hornet Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Była spowiedź...nie jedna...ooo i zaraz nastepna... No nie mów ........
Norbi Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Była spowiedź...nie jedna...ooo i zaraz nastepna... Potwierdzam, a jak zdrówko?
hornet Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Ja się nie spowiadałem ale głowa przestała mnie naginać po drugiej kawie. Zapomniałem dodać że się nie miesza specyfiku z czerwoną
poziek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Norbi ty już spałeś jak twoja żona mnie spijała...widziałem w jej oczach dużą radość jak widziała mnie kursującego do spowiedzi...
Lukas Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 No to ładne Buty Norbi w łozku a Poziek szaleje po salonach
Motor Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Witam... potrzebuje namiarów na dobrego lakiernika .... moze ktos ma/zna kogos godnego polecenia .... Jak bedziesz na spocie to możesz ocenić robote lakiernika którego znam osobiście.
hornet Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Norbi ty już spałeś jak twoja żona mnie spijała...widziałem w jej oczach dużą radość jak widziała mnie kursującego do spowiedzi... To pokazałeś :> :gwizdanie:
lexpar Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Uff Koledzy, ale nie wolno zapominać o naszych koleżankach. Uważam, że w pierwszej kolejności należy prawić komplementy naszym koleżankom, pięknym kobietom, a następnie rozmawiać o zderzakach czy ksenonach. Jeżeli ktoś chce rady w tych sprawach to zapraszam :polew: :polew: na PW
poziek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 No ja mam zamówione bicie u Kaśki Za pomoca pewnie jakis fikuśnych przyrządów Nie wiem co ona tam wymyśli
lexpar Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 No cóż. Przyznam się szczerze, że każdy brak obecności na spocie i każdy dzień nieobecności na forum yo jest niepowetowana strata. Chciałbym pogadać z Malikiem, Motorem itp. , ale po dwóch dniach nieobecności uważam, że nie ma sensu. Jednakże Malik Oniak Żarówki ma :oklaski:, więc nie czekaj i zakładaj. Niestety mam tylko soczewki i się nie łapię. [br]Dopisany: 14 Październik 2007, 02:01 [br]Dopisany: 14 Październik 2007, 02:03
Gość Murzyn Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Poziu jestes w PL?? Jakies przywitanie trzeba Ci zrobic - hyhyhy - mam konieczna wizyte u Witka
poziek Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Murzynku pisz kiedy masz przyjechać i rezerwuj sobie od razu min. 2 dni - zapraszam do siebie :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 o maj got... znowu bedzie wdk i lody u Zolwika??
ono Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 No i po killu Jest tak jak wcześniej , Norbi 2 długości z przodu przy 200 Ja mam więcej Km i on też , na jeden uj wyszło zabawa była git , dym z klocków ,ze sprzęgła ogólnie kox na maxa
Norbi Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Potwierdzam brykiet max :> tera czekamy na Poziowego
hornet Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 dym z klocków ,ze sprzęgła ogólnie kox na maxa :mysli:
Norbi Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Generalnie z klocków, sprzegła nie tknięte. Było z rolowanego, ale klocki paliły się żywym....
Motor Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Eee tam Wyścig nocnych busów z Centralnego to jest to ...wielki kopeć z rury...napier...jące szyby boczne...jestes tak zrobiony po 10 piwie ,że spadasz z siedzenia co zakręt...pisk bębnów hamulcowych..smród totalny... wszystko sie dymi.. za te wrażenia nie musisz płacic kartą MasterCard
letallec Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 ale klocki paliły się żywym.... :shocked Niezly poczworny kill . The best natomiast bylo Twoje zatrzymanie sie po ostatnim przejezdzie. Klocki smierdzialy od pierwszego, ale na ostatnim pokazaly do czego sie nadaja najlepiej...
Norbi Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 ale klocki paliły się żywym.... :shocked Niezly poczworny kill . The best natomiast bylo Twoje zatrzymanie sie po ostatnim przejezdzie. Klocki smierdzialy od pierwszego, ale na ostatnim pokazaly do czego sie nadaja najlepiej... :decayed:tak się poprostu kończą klocki w eSie. Hamuje za***iście, ale kończą się szybciej niż w zwykłym A4. Nie popisało się Audi w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi