wit.s Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 20 jeśli dobrze pamiętam + Kolega w Evo. Kilka nowych twarzy + kilka dawno niewidzianych jak Norbi, Bienio czy Kichol...
Italiano Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 19 + kolega z evo poprawie. "Vit.s" Dziękuje za rameczkę. teraz bryczka rozpoznawana na miescie
malik Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Oryginalne żarniki Osram 4300k Żarniki HID 8000k Więcej fotek tutaj: http://picasaweb.google.pl/malinowy/Zenon8000k/ Tak na prawdę na fotkach robionych z bliska nie widać wielkiej różnicy. Efekt dodatkowo zafałszowany tym, że przez nieuwagę pstryknąłem foty z różnym ISO. Pierwsza z ISO 1600 a druga z ISO 800. Natomist z odległości kilkudziesięciu metrów różnica jest kolosalna! Szkoda, że nie zdążyłem pstryknąć dobrej foty z odległości. Może następnym razem.
angela Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 20 jeśli dobrze pamiętam + Kolega w Evo. 22 furki plus kolega z Evo
Italiano Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Nie wiem jak wan ale na pierwszym zdjęciu jakby całe otoczenie rażniej widać.
Lukas Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 no ponoc 22 czy 23 takze bijemy rekordy jeszcze ze 30 aut i bedzie jak w wisle EVO malina Motorek dziekuje za wyrezanie wycieraczek Jednak wam powiem ze te aero lepiej zbieraja
hornet Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 OJ widzę żę się działo zwolnię się z tej roboty jak nic jak tak dalej pójdzie. Malik widzę że rezania ciąg dalszy :th: Luki to dopiero dzisiaj zmieniłeś te wyciraczki
Motor Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Ja naliczyłem 19 Audioli :drool: jak (4 odjechały i później 1 na przyjechała koło 21:00) to bedzie 24 Te żarniki Oniaka muszą się wypalić jeszcze bo narazie nie świecą tak na 100%. (kiedyś czytałem ,że 20h świecenia i osiągną 100%)
wit.s Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Lukas, ja dopiero teraz widzę Twój avatar
Lukas Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Widze ze motyw z avatarkiem podlapal Malik tylko nie wiem czy mu wystawilem koncesje na uzytkowanie
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Jak sa rekordy frekwencji to mnie zwykle nie ma
Motor Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Motorek dziekuje za wyrezanie wycieraczek Jednak wam powiem ze te aero lepiej zbieraja No problem! Na Spoty juz zawsze biore narzędzia bo zawsze jest coś do zrobienia w waszych wozach.
malik Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Widze ze motyw z avatarkiem podlapal Malik tylko nie wiem czy mu wystawilem koncesje na uzytkowanie Lukas, Twoj avatar tez z okładki magazynu Import Tuning?
angela Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 No spocik byl git :th:.....prawie jak zlot
Lukas Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 ALe jak widac bylo i slychac bez sciagacza by to nie zlazlo zadne smary i Wd40 by nie daly rade
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Widze ze motyw z avatarkiem podlapal Malik Nie tylko
T-żółw Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 ja dopiero teraz widzę Twój avatar a ja nie widze i nieiwem o co biega Na Spoty juz zawsze biore narzędzia bo zawsze jest coś do zrobienia w waszych wozach. przy naszych pazdziochach zawsze cus sie znajdzie ale w Evo ciasno...jak w jakims kompaktywym aucie
malik Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Te żarniki Oniaka muszą się wypalić jeszcze bo narazie nie świecą tak na 100%. (kiedyś czytałem ,że 20h świecenia i osiągną 100%) Ja czytałem, że nawet 60h. Z początku byłem sceptycznie nastawiony do tej barwy ale przekonałem się po zamontowaniu u oniaka. Zbieramy chętnych na kolejną dostawę. Na razie: ja, Lukas i wachający się LukaszR. Ktoś jeszcze reflektuje? Komplecik ~390PLN z przesyłką.
Motor Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 ALe jak widac bylo i slychac bez sciagacza by to nie zlazlo zadne smary i Wd40 by nie daly rade Te drugie ramie jak dostaniesz za pół roku to tez trzeba będzie ściagaczyk użyć klin to klin jak sworzeń sie trzyma a jeszcze taki zardzewiały.... [br]Dopisany: 09 Październik 2007, 23:25 _________________________________________________ Te żarniki Oniaka muszą się wypalić jeszcze bo narazie nie świecą tak na 100%. (kiedyś czytałem ,że 20h świecenia i osiągną 100%) Ja czytałem, że nawet 60h. Z początku byłem sceptycznie nastawiony do tej barwy ale przekonałem się po zamontowaniu u oniaka. Zbieramy chętnych na kolejną dostawę. Na razie: ja, Lukas i wachający się LukaszR. Ktoś jeszcze reflektuje? Komplecik ~390PLN z przesyłką. D2S do mojego MOnOXENONA tez tyle kosztują?
krzyniek Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 evo nieżle zamiata... ochroniarz dziś był spoko, Kaśka (znaczy Przemek prowadził) i ten kolega od 2.6 (nie pamiętam nicku) refleks macie jakiś słaby.... zeby was krzyniek dieslem 1.9 ze startu objeżdżał (no i miałem otwarte okno a to mi ujęlo jakieś 10 KM ) co dopiero jakbym miał mocniejszy silnik to byłby dopiero :kox:
Rekomendowane odpowiedzi