Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może dzisiaj na spocie zrobimy cos takiego: http://www.funner.pl/auto-moto/arabski-drift/ CI TO MAJĄ JAK ZAJĄć SOBIE CZAS :polew:

No, dobre. Tylko skąd my małpy weźmiemy, zeby za kierownicą siadły.

Lukas zgarnijcie po drodze koło ZOO kilka pawianów.

Opublikowano

Stare i dobre. Tosik - rozumiem, ze poswiecasz swoja bryke do cwiczen?

Do tych co beda na spocie - bawil sie ktos moze w przekodowanie RNS-E?

Opublikowano

Flyer podjeź do mnie po spocie pod rest :) pogadamy odnośnie navi.. :-)

Opublikowano

adamooo: po spocie lece w trase do rodziny, wiec nie bedzie czasu... poza tym instrukcja przekodowania jest, potrzeba tylko sprawnych rak do vagowania :cool:

Opublikowano

jak Ci się uda to daj znać czy odblokowałeś video in motion..to jedno..a drugie czy podłączyłeś k-line ?

Opublikowano

Na razie mam gola RNS-E. Bajery beda w przyszlosci, jak bedzie czas na zabawe. Podobno calkiem niezly jest cyfrowy tuner TV od alpine'a - ten sam koszt co ori, a jakosc znacznie lepsza...

Opublikowano

Mam pytanie do Was, czy ktoś z Was kto jedzie na Mazury planuje wyjazd w piętek przed południem, ja planuję być w Wa-wie ok 11-12 więc może jakimś większym składem by nam się udało pojechać.

Angela dasz radę, tak jak rzomawiałyśmy?

Kto jescze?

ŁukaszeczkuR a Ty jak? Wymyśliłeś coś, bo ja Cię chętnie zabiorę ze sobą ;)

Bryniu jezeli chodzi o mnie to nie ma problemu.....w piatek wzielam wolne.....takze mozemy do poludnia leciec....

Moze jeszcze ktos sie dolaczy.....

Opublikowano

Ja gdzieś za Wawą mogę się do was przyłączyć, też będę w piątek jechał, godziny południowe.....

Opublikowano

Tylko ich dolotem nie wciagnij...

:polew:

Opublikowano
Eeee, mnie nie da rady

No nie wiem Brynia czy nie da rady jestes takich gabarytow ze nawet Panda moglaby Cie zassać :D

Opublikowano
Angela, spokojnie, nie ma takiego faceta co dał był radę dwóm kobietom Poradzimy sobie

JAK TO NIE MA A JA :hi::polew:

Opublikowano

No no, porównaj sobie tylko ilośc kucy u mnie i u Ciebie. Się tak nie bawię.

Piłem do wszystkich,żeby się przenieśli w nasze rejony, upalaliby wszyscy :naughty:
Opublikowano

Nie bójcie się dziewczynki, nie wciągne Was dolotem :D :D

Ja jestem raczej niegroźny - co najwyżej lekko gadatliwy erotoman :dance:

Opublikowano

Mam pytanie do Was, czy ktoś z Was kto jedzie na Mazury planuje wyjazd w piętek przed południem, ja planuję być w Wa-wie ok 11-12 więc może jakimś większym składem by nam się udało pojechać.

Kto jescze?

Ja mam zamiar ruszać około 12-tej, chyba ,że ekipa będzie leciała później wtedy trzeba bedzie sie dostosować. Co prawda Ms Brynia znam Cie tylko z fotek i obszernych opisów czynionych przez Wita, Ono :naughty: to myśle,że damy rade podążać razem w podobnym kierynku z podobnymi zamiarami :drunk::dance:
Opublikowano
Piłem do wszystkich,żeby się przenieśli w nasze rejony, upalaliby wszyscy

Norbi juz z dnia na dzien zimniej sie robi to wroci twoje ulubione miejsce :wink4:

Opublikowano

Kto jescze?

Ja mam zamiar ruszać około 12-tej, chyba ,że ekipa będzie leciała później wtedy trzeba bedzie sie dostosować. Co prawda Ms Brynia znam Cie tylko z fotek i obszernych opisów czynionych przez Wita, Ono :naughty: to myśle,że damy rade podążać razem w podobnym kierynku z podobnymi zamiarami :drunk::dance:

no to jest nas coraz wiecej :drunk::dance:

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce na zlot, bo tez bym chciała pojechać. :D Napisałam już do Hugo i czekam na odpowiedź. Trzymajcie kciuki. Wtedy byłoby nas jeszcze więcej jadących w tamta stronę. :)

Opublikowano

no to jest nas coraz wiecej

Angee my to nawet razem chyba w jednym pokoju :drool:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2007, 16:21 _________________________________________________

Ja mam nadzieję, że znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce na zlot, bo tez bym chciała pojechać. :D Napisałam już do Hugo i czekam na odpowiedź. Trzymajcie kciuki. Wtedy byłoby nas jeszcze więcej jadących w tamta stronę. :)

Git :quattro: