hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=r03t8IfmzTQ&NR=1 Nie zdążył biedy dojechać na spota do promki :polew:
Motor Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Było juz to na SPOCIKACH WARSZAWSKICH
spetsnaz Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 telefon.. wstałem, odebrałem.. trzeba jechać do pracy
Gość MorgothV8 Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Ja nie odbieram telefonów z pracy Praca TYLKO pon-pt 7:15-15:50 Co do zrzuty na forum, jak będę miał wolna chwilke to zgłoszę sie do banku i wpłacę co łaska :th:
Hugo Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Co do zrzuty na forum, jak będę miał wolna chwilke to zgłoszę sie do banku i wpłacę co łaska :th: Tylko przez przypadek rydzykowi nie wpłać , bo znowu sobie jakąś super fure kupi
lukaszr Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Co do zrzuty na forum, jak będę miał wolna chwilke to zgłoszę sie do banku i wpłacę co łaska :th: Wystarczyłoby jakby część forum wpłaciła po zwykłe 10 zł i starczyło by na utrzymanie. Chyba, że się mylę !!!!! Hugo zgadza się ??????????
Gość MorgothV8 Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Z tym A6 to przegiął.... FAKT (w sensie gazeta Fakt) bez przesady, gość jest szefem/bossem wytwórni i podniecać się że A6 nowe kupił??? Kuwa maybach to rozumiem lekkie przegięcie ale A6 to w sam raz I jeszcze podburzają ludzi jakie to ma ta A6 luksusy: klima, navi i 6 jaśków - no kuwa taki wyyyyypasssssss że aż umieram z zazdrości.... Niedługo przyjdą do mnie i się zapytają skąd mam taki wypas w A8 (skóry, klima - full wypas jak nikt nie?), przyślą ABW CBA czy innych i mnie zamkną....
hornet Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Ty się chłopie lepiej pilnój bo już masz przechlapane chodzą słuchy że już mają twoją teczkę
lukaszr Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Ty się chłopie lepiej pilnój bo już masz przechlapane chodzą słuchy że już mają twoją teczkę A jak nie mają to zrobią
hornet Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 I tak nie wygra z A6 w koncu Ojciec ma za sobą wilką "armię http://pl.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0
krzyniek Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 I tak nie wygra z A6 w koncu Ojciec ma za sobą wilką "armię http://pl.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0 wielką to mało powiedziane... trzeba uważac na wypowiedzi żeby z "mohera" nie dostać
wit.s Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 BTW Proponuję się zapoznać z nowym postem PREZESA. Temat bardzo często i gęsto poruszany więc zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,17200.0.html Nie tylko się zapoznawać, tylko cwaniaki przelewy robić. Bierzcie przykład z poźka - myślicie, ze po co wyemigrował - gołodupiec, ale honorowy i pojechał zarobić coby ze 2 funciaki na forum wrzucić. poziek -
T-żółw Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 jedwabisty emot rzeklbym malinowy nawet
hornet Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 jedwabisty emot rzeklbym malinowy nawet :polew:
Norbi Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Siemata dzieciaki.Tylko człowieka przez chwile nie ma , kawy poszedł sobie zaparzyć a tu pińdzisiąt stron. No rormalnie niemogie z Wami.Ile to czytania, a ja w tym taki znowu kozak nie jestem. Paluchem po ekranie musze miziać literka po literce i już k*&^% usmarowany cały ekran jest
hornet Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Siemata dzieciaki.Tylko człowieka przez chwile nie ma , kawy poszedł sobie zaparzyć a tu pińdzisiąt stron. No rormalnie niemogie z Wami.Ile to czytania, a ja w tym taki znowu kozak nie jestem. Paluchem po ekranie musze miziać literka po literce i już k*&^% usmarowany cały ekran jest Przestań się mazać
Bart... Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Chciał bym w tym miejscu pozdrowić i przywitać się ze wszystkimi z Warszawy
Rekomendowane odpowiedzi