Motor Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Mnie dziś nie będzie, jutro dopiero wracam, Motor znalazłem w garażu dla Ciebie antenkę jaj chcesz to jutro będę w W-wie to możemy się ustawić. Super moja skleiłem żeby Radio Trwam odbierała--zdzwonimy sie jutro bo nie wiem czy będe. Ciekawy przyrost mocy: http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=4320&sid=c80a8b2dfa43a904f9bac7d2bb7fd44a ciekawe, który z wiodących tunerów robi to... To sobie chłopaki narobili obciachu
lukaszr Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 ciekawe, który z wiodących tunerów robi to... Pre - powiedz szczerze, że po prostu zazdrość przez Ciebie przemawia :polew:
Motor Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Kompletny brak konwersacji ....pewnie...żeby było o czym gadać w Promenadzie
Lukas Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 jeszcze nikt nie wrocil ze spota
T-żółw Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 e nikt nie wrocil ze spota wrocili ale ostatnio jest "moda" na niepisanie na forum :polew:
angela Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 No dziewczynki.......jak tam bylo na spociku? Opowiadac...... Ja niestety nie dotarlam..........
Lukas Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 No Angela zeby mi to bylo ostatni raz a jak bylo na spocie tak jak zawsze bylo 2 nowe auta ktore zapraszamy ponownie
Italiano Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Jak na pierwszy raz to wszystko ok... pozdrawiam wszystkich!!! :>
T-żółw Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Ja niestety nie dotarlam..... wlasnie to najwiekszy skandal na spocie...prosze o okazanie stosownego usprawiedliwienia lub L4 :>
Motor Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 No Angee nie było to normalnie SZOK
lukaszr Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 wlasnie to najwiekszy skandal na spocie...prosze o okazanie stosownego usprawiedliwienia lub L4 :> L4 to podstawa - na następny spocik do wglądu A ja to dzisiaj prawie z nikim sobie nie pogadałem - zostałem wykorzystany Oniak - wielkie dzięki, na 1 sezon idealne, a takie właśnie potrzebowałem.
malik Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 23:30 TVN - jaja ze stali![br]Dopisany: 02 Październik 2007, 23:33 _________________________________________________ Ja niestety nie dotarlam.......... tęskniliśmy ;(
angela Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Przepraszam.....to juz sie wiecej nie powtorzy No ja bardzo chcialam byc jak zawsze.........niestety.......wine za to,ze mnie nie bylo, ponosi ktos inny Poprawie sie na nastepny wtorek
lexpar Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Szkoda, że Cię nie było. Nauczyłabyś się wymieniać filtr paliwa :polew:
angela Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Szkoda, że Cię nie było. Nauczyłabyś się wymieniać filtr paliwa :polew: tak samo jak sie nauczylam zmieniac zarowki..... wy zmieniacie ja patrze
lexpar Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Tyz prawda i całkiem dobrze Ci to idzie [br]Dopisany: 02 Październik 2007, 23:49 _________________________________________________Muszę się od Ciebie tego nauczyć
angela Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Muszę się od Ciebie tego nauczyć Bedziesz musial zmienic płec
lukaszr Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Szkoda, że Cię nie było. Nauczyłabyś się wymieniać filtr paliwa :polew: I jeszcze by nam pomogła - przynajmniej byłoby na kogo winę zwalić jakby coś było nie tak P.S. Lusterko z przyciemnianiem automatycznym kosztuje 650 PLN (+- parę PLN w zależności od koloru) - pomyliło mi się z przyciemnianiem zwykłym
lexpar Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Jak udzielisz mi korepetycji, to nie widzę problemu. Może wreszcie dostałby kwiaty. [br]Dopisany: 02 Październik 2007, 23:55 _________________________________________________Ale przyznam szczerze, szkoda, że żadnej klubowiczki nie było na spociku.
Smoczyca Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Następnym razem chyba i ja się pojawię. Moja niunia będzie już mam nadzieję wyglądała tak, że nie będę się jej wstydziła : )
Rekomendowane odpowiedzi