wit.s Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Nie zapominajcie, że bo ja nie piłem, więc to była wersja baaaaardzo okrojona . Więc poprawkę wziąć trzeba. :th:
ShamaN Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 OK 2 x nie trzeba mi powtarzać brykę zostawić pod domem i wpisowe przywieźć autobiustem .... a preferencje? kolor? transparent? łycha czy może z kłosem? pzdrw ShamaN
marinero Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Siemka Chlopaki!! we wtorek bede w wawie i planuje was odwiedzic - wylot z ostrowa 1500 bede w jankach 1900 czyli bym byl u was kolo 2000, do ktorej normalnie spotujecie i czy zmieniacie miejsce czy promenadujecie caly czas no i czy jestem warmly welcome???
lukaszr Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 do ktorej normalnie spotujecie To zależy, o której nas chcą wywalić czy zmieniacie miejsce czy promenadujecie caly czas To się okaże w poniedziałek wieczorem lub wtorek przed południem
wit.s Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 do ktorej normalnie spotujecie To zależy, o której nas chcą wywalić czy zmieniacie miejsce czy promenadujecie caly czas To się okaże w poniedziałek wieczorem lub wtorek przed południem Lukasz, nie mieszaj mu Marinero. Jak najbardziej warmly welcome. Na PW masz kom do mnie jak będziesz dojezdżał, to zadzwoń, będziesz wiedział, gdzie ewentualnie się przenieśliśmy. Zazwyczaj siedzimy do 21-22, a czasem i dłużej Shaman. Kłapouchy z Kubusia Puchatka powiedział kiedyś "... po pierwsze rozum, po drugie ciężka praca ...". Doceniamy zaangażowanie, a jednocześnie jak % przywieziesz, to najprawdopodobnie sam będziesz musiał wypić, bo większość przecież brykami przyjeżdża
letallec Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Panowie i Panie Coood!!!! Wymienilem filtr paliwa w moim poczciwcu i od tej pory ani razu nie zaliczyl notlauf'a. Ale jestem zadowolony :> :> :> Jechalem po wymianie i pedal w podloge, pomyslalem a niech tam.... 160....170....180...190...konczy sie droga.... i turbo nadal dmucha.... SZOK To bylo w sobote, ale dzisiaj jeszcze na katowickiej potwierdzilem :drool: ktos tak mial?
ShamaN Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 @wit.s jasne że rozumiem bez wpisowego nie przyjmują a z wpisowym nie przyjeżdżają domyśliłem się, że trzeba ale kefirek można? a poważnie to może mi się nie udać na 19:00 i będę później nie zwińcie tylko całego asfaltu beze mnie pzdrw SzamaN
angela Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Nic sie nie martw.......zawsze dosc dlugo siedzimy.... ja np zawsze jestem po 20.....takze smialo wpadaj...... O kurcze znow szykuje sie mega spot Ciekawe czy bedzie wiecej, niz 17 autek..... :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Lukasz, nie mieszaj mu Jaaaaaaaaaaaaaaa ??? Skądże znowu, Wiciu, przecież znasz mnie - ja zawsze jestem prawdomówny i pomocny - tak jak teraz. Chyba się zgodzisz, że czasami nas gonią - nas z Malikiem pogonili jeszcze zanim zdążyłeś ostatnio przyjechać. Malik robił foty, my z do nich pozowaliśmy i wtedy ochroniarz przyleciał i chciał nas
hornet Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 oj oj co ja widzę .... impra jak zwykle była kox ja udaję się na odwyk po pobycie we Wrocku,,,, chętnie kupię nową wątrobę co do komentarzy to nie chce mi się pisać
wit.s Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 No, coś doszły mnie słuchy odnośnie tego pozowania. Na spotach jedni koła wymieniają, drudzy walą browca (będzie i za pozostałości - wystarczy, że sterty petów zostawiamy), a jeszcze inni ponoć kolegów po uszach stopani łaskoczą. Dziwcie się, że potem nas zewsząd wywalają Tak mnie wzięło na moralizowanie dzisiaj.
lukaszr Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Tak mnie wzięło na moralizowanie dzisiaj. Właśnie zauważyłem, że jakoś tak Tatusiowato dzisiaj piszesz
angela Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 inni ponoć kolegów po uszach stopani łaskoczą. :polew: Ja tego nie widzialam
lukaszr Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 inni ponoć kolegów po uszach stopani łaskoczą. :polew: Ja tego nie widzialam Nikt tego nie widział :polew:
marinero Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 do ktorej normalnie spotujecie To zależy, o której nas chcą wywalić czy zmieniacie miejsce czy promenadujecie caly czas To się okaże w poniedziałek wieczorem lub wtorek przed południem Lukasz, nie mieszaj mu Marinero. Jak najbardziej warmly welcome. Na PW masz kom do mnie jak będziesz dojezdżał, to zadzwoń, będziesz wiedział, gdzie ewentualnie się przenieśliśmy. Zazwyczaj siedzimy do 21-22, a czasem i dłużej Shaman. Kłapouchy z Kubusia Puchatka powiedział kiedyś "... po pierwsze rozum, po drugie ciężka praca ...". Doceniamy zaangażowanie, a jednocześnie jak % przywieziesz, to najprawdopodobnie sam będziesz musiał wypić, bo większość przecież brykami przyjeżdża Dzieki Wit.s - juz mam w mobilu numerek i jak tylko bede dojezdzal dam cynk - zobaczymy na ile sofcik pozwoli to moze bede i o 1930 ale to bym musial miec slonce wiatr i ksiezyc w plecy + zona uprawiajaca wudu jako pilot!! postaram sie jak moge ale to 300 km do wawy no i cala wawa bo ja od janek wfrune!!
angela Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Nikt tego nie widział a szkoda bo widok moglby byc [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2007, 21:21 _________________________________________________ bo ja od janek wfrune!! w tygodniu wjazd do wawy powinnien byc ok.......gorzej w druga strone....... marinero dobrze , ze nie jechales dzis......Janki-Wawa.....1,5 godz stania w korku.....
ShamaN Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 no dobra widzę że fason trzeba trzymać ale to znaczy że są również spotkania bez ochroniarzy co przeganiają i browar mozna wypić czasem widzę że w sobotę na regatach będę musiał uzupełnić aethanolum dobrze że WOPR już zmarzł i w portach siedzi to do zobaczyska ShamaN
Norbi Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Bo Janki to sie przez Piastów omija zero stania, a wróciłem godz. temu z Wrocka. Po drodze 31 fotoradarów poje... ich
lukaszr Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 zero stania, a wróciłem godz. temu z Wrocka. Po drodze 31 fotoradarów optaszek.... Aż tyle ???? to którędy Ty jechałeś ??
angela Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Bo Janki to sie przez Piastów omija zero stania, a wróciłem godz. temu z Wrocka. Po drodze 31 fotoradarów optaszek.... kurcze nie wiedzialam..... nastepnym razem bede musiala tak zrobic........ a ja po drodze od siebie z domku mialam tylko 3 fotoradary :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi