black4 Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Hey! Dziś bezpieczniej zrobić starter w Arkadii. Wg. mojej apki z prognozą między 15 a 19 ma padać. Potem można się przenieść w okolice stadionu, Do zobaczenia
Kosmita Opublikowano 29 Maja 2018 Opublikowano 29 Maja 2018 Dzisiaj oczywiście Stadion Narodowy Będzie grill. Zapraszamy od 19 w stałe miejsce. pzdr
Kosmita Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 W tym tygodniu spocik w czwartek na Narodowym. Zapraszamy!
Kosmita Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jan by tu ktoś zaglądał (bo po postach tego nie widać) to dzisiejszy spot jest przeniesiony do Arkadii (niestety pogoda nie dopisała)
dliwski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Koledzy, trochę ostatnio byłem nieaktywny zarówno na forum jak i na spotach, w aucie tez długo nic nie robiłem ale wracam do rezania. Gdzie teraz najlepiej maluje się felgi na terenie Warszawy i okolic (wchodzi w grę tez Wyszków i okolice)?
Sali Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Witam, Takie szybkie pytanie, gdzie i kiedy te spoty bo chciałbym z czasem zawitać jesli to nie problem ?
Kosmita Opublikowano 25 Czerwca 2018 Opublikowano 25 Czerwca 2018 18 godzin temu, Sali napisał: Witam, Takie szybkie pytanie, gdzie i kiedy te spoty bo chciałbym z czasem zawitać jesli to nie problem ? Zapraszamy. Jutro od 19:00 w Arkadii na -2 H. Info bieżące na FB (link w podpisie)
Kosmita Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Siemanko. Wszystko powolutku do przodu. W sobotę w Łodzi byliśmy na łódzkich zlotach w 12 aut. A dziś pewnie spocik jak zwykle, tyle, że ja chyba na Legię skoczę. Wpadasz dziś na stadion?
black4 Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 No Grzesia to już daaawno nie było ... Pozdrawiam
skalmier Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Hej ekipa, Czy znalazł by się jakiś magik (dziś, jutro ) z VAG i pomógłby mi zaprogramować tempomat oraz FIS w Audi A4 b6? Dla sprawnego kodera będzie to chwila moment. Odwdzięczę się dobrym piwkiem lub innymi %.Pozdrowienia dla Wszystkich! Edytowane 26 Lipca 2018 przez skalmier
Rafa(ł) Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 9 minut temu, skalmier napisał: Hej ekipa, Czy znalazł by się jakiś magik (dziś, jutro ) z VAG i pomógłby mi zaprogramować tempomat oraz FIS? Dla sprawnego kodera będzie to chwila moment. Odwdzięczę się dobrym piwkiem lub innymi %.Pozdrowienia dla Wszystkich! Kolego, jest dobry gość co ogarnia cały temat elektroniki, tyle,że w Celestynowie pod Warszawą. Dominik Prudziński +48 605 610 006 Zadzwoń do niego i się z nim ugadaj. On to ogarnie bez problemu
skalmier Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Dzięki. Będę się odzywał! A czy ktoś jeszcze ma kogoś lub sam mógłby mi pomóc w Warszawie?
skalmier Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Ponawiam pytanie ktoś coś mógłby pomóc? Pozdrawiam
Kosmita Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 Kolego wpadnij na spota, wtedy z kimś się ugadasz. Tak na forum to ciężej raczej..
Simmon Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) W dniu 27.07.2018 o 14:51, skalmier napisał: Ponawiam pytanie ktoś coś mógłby pomóc? Pozdrawiam Kolego, jak masz wszystkie graty zamontowane poprawnie łącznie z modułem, który obsługuje tempomat to możesz podjechać do mnie zobaczymy, co uda się zepsuć ? adres podeślę na priva albo jak wolisz to na spocie szukaj Kogoś jak pisał Kosmita - swoją drogą pozdrowienia ? Edytowane 28 Lipca 2018 przez Simmon
Kolkov Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Siemanko. Tak się wybierałem wczoraj, że się nie ogarnąłem... Wczoraj dowiedziałem się o Krzyśku Zawiszy, przykra sprawa... Dawajcie znać czasem tutaj, nie tylko na FB. Ja na przykład w ogóle z FB nie korzystam.
Kosmita Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 W dniu 8.08.2018 o 10:46, Kolkov napisał: Siemanko. Tak się wybierałem wczoraj, że się nie ogarnąłem... Wczoraj dowiedziałem się o Krzyśku Zawiszy, przykra sprawa... Dawajcie znać czasem tutaj, nie tylko na FB. Ja na przykład w ogóle z FB nie korzystam. Ja mogę zawsze tutaj dawać znać jak chcesz. Po prostu Ty się opiekowałeś spotami na forum, a ja na fb. Jak chcesz zawsze świeże info będę wrzucał również na forum. Np. dziś zapraszamy od 19 na Stadion Narodowy na przeciwko PKP Stadion.
Rekomendowane odpowiedzi