ono Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 NIE , lepiej niech tyle nie pije bo wiesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 MASZ RACJE ONO, przyjacielu, lepiej niech nie pije, nie chcemy tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 MASZ RACJE ONO, przyjacielu, lepiej niech nie pije, nie chcemy tego :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Lukas spetsnaz Jutro o 8 przy Maku, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Brynia, Twoja trasa: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&saddr=Radom,+Radom,+Poland&daddr=Papirus%C3%B3w+%4052.309170,+20.928950&mrcr=0&mrsp=1&sz=16&mra=pe&sll=52.308347,20.931015&sspn=0.009236,0.028667&ie=UTF8&cd=2&t=h&z=9&om=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Lukas spetsnaz Jutro o 8 przy Maku, right? Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Brynia: Ten automat troche zle pokazuje trase. Z Grojeckiej skrecaj w Bitwy Warszawskiej i prosto Prymasa Tysiaclecia (zamiast z Grojeckiej w Wawelska, pozniej aleje i dopiero na prymasa) na Wislostrade. Beda znaki na Gdansk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Lukas spetsnaz Jutro o 8 przy Maku, right? Tak jest ja również się melduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 W Plonsku chce do nas dolaczyc Gugas, wiec albo go zabierzemy po drodze, albo poprostu poczekamy chwile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 W Plonsku chce do nas dolaczyc Gugas, wiec albo go zabierzemy po drodze, albo poprostu poczekamy chwile... Luz, ja będę jechał z Serocka, nie wiem w takim wypadku czy mam się pakować na W-wę o 8 rano czy poczekać na Was przed Nowym Dworem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 druga opcja będzie lepsza, przed 8 rano modlińska i wszystko do grota stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 druga opcja będzie lepsza, przed 8 rano modlińska i wszystko do grota stoi Własnie tego się obawiam, lepiej będzie jak ja poczekam na Lukasa i Flyera w N.D. niż oni na mnie przy Mac`u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 spetsnaz: To umowmy sie w takim razie moze w Plonsku na BP/KFC, przy samej E7 - znajdziesz bez problemu... Bo od zjazdu na Nowy Dwor to 10-15 min jazdy do Plonska. Ale przy ND tez moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 spetsnaz: To umowmy sie w takim razie moze w Plonsku na BP/KFC, przy samej E7 - znajdziesz bez problemu... Bo od zjazdu na Nowy Dwor to 10-15 min jazdy do Plonska. Ale przy ND tez moze byc Ja będę czekał na Was przy wlocie na E7 z Nowego Dworu, Lukas ma CB więc nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Lukas ma CB więc nie powinno być problemu tak mam takze jakos sie zgadamy tylko odrazu mowie ze poczekac to ja moge 15 minut pozniej ustawiam tempomat i ogien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja docieram na 12 pod maka niebieską strzałą... mam nadzieję że się wyrobię... jeszcze dzisiaj w Polskę lecę ale w nocy muszę wrócić ..jak się nie uda to najwyżej nie będę spał :wallbash:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2007, 10:47 _________________________________________________ Lukas ma CB więc nie powinno być problemu tak mam takze jakos sie zgadamy tylko odrazu mowie ze poczekac to ja moge 15 minut pozniej ustawiam tempomat i ogien Rasowy dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Lukas ma CB więc nie powinno być problemu tak mam takze jakos sie zgadamy tylko odrazu mowie ze poczekac to ja moge 15 minut pozniej ustawiam tempomat i ogien Za Wisla juz bedzie ogien, do Wisly mamy &#$@*#&* asfalt, ale do 170 mozna leciec ps. Przy ND nie ma gdzie czekac/zatrzymac sie, wiec spetsnaz bedzie dolaczal w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Lukas ma CB więc nie powinno być problemu tak mam takze jakos sie zgadamy tylko odrazu mowie ze poczekac to ja moge 15 minut pozniej ustawiam tempomat i ogien Za Wisla juz bedzie ogien, do Wisly mamy &#$@*#&* asfalt, ale do 170 mozna leciec ps. Przy ND nie ma gdzie czekac/zatrzymac sie, wiec spetsnaz bedzie dolaczal w locie Ja już raz robiłem ogien jak wracałem z naszego niedzielnego spotkania na lodach ... i kosztowało mnie to 500 PLN i 10 pkt więc życze powodzenia a to jest trasa na której jest dużo pomiarów i ostatnio nawet są modne w TVN TURBO-PIRAT :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wiec spetsnaz bedzie dolaczal w locie aby mi tylko na dachu nie wyladowal ale do 170 mozna leciec no co ty tyle to moja nie poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi