lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 No Flyer teraz o kazdej twojej nieobecnosci na spocie musi wiedziec rada Klubowa czyli wysylasz podanie i jakies dowowy ze nie mozesz sie pojawic A konkretniej: podanie, 2 zdjęcia Twoje, 14 zdjęć Audi, 5 zdjęć żony (ew. dziewczyny, narzeczonej itp.), stany kont bankowych i sensowne wytłumaczenie
Lukas Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Michał trzeba sie poswiecac ale masz TDI przeciez
Flyer Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 5 zdjęć żony (ew. dziewczyny, narzeczonej itp.) Smiem watpic, czy chociaz tyle mam..
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Smiem watpic, czy chociaz tyle mam.. Jak będzie trzeba to się znajdą. W razie co zrobisz i sprawa jasna
angela Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Przez najblizsze 2 miesiace bede dojezdzal na spoty po 70km w jedna strone, wiec bez takich Foch mi tu a teraz niech sie wstydza Ci co maja blisko a i tak nie przyjezdzaja..... :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 heloł.. już nie mogę patrzeć na kompa.. cały weekend klepałem w klawisze.. Jutro do roboty ;(
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 a teraz niech sie wstydza Ci co maja blisko a i tak nie przyjezdzaja..... :gwizdanie: Dokładnie, zgadzam się
Lukas Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Spetsnaz ale czego sie nie zrobi dla szkoly a teraz niech sie wstydza Ci co maja blisko a i tak nie przyjezdzaja..... :oklaski:
spetsnaz Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Zarzucę jeszcze TV4 i "Włatców móch" i do wyra... Jeszcze 5 minut dłużej przed kompem i będę świecił
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Zarzucę jeszcze TV4 i "Włatców móch" i do wyra... Jeszcze 5 minut dłużej przed kompem i będę świecił Za 15 minut będą - też obejrzę parę tekstów i spać.
alvaro Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Flyer Przez najblizsze 2 miesiace bede dojezdzal na spoty po 70km w jedna strone, wiec bez takich Foch mi tu Michał ja tyle km robię na spoty trójmiejskie... a Zdeniu coś koło 100 więc nie marudź tylko lej gnojówkę i śmigaj...
hornet Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Rzeczywiście wypisujecie głupoty Nie było mnie parę godzina na forum i tyle nastukaliście że ho ho
krzyniek Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Flyer Przez najblizsze 2 miesiace bede dojezdzal na spoty po 70km w jedna strone, wiec bez takich Foch mi tu Michał ja tyle km robię na spoty trójmiejskie... a Zdeniu coś koło 100 więc nie marudź tylko lej gnojówkę i śmigaj... nie narzekajcie ja do wawy na spota mam jakieś 80km (jeśli spot jest w promenadzie) jak sie przeniosą do fortu wola to jeszcze bedzie cała wawa do przejechania.
wit.s Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Serwus Żuczki. Joszko Broda, chciałby załatwić kilka spraw, a mianowicie: - smycze i płytka z Wisły - Lukas - ramki klubowe - Ono don't forget na spota pls.
spetsnaz Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Sebmis, weź VAG`a na spota bo muszę sprawdzić który wahacz mi puka
wit.s Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Żółw - specjalnie dla Ciebie http://www.iamaturtle.org/
malik Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 .., 5 zdjęć żony (ew. dziewczyny, narzeczonej itp.), Z czego 2 w bikini lub bez
lukaszr Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 .., 5 zdjęć żony (ew. dziewczyny, narzeczonej itp.), Z czego 2 w bikini lub bez To chyba mówi samo przez siebie. Nic innego nie miałem na myśli
Rekomendowane odpowiedzi