Kolkov Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Foty :kox: Czekam na więcej.Wysłane z mojego XT1562
Robero321 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 2 godziny temu, MichałA4 napisał: O widzisz dziękóweczka kolega z b7 czarnego sedana 1.8t na WL też ostatnio mnie ścigał po Legionowie To pewnie Krzysiek a ja dzisiaj dopiero odbieram z warsztatu przeciągnęło się
mashet Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Znajdzie się chętny na pomoc przy włożeniu navi na Androidzie ala RNS-e? Kosz mam, więc do przycięcia tunel oraz panel klimatronika. Chciałbym jeszcze zamontować rejestrator jazdy i puścić kable pod tapicerką, oraz kamerę cofania. Nie za dużo? Oczywiście za dobrą flachę albo dwie Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez mashet
Kolkov Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 56 minut temu, Robero321 napisał: To pewnie Krzysiek a ja dzisiaj dopiero odbieram z warsztatu przeciągnęło się Ksysiu ma Avanta przecież Co robiłeś w samochodzie?
Robero321 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 No fakt avant dawno nie widziałem sąsiada i dlatego wtopa Sporo nowy kolektor ssący, nowy wałek z gruszkami w dolocie, nowe wtryski, podpora wału napędowego, uszczelniacze, olej i takie tam. Zostaje jeszcze wyważenie wału...
Kosmita Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) ok, ja kasuje swoje zdj bo blach nie pokasowałem. Wrzuce jeszcze raz jak to zrobię. Sorawa. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Kosmita
Kolkov Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Panowie, szukam kontaktów do osób pracujących w salonach samochodowych. Marka nieistotna.Wysłane z mojego XT1562
Kosmita Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Widzę spot na prawde udany [emoji3] Dokładnie. Frekwencja dopisala, pogoda też, szama też była. Grill moglby byc tylko ciut wydajniejszy ale to podobno moja wina bo za mocno piwkiem podlalem kielby ))A mi taki gadżecik wskoczył na spociki i nocne jazdy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Przemots Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No frekwencja pod Narodowym dopisała.....muszę przyjechać bo dawno nie byłem
MAT1000 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Najbliższy wtorek słabo z pogodą, ale jak tylko będzie ciepło to Panowie nie ma co się zastanawiać, trzeba tam robić "imprezy"
j4s2c2vr Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 zawsze można robić zbiórkę w Arkadii połączoną z szopingiem spożywczym, a później przejazd pod Narodowy jeśli pogoda będzie ok.
mariusz-jagi Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dobrego pomysła maszWysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witajcie, Panowie dzięki za b. udany spot! Miejsce b. fajne! Jak pogoda dopisze trzeba powtórzyć PS. Prośba o adresy ze zbiorczymi fotami, Pozdrawiam!
Kolkov Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Widzieli?http://warszawawpigulce.pl/pozar-rzadkiego-audi-r8-regula-exclusive-pod-stadionem-narodowym-wideo/ Wysłane z mojego XT1562
Kosmita Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 27 minut temu, Kolkov napisał: Widzieli?http://warszawawpigulce.pl/pozar-rzadkiego-audi-r8-regula-exclusive-pod-stadionem-narodowym-wideo/ Wysłane z mojego XT1562 Ja rano widziałem. Ciekawe jakie szkody..
black4 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witajcie, Myślałem, że chłopaki grilla rozpalili Trochę się musieli powściekać skoro temperaturkę wydech złapał. Wydech custom, dyfuzory blisko i ognisko gotowe, Pozdrawiam!
Kosmita Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 @Kolkov zostaje Narodowy na wtorek?
Kolkov Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Muszę się na kompie zalogować. Jutro, ze względu na pogodę, zróbmy spota w Arkadii. Po południu zmienię tytuł.Wysłane z mojego XT1562
Kosmita Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dziś nie dam rady, ale jak wszystko pójdzie dobrze za tydzień przyjadę z niespodzianką
Rekomendowane odpowiedzi