T-żółw Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 A nowe swiatelka to chyba Tobie najbardziej pasuja.....bo pod kolor autka i do moich ponczoch i cieni równiez :polew:
Motor Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Zostały tylko śmiecie jak odjeżdzałem swoje zabrałem, ale reszta mogła by podjechać te 15 m po śmietnik
angela Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 A nowe swiatelka to chyba Tobie najbardziej pasuja.....bo pod kolor autka i do moich ponczoch i cieni równiez :polew: :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Te powroty ze spotow sa dobijajace, polowa ludzi jezdzi z niewyregulowanymi swiatlami albo kurvva na dlugich i halogenach. Leb mnie nap...
angela Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Te powroty ze spotow sa dobijajace, polowa ludzi jezdzi z niewyregulowanymi swiatlami albo kurvva na dlugich i halogenach. Leb mnie nap... No ale fajnie, ze byles...... Wrazenia ze spotu.....bezcenne
Motor Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Flyer jak Twoja babcia głosuje na PO i tym podobnych to podżyj go
spanky Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Zamawiam w czwartek9 żarówek rurkowych białych Ledów jak ktoś chce się doświetlic niech da znać jakie to sa dokladnie zarówki ... [oznaczenia] ?
krzyniek Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Te powroty ze spotow sa dobijajace, polowa ludzi jezdzi z niewyregulowanymi swiatlami albo kurvva na dlugich i halogenach. Leb mnie nap... też to przerabiałem, nie jest to miłe. a Lukas mówiłes coś że będziesz jechał na Lublin 17-stką, to nie wiem czy wiesz ale jest nowy "fotograf" na trasie z wawy do garwolina, na 34-35słupku (nie pamiętam dokładnie) w miejscowości Puznówka a reszte dopytasz na CB, i przetestuj nową obwodnice za 3 godziny oficjalnie mają otwierać.
malik Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 podswietlenie jest KOX jak w nowych Lexusach No rormalnie święto Żółw w końcu coś wyrezał u siebie. Trzeba to uczcić. To kiedy robisz imprezę?
Tosik Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Zamawiam w czwartek9 żarówek rurkowych białych Ledów jak ktoś chce się doświetlic niech da znać jakie to sa dokladnie zarówki ... [oznaczenia] ? to sa te do podświetlania tablicy rejestracyjnej z tyłu Efekt kox
spanky Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Zamawiam w czwartek9 żarówek rurkowych białych Ledów jak ktoś chce się doświetlic niech da znać jakie to sa dokladnie zarówki ... [oznaczenia] ? to sa te do podświetlania tablicy rejestracyjnej z tyłu Efekt kox to ja wiem ... ale jaki to model żarówki ... ?
Hugo Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 a Lukas mówiłes coś że będziesz jechał na Lublin 17-stką, to nie wiem czy wiesz ale jest nowy "fotograf" na trasie z wawy do garwolina, na 34-35słupku (nie pamiętam dokładnie) w miejscowości Puznówka a reszte dopytasz na CB, i przetestuj nową obwodnice za 3 godziny oficjalnie mają otwierać. Puznówka 35,5km :th:
Lukas Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No ten foto tylko raz mnie zaskoczyl ale nie cyknal foty :th:
Hugo Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No ten foto tylko raz mnie zaskoczyl ale nie cyknal foty :th: Mnie też zaskoczył jak wracałem ze zlotu :> P.S Lukasek kiedy lecisz na wschód i będziesz śmigał przez mój teren ??
angela Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Angela, jak rozrusznik?? Wszystko git........nie ma sie co martwic........ No nie przejmuj sie juz tak
Gość MorgothV8 Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Oooo widzę znajome okolice :/ Wymieniłem normalnie już olej, na następnego spota mogę jechać
Lukas Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Wszystko git........nie ma sie co martwic........ no a jak tobie by zdjeli rozowy kolor to bys sie nie martwila Lukasek kiedy lecisz na wschód i będziesz śmigał przez mój teren mysle o piatku
angela Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Wszystko git........nie ma sie co martwic........no a jak tobie by zdjeli rozowy kolor to bys sie nie martwila decayed Lukas no w sumie masz racje W takim razie Spetsnaz mozesz sie dalej martwic
spetsnaz Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Wszystko git........nie ma sie co martwic........no a jak tobie by zdjeli rozowy kolor to bys sie nie martwila decayed Lukas no w sumie masz racje W takim razie Spetsnaz mozesz sie dalej martwic ;(
Rekomendowane odpowiedzi