lukaszr Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Trzeba było śmiało walić ..żeby nie było niedomówień - kawę Oczywiście, że kawę. Nawet by mi nie przeszło przez myśl co innego A propo póki pamiętam. Jakby ktoś potrzebował CB RADIO firmy ALAN z osprzętem to właśnie się dogadałem z dystrybutorem na Polskę, że dadzą mi pewien upust - z tego co wyliczyłem ceny będą lepsze niż na allegro, a i będzie pewność, że sprzęt jest z dobrego źródła i z gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 JAK NARAZIE TO SZUKAM FURY NA śLUB KUMPLA !! JEżELI KTOś MOżE COś SKOMBNOWAć NA 29 WREZEśNIa TO BęDę WDZIęCZNY O info proszę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 JAK NARAZIE TO SZUKAM FURY NA śLUB KUMPLA !! JEżELI KTOś MOżE COś SKOMBNOWAć NA 29 WREZEśNIa TO BęDę WDZIęCZNY O info proszę na PW Tzn żeby ktoś powiózł go do ślubu tak ?? Jak tak to Adaś ma wprawę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jakby ktoś potrzebował CB RADIO firmy ALAN z osprzętem to właśnie się dogadałem z dystrybutorem na Polskę, że dadzą mi pewien upust - z tego co wyliczyłem ceny będą lepsze niż na allegro, a i będzie pewność, że sprzęt jest z dobrego źródła i z gwarancją. Co znaczy "pewien upust", możesz podac konkretna cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 JAK NARAZIE TO SZUKAM FURY NA śLUB KUMPLA !! JEżELI KTOś MOżE COś SKOMBNOWAć NA 29 WREZEśNIa TO BęDę WDZIęCZNY[/color O info proszę na PW Tzn żeby ktoś powiózł go do ślubu tak ?? Jak tak to Adaś ma wprawę :polew: Nie nie same autko potrzebuje, najlepiej jakieś ciemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Co znaczy "pewien upust", możesz podac konkretna cenę? Potrzebuję konkretny model, wysyłam zapytanie i dostaję cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie mam pojęcia o sprzecie CB. Ale jakbym chciał prosty zestaw, zasilany z zapalniczki, ktory latwo przekladac pomiedzy autami to co bys proponowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 najlepiej to recznik zawsze dla lepszego zasiegu mozna podpiac dodatkowa antenke i zasilanie z zapalniczki Łukaszr chyba cos takiego kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie mam pojęcia o sprzecie CB. Ale jakbym chciał prosty zestaw, zasilany z zapalniczki, ktory latwo przekladac pomiedzy autami to co bys proponowal? Mam dokładnie ten sam problem co Ty, czytam parametry tych radyjek i nie bardzo rozumiem o co chodzi. Więc podłączam sie pod pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 najlepiej to recznik Jaki qrva ręcznik? Frotte? Jaśniej proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 z mikrofibry Recznik czyli reczniak radio CB przenosne mozna nawet isc z nim do lasu na szyszki posiada krotka antenke ale na 2-3 kilosy mozna pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie mam pojęcia o sprzecie CB. Ale jakbym chciał prosty zestaw, zasilany z zapalniczki, ktory latwo przekladac pomiedzy autami to co bys proponowal? Odpowiedź też kieruję do Kasi. Najlepsze rozwiązanie, które uważam za sensowne do auta to tak jak Lukas napisał - ręczniak. Jest takie urządzenie jak Alan-42. Bardzo dobre urządzenie - dość selektywne (wpływa to na jakoś połączeń - trzyma częstotliwość i nie narażone jest na zbędne harmoniczne z innych częstotliwości) i przede wszystkim przenośne. Można sobie je przenosić jak się chce i gdzie się chce. Ma akumulatorki i nawet chodząc sobie można pogadać W razie potrzeby można podłączyć pod antenę samochodową lub bazową co zwiększa zasięg, ale i tak do zastosowań na trasie wystarczy. Przecież nikt z auta nie potrzebuje zasięgu kilkudziesięciu km, bo nawet z anteny na dachu ciężko jest osiągnąć taki wynik - chyba, że ktoś trafi na dobrą propagację fal. Ja mam CB-Radio, ale stacjonarne, którego nie używam już od kilku lat (nawet jak Hornet dzwonił ostatnio do mnie z zapytaniem o radio to powiedziałem, że nie mam, bo one nie nadaje się do auta). Radyjko jest na inne pasma (m.in. do łączności DX - czyli dalekich) i jest gabarytowo olbrzymie. http://www.radio.org.pl/radiotelefony/pr_jackson.php Wniosek: Alan-42 - sobie też takiego kupuję, mimo, że mam stacjonarkę walającą się w domu. Jeżeli ktoś chce, to cenę za niego będę miał na poziomie 400 zł brutto tylko na razie w Alanie ich nie ma, bo jest tak rozchwytywane, że ciężko jest je utrzymać na półce. Poza tym, ostatnio wypowiadali się Policjanci, że są wrażliwi na ludzi, którzy mają CB-Radio - widać to przede wszystkim po antenie na dachu - uważają takich kierowców za cwaniaków i są do nich bardziej negatywnie nastawieni. M.in. też z tego powodu nie chce żeby było widać radyjko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 lepiej to wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 troche sie słońce w tym odbija i dobrze nie widac ale chyba lepiej, ja wczoraj słyszałem na spocie co nie co o tych lampach (np.te chromy to ma jak ze stadionu....) a dziś już widze ze chromów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 czym to malowales dziku ? bo wygada lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 czym to malowales dziku ? bo wygada lepiej To nie jego bryka. To jakas fotka znaleziona w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to ja mysle jaka czysta toz to nie mozliwe i faktycznie bojlera nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czyli Adasiowi nie podpasowały LEDY?? Kurde no jakos tak fajansiarsko wygladaja, faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kurcze takie same ma ledy jak u Adasia a jakos duzo ladniej sie prezentuja i nawet jak nie swieca :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Adam ma inne. Te z niebieskiego sa z AZ, kupowane w group buyu po 300$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi