Norbi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Przykra sprawa z tym wypadkiem w Radomiu biedaki Widziałem kolesia na własne oczy jak leciał z rozpostartymi nogami i rękoma i potem głuchy dzwięk jak uderzył o ziemie, a właściwie dwa uderzednia nastepujące po sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Widziałem kolesia na własne oczy jak leciał z rozpostartymi nogami i rękoma i potem głuchy dzwięk jak uderzył o ziemie, a właściwie dwa uderzednia nastepujące po sobie... no to ładnie ;( Ciekawe czy za rok będzie air show i czy wogóle ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ufff kac mija ... nareszcie,balet był kox jak zawsze Nawet udało mi sie dzisiaj wymienić czujnik poziomowania i o dziwo działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ufff kac mija ... nareszcie,balet był kox jak zawsze Nawet udało mi sie dzisiaj wymienić czujnik poziomowania i o dziwo działa Ja też dopiero wracam do żywych NOrbi byłeś w Radomiu na Air Show ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ufff kac mija ... nareszcie,balet był kox jak zawsze Nawet udało mi sie dzisiaj wymienić czujnik poziomowania i o dziwo działa Ja też dopiero wracam do żywych NOrbi byłeś w Radomiu na Air Show ?? Byłem, było za***iście do czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Byłem, było za***iście do czasu... kurcze ja tez bylem i niestety widzialem wypadek na wlasne oczy... bardzo niemile przezycie [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2007, 09:44 _________________________________________________ adres zna tylko Zólw hehehe cycu malinowy nie cfaniakuj tylko wrzuc wspolrzedne z navi na forum i nowi dojada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja wrocilem wlasnie z urlopowania sie na Mazurach. Poczawszy od Kaletki do wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja wrocilem wlasnie z urlopowania sie na Mazurach. Poczawszy od Kaletki do wczoraj No to sobie nieźle odpocząłeś. Pozazdrościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Noo... a teraz kompletnie nie chce sie wrocic do rzeczywistosci. Trzeba tez nadrobic 2 nieobecnosci na spotach <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 hehehe cycu malinowy nie cfaniakuj tylko wrzuc wspolrzedne z navi na forum i nowi dojada Właśnie, współrzędne byłyby idealne. Chociaż pewnie zabiorę się "na czuja" z Lukasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 To o której te lody są w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 mnie na lodach raczej nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 no jak to tak ......lody u Zowia bez Zolwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Kto ma zamiar przyjechać na lody bo ja bym wpadł tylko co sam mam jechać??? Zadzwońcie do T-Żółwia ale ma muze "na czekanie" normalnie "mazut" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No co Ty przyjezdzaj...... Sam napewno nie bedziesz.......kilka osob sie deklarowalo ze beda.... Ja w kazdym badz razie jestem napewno.....i z tego co wyczytalam to Lukas....LukaszR....[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2007, 11:13 _________________________________________________No i reszta pisac kto jedzie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Też chętnie bym się przyłączyła, ale nadal nie wiem gdzie i o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Lukas....LukaszR.... No i reszta pisac kto jedzie...... Ja na pewno będę. Tylko dołączam się do pytania Kasi: o której ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 godz 15......bynajmniej taka godz podal Lukas kilka postow wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 godz 15......bynajmniej ta godz podal Lukas kilka postow wczesniej Angee a możesz mi na PW wysłać namiary, albo umówić się ze mną w jakimś miejscu żebym trafiła, bo nie wiem gdzie, a nie mam NAVi więc współrzędne nic mi nie pomogą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 godz 15......bynajmniej taka godz podal Lukas kilka postow wczesniej Ok. Ja to chyba mam jakąś pomroczność, bo nie widziałem tego wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi