Tosik Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Może dzisiaj na spocie zrobimy cos takiego: http://www.funner.pl/auto-moto/arabski-drift/ CI TO MAJĄ JAK ZAJĄć SOBIE CZAS
wit.s Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Może dzisiaj na spocie zrobimy cos takiego: http://www.funner.pl/auto-moto/arabski-drift/ CI TO MAJĄ JAK ZAJĄć SOBIE CZAS No, dobre. Tylko skąd my małpy weźmiemy, zeby za kierownicą siadły. Lukas zgarnijcie po drodze koło ZOO kilka pawianów.
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Stare i dobre. Tosik - rozumiem, ze poswiecasz swoja bryke do cwiczen? Do tych co beda na spocie - bawil sie ktos moze w przekodowanie RNS-E?
adamooo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Flyer podjeź do mnie po spocie pod rest pogadamy odnośnie navi.. :-)
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 adamooo: po spocie lece w trase do rodziny, wiec nie bedzie czasu... poza tym instrukcja przekodowania jest, potrzeba tylko sprawnych rak do vagowania
adamooo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 jak Ci się uda to daj znać czy odblokowałeś video in motion..to jedno..a drugie czy podłączyłeś k-line ?
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Na razie mam gola RNS-E. Bajery beda w przyszlosci, jak bedzie czas na zabawe. Podobno calkiem niezly jest cyfrowy tuner TV od alpine'a - ten sam koszt co ori, a jakosc znacznie lepsza...
angela Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mam pytanie do Was, czy ktoś z Was kto jedzie na Mazury planuje wyjazd w piętek przed południem, ja planuję być w Wa-wie ok 11-12 więc może jakimś większym składem by nam się udało pojechać. Angela dasz radę, tak jak rzomawiałyśmy? Kto jescze? ŁukaszeczkuR a Ty jak? Wymyśliłeś coś, bo ja Cię chętnie zabiorę ze sobą Bryniu jezeli chodzi o mnie to nie ma problemu.....w piatek wzielam wolne.....takze mozemy do poludnia leciec.... Moze jeszcze ktos sie dolaczy.....
Gość MorgothV8 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja gdzieś za Wawą mogę się do was przyłączyć, też będę w piątek jechał, godziny południowe.....
angela Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Tylko ich dolotem nie wciagnij... Eeee, mnie nie da rady kurcze ze mna bedzie gorzej
Lukas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Eeee, mnie nie da rady No nie wiem Brynia czy nie da rady jestes takich gabarytow ze nawet Panda moglaby Cie zassać
Lukas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Angela, spokojnie, nie ma takiego faceta co dał był radę dwóm kobietom Poradzimy sobie JAK TO NIE MA A JA
Norbi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No no, porównaj sobie tylko ilośc kucy u mnie i u Ciebie. Się tak nie bawię. Piłem do wszystkich,żeby się przenieśli w nasze rejony, upalaliby wszyscy
Gość MorgothV8 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nie bójcie się dziewczynki, nie wciągne Was dolotem :D Ja jestem raczej niegroźny - co najwyżej lekko gadatliwy erotoman
Norbi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mam pytanie do Was, czy ktoś z Was kto jedzie na Mazury planuje wyjazd w piętek przed południem, ja planuję być w Wa-wie ok 11-12 więc może jakimś większym składem by nam się udało pojechać. Angela dasz radę, tak jak rzomawiałyśmy? Kto jescze? ŁukaszeczkuR a Ty jak? Wymyśliłeś coś, bo ja Cię chętnie zabiorę ze sobą Ja mam zamiar ruszać około 12-tej, chyba ,że ekipa będzie leciała później wtedy trzeba bedzie sie dostosować. Co prawda Ms Brynia znam Cie tylko z fotek i obszernych opisów czynionych przez Wita, Ono to myśle,że damy rade podążać razem w podobnym kierynku z podobnymi zamiarami
Lukas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Piłem do wszystkich,żeby się przenieśli w nasze rejony, upalaliby wszyscy Norbi juz z dnia na dzien zimniej sie robi to wroci twoje ulubione miejsce
angela Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mam pytanie do Was, czy ktoś z Was kto jedzie na Mazury planuje wyjazd w piętek przed południem, ja planuję być w Wa-wie ok 11-12 więc może jakimś większym składem by nam się udało pojechać. Angela dasz radę, tak jak rzomawiałyśmy? Kto jescze? ŁukaszeczkuR a Ty jak? Wymyśliłeś coś, bo ja Cię chętnie zabiorę ze sobą Ja mam zamiar ruszać około 12-tej, chyba ,że ekipa będzie leciała później wtedy trzeba bedzie sie dostosować. Co prawda Ms Brynia znam Cie tylko z fotek i obszernych opisów czynionych przez Wita, Ono to myśle,że damy rade podążać razem w podobnym kierynku z podobnymi zamiarami no to jest nas coraz wiecej
Kaśka Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja mam nadzieję, że znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce na zlot, bo tez bym chciała pojechać. Napisałam już do Hugo i czekam na odpowiedź. Trzymajcie kciuki. Wtedy byłoby nas jeszcze więcej jadących w tamta stronę.
Norbi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no to jest nas coraz wiecej Angee my to nawet razem chyba w jednym pokoju :drool:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2007, 16:21 _________________________________________________ Ja mam nadzieję, że znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce na zlot, bo tez bym chciała pojechać. Napisałam już do Hugo i czekam na odpowiedź. Trzymajcie kciuki. Wtedy byłoby nas jeszcze więcej jadących w tamta stronę. Git
Rekomendowane odpowiedzi