Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1598361,11,item.html wiedzialem zeby jechac dzisiaj to bedzie jakis dzwon [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 16:17 _________________________________________________Zólwik widziales cos czy drzemke ucinales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1598361,11,item.html wiedzialem zeby jechac dzisiaj to bedzie jakis dzwon Nieźle, właśnie oglądam na TVN24 relację z tego. Szkoda tych 2 pilotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 cos chlopakom nie poszlo ciekawe czy nie odwolaja tego wszystkiego teraz ?[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 16:36 _________________________________________________ Wszelkie pokazy i imprezy towarzyszące Air Show zostały odwołane to po ptakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 cos chlopakom nie poszlo ciekawe czy nie odwolaja tego wszystkiego teraz ?[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 16:36 _________________________________________________ Wszelkie pokazy i imprezy towarzyszące Air Show zostały odwołane to po ptakach kurde.....no szkoda...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Szkoda, że odwołali, bo tez sie wybierałam. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 W takim razie robimy jutro lody u Zólwia bo juz dawno byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 W takim razie robimy jutro lody u Zólwia bo juz dawno byly Też bym się pisał, dawno nie jadłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 W takim razie robimy jutro lody u Zólwia bo juz dawno byly Troche zimno jak na lody ale jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Czy to tam ostatio hornet mandat załapał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Czy to tam ostatio hornet mandat załapał? Hornet zawsze po lodziku jest pobudzony i szybko jeździ i zbiera mandaciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Czy to tam ostatio hornet mandat załapał? Dokładnie. Ale on po prostu lubi te "droższe" lody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 to tak kolo godziny 15 zapraszamy adres zna tylko Zólw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Hornet zawsze po lodziku jest pobudzony i szybko jeździ i zbiera mandaciki Jakby tego nie odebrać - ciekawe stwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Czy to tam ostatio hornet mandat załapał? Hornet zawsze po lodziku jest pobudzony i szybko jeździ i zbiera mandaciki :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Znowu nie byłam na Air Show, dzisiaj nie dałam rady bo mój Ł siedział cały czas na wdrożeniu Myślałam że pójdę jutro z Wami a tu niestety. W Radomiu panuje straszna atmosfera, szkoda gadać .... Może wpadnę jutro na lody do Wa-wy - podajcie aders na PW No pewnie wpadaj Bryniu...... Do Zolwia napisz o adres......bo ja to wiem gdzie ale adresu nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Brynia dawaj na lody nie ma co siedziec w Radomiu adres do w falenicy ale tylko zolw wie jaki numer ja zawsze tam na czuja jezdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 widzę że humory wam dpisują hahaha gdzie jest Ono ?? jeszcze się nie podniósł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Znowu nie byłam na Air Show, dzisiaj nie dałam rady bo mój Ł siedział cały czas na wdrożeniu Myślałam że pójdę jutro z Wami a tu niestety. W Radomiu panuje straszna atmosfera, szkoda gadać .... Może wpadnę jutro na lody do Wa-wy - podajcie aders na PW A ja dzwonie , dzwonie, żeby koleżanka pomogła przebić się przez Radom, a tu d*pa nie odbiera sie tel :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Znowu nie byłam na Air Show, dzisiaj nie dałam rady bo mój Ł siedział cały czas na wdrożeniu Myślałam że pójdę jutro z Wami a tu niestety. W Radomiu panuje straszna atmosfera, szkoda gadać .... Może wpadnę jutro na lody do Wa-wy - podajcie aders na PW A ja dzwonie , dzwonie, żeby koleżanka pomogła przebić się przez Radom, a tu d*pa nie odbiera sie tel :bicz3: OJ :rant: pewnie wtedy sprzątałam na górze albo byłam w garażu, trzeba było częśćiej dzwonić. Norbi jakoś Cie będę musiała przeprosić za ten incydent Damy rade kochanie.tak zupełnie nie na temat.. kiedy jesteś w Warszawie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Przykra sprawa z tym wypadkiem w Radomiu biedaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi