spanky Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Kurde, nie przyjadę dzisiaj Wczoraj z ludźmi z roboty najebaliśmy się jak świnie i dzisiaj rano nie nadawałem się do jazdy :/ Jutro pojadę na zlot AKP....
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Spanky skad twoje zdziwienie ?? z tego ze chlopak sie narabal zpoczatku tygodnia czy ze jedzie na zlot do AKP ?
Gość MorgothV8 Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie no okazja była: poniedziałek.....
spanky Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Spanky skad twoje zdziwienie ?? z tego ze chlopak sie narabal zpoczatku tygodnia czy ze jedzie na zlot do AKP ? nie pytaj ...
poziek Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Spanky a co to za podpis u ciebie?? Kupiłeś sobie klocki lego??
wit.s Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie Lego i nie klocki, tylko http://www.realdoll.com/
spanky Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Spanky a co to za podpis u ciebie?? Kupiłeś sobie klocki lego?? mozna tak powiedziec ... bedzie sie skladac jak klocki lego .... :naughty: Nie Lego i nie klocki, tylko http://www.realdoll.com/ :drool: skad Ty wynajdujesz te stronki ... ?
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Wiciu jakiego linka zapodales Ciekawe co na to by powiedziala "J"
wit.s Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Ciekawe co na to My forum is my castle Mnie zaraz będziesz stresował Nic nie powie, bo od nikogo się nie dowie A nawet jakby się dowiedziała, to by powtórzyła to co zwykle - że nie wyglądam na tak popieprzonego jak jestem (czy coś w ten deseń)
Lukas Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 tak promenada najwyzej dostane klaustrofobi
angela Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Lukas nastepnym razem bedzie Torwar.......wszyscy sie tak uparli na te promenade...... a poki jest ladna pogoda trzeba korzystac z otwartej przestrzeni :th:
wit.s Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 tak promenada najwyzej dostane klaustrofobi Nic się nie martw - zadbamy o Ciebie i wywiesimy Cię za murek. Za nogi na lince holowniczej. Skąd u mnie takie pomysły Najnowszy Tarantino tak na mnie wpłynął
letallec Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 tak promenada najwyzej dostane klaustrofobi Chyba ze znowu sie uda na 4 wjechac :>
KICHOL Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 No więc tak..... 142.9KM i 331Nm tyle mi wyszło po wczorajszym rezanku i jestem zadowolony, przynajmniej na razie. :drool: No i nie wiem jak zamieścić wykres, no i pewnie nie będę na spocie dzisiaj bo żona mi się zawieruszyła gdzieś pewnie wróci z nową bluzką
Norbi Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Do Promenady i do Promenady. Sie jeszcze dalej wynieście :bicz3: Rormalnie lać po d*pie
KICHOL Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Do Promenady i do Promenady. Sie jeszcze dalej wynieście :bicz3: Rormalnie lać po d*pie Ta no właśnie, a może do chińskiego centrum do Nadarzyna pojadziem....... tam już będzie wszędzie blisko A taki ładny zadaszony parking jest przy makro Al Jerozolimskie (prawie obok T-Żółwia )
Norbi Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Do Promenady i do Promenady. Sie jeszcze dalej wynieście :bicz3: Rormalnie lać po d*pie Ta no właśnie, a może do chińskiego centrum do Nadarzyna pojadziem....... tam już będzie wszędzie blisko A taki ładny zadaszony parking jest przy makro Al Jerozolimskie (prawie obok T-Żółwia ) Święte słowa mister Kichol
Rekomendowane odpowiedzi