo dlatego myślałem że wspólnymi jakoś pójdzie:) Powodzenia to ja Tobie z alergią życzę:)
Karolwnik Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 kurcze mocna ta alergia jak az tak Cie rozwalilo;/ zdrowia zycze. Adrian Kadziela mial dzis wpasc;P Dawit jak cos potrzeba to dzwon:) we 2 zawsze lepiej;)
PIXI Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 7 godzin temu, Karolwnik napisał: Panowie wpadacie dzis? Obecny
Kosmita Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Juz? Ja jeszcze w domu a chcialem ladnie fure umyc zeby lypy nie bylo
musti Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Dnia 14.03.2017 o 10:46, Kosmita napisał: zamówię chyba od Ciebie taki zestawik. Powiedz tylko czy robisz ręczniki dwukolorowe (z jednej strony jeden kolor z drugiej inny - żeby łatwo pamiętać, na której stornie siadać)? Paweł ręczniki są tylko w jednych kolorach. Jak coś to pisz na PW podam Ci tel to się dogadamy jakbyś chciał coś robić. Ja sobie będę robił na Zlot do Bukowiny cały zestaw do "sauny"
Karlo88 Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Hejka. Czy jutro wpadacie na spot? Jeszcze nie byłem na spocie ale tym razem chciałem dotrzeć bo mam kilka pytań do właścicieli 1.8t BFB?
j4s2c2vr Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Może wpadnę pochwalić się hamownikami Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Ja chyba odpadam. Chociaż na 100% jeszcze nie wiem. Będę na pewno w następny i opowiem jak było na BT
Rekomendowane odpowiedzi