T-żółw Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Lukas 23 ja niestety nie kręce sie tam wogóle w tamtych okolicach na pewno z kimś się zabierzesz :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No panowie jak ktos chetny zabrac Kolege to bardzo bylbym wdzieczny obiecuje ze odrobie bo naprawde nie mam jak [ Dodano: 2006-06-20, 11:13 ] tomboy przedzwonie do Ciebie jak dalej jestes chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Słuchajcie, ja dziś wpadam na krótko bo o 20 gram w siatke "plażową" przy parku Wola na Górczewskiej, co wy na to? Może ma ktoś ochotę spędzić spota na sportowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 kurka jabym pojechał :-) troche sportu dobrze robi :razz: i może jakieś koleżanki nowe by się poznało ..ale jestem w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wktórym miejscu dokładnie mam Was szukać panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 własnie widać jak pracujesz... na forum [ Dodano: 2006-06-20, 15:34 ] Wktórym miejscu dokładnie mam Was szukać panowie? tam gdzie zobaczysz audi pod torwarem, tak jak autobusy wjeżdzaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dużo tych A4-czek bywa przewaznie? Tak apropos to piekna fela mister Kunio!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 to zalezy czy duzo od 4 do 8 przyjedz to sam zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jak sie dzisiaj plany nie popsuja to bede pomiedzy 18 a 19, wezme aparat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 To nikt nie jedzie na siatke ze mna? Wkońcu tam też jest parking i ludzi więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja wpadne na torwar ale na 30min gora godzina bo mam sporo oboty (sesja i te sprawy), wiec na siatke raczej ja odpadam, przynajmniej dzisiaj. Mozemy sie ewentualnie kiedys gdzies na paint balla umowic, ostanio gralem pierwszy raz i mi sie nawet spodobalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 paint ball dobra sprawa - chetnie was wystrzelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 to kiedy proba :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Było super :!: Zdjęcia wkrótce bo musze cos zjeść :mrgreen: Dobra juz skumalem T-żółwia , bartte, Norbiego i ono. Zjem to napisze cos wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No i po spocie miło było poznać nowych kolegów i uroczą koleżanke Kamil jak masz foty to dawaj na meila [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jasne ze bylo ok, tylko mam teraz jeszcze wieksza zagwozdke co zrobic z moja motorownia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No kurde z tym twoim motorem to naprawde jakieś czary mary,tyle już walczysz i dalej coś nie halo , podjedz do GS jest tam hamownia może on na coś wpadnie ,tylko taki mam pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No dzięki wszystkim, miło było znów być na spocie Nic cie nie martw Twoje 2.5TDI pojedzie na kuracje do VTG i bedziesz śmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No dzięki wszystkim, miło było znów być na spocie Nic cie nie martw Twoje 2.5TDI pojedzie na kuracje do VTG i bedziesz śmigał Dalej jestem pod wrazeniem odejscia twojej niunki... rewelka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 daaaajta foty :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi