hornet Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 UWAGA!!! Tede grasuje po Wawie i wyłapuje paździochy :polew: f*ck muszę thalię zbunkrować :polew: myślę że służbowych nie ruszą .....
letallec Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Przygladalem sie im i nie wygladaly jakby nadawaly sie na emeryture, ale za to ze robia za swiece dymne to je trzeba :bicz3: BTW. generalnie super ze S4 wypadla lepiej , bo to najlepsze "S" jakie wyszlo(chodzi oczywiscie o TO 2.7BT). Cala pozniejsza reszta "S" to juz nie to...
Norbi Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Przygladalem sie im i nie wygladaly jakby nadawaly sie na emeryture, ale za to ze robia za swiece dymne to je trzeba :bicz3: BTW. generalnie super ze S4 wypadla lepiej , bo to najlepsze "S" jakie wyszlo(chodzi oczywiscie o TO 2.7BT). Cala pozniejsza reszta "S" to juz nie to... Powiem Ci tak, jeździłem w poniedziałek S4 B6 4.2 rzecz jasna i naprawde blado wypada przy B5 jeżeli chodzi o osiągi, ale środek malina!!! B5 i to jeszcze przed liftem tak jak moja to żenuła
letallec Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Przygladalem sie im i nie wygladaly jakby nadawaly sie na emeryture, ale za to ze robia za swiece dymne to je trzeba :bicz3: BTW. generalnie super ze S4 wypadla lepiej , bo to najlepsze "S" jakie wyszlo(chodzi oczywiscie o TO 2.7BT). Cala pozniejsza reszta "S" to juz nie to... Powiem Ci tak, jeździłem w poniedziałek S4 B6 4.2 rzecz jasna i naprawde blado wypada przy B5 jeżeli chodzi o osiągi, ale środek malina!!! B5 i to jeszcze przed liftem tak jak moja to żenuła B6 ma rzeczywisce ladny srodek, ale dla S'y moglo rozwinac sie w BT zamiast isc na latwizne i pakowac 4.2. Dlatego wyzej cenie wlasciwosci S4 w B5 niz S4 B6 czy B7. Natomiast S4 w budach B6, B7..hmmm, mozna zastanawiac sie nad swap'em motorka od RS6(w koncu ten sam 4.2). To bylby dopiero buda+4.2T:)
Flyer Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Prosciej i taniej byloby chyba kupic RS6
Norbi Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 mister Ono tak czy inaczej dzieki za super killa i super, że są tak za***iście pojebani ludzie jak Wy. Poź to też do Ciebie
angela Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 No dobra....a gdzie jakis filmik z tego killa ..... hehehe......moze byc na pw
Flyer Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 http://www.wrzuta.pl/film/3unhATl0ZY
malik Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Jednakże Malik Oniak Żarówki ma :oklaski:, więc nie czekaj i zakładaj. Pierwszą partie zamówiłem tylko dla oniaka i adaśka. Chciałem zobaczyć czy to przypadkiem nie będzie jakiś niewypał. Okazało się, że jest OK, więc druga partia jest już dla mnie i Lukasa. Na razie idzie z Kanady. Jak dojdzie będziemy montować BTW: A tak świecą 8000k za dnia. Moim zdaniem za***iście.
angela Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Flyer :bicz3: A co to niby mialo byc
Motor Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 http://www.wrzuta.pl/film/3unhATl0ZY Dobre
Flyer Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Tak sie killuje kazdego nie wychodzac z domu
Motor Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Tak sie killuje kazdego nie wychodzac z domu Jak rameczki montowałem to wskazówe przekręciłem na chwile na 260km/h to był 1 i ostatni raz w tych budzikach od 180km/h w górę miałem pajęczyny i uschnięte muchy na cyferblacie
Flyer Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Uuuu... u mnie powyzej 180 nie ma pajeczyn
ono Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Ludki a spocik we wtorek to gdzie ? W promenadzie chyba już ostro pizga
Flyer Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 No ma byc podobno FW, sie wybieram sie
wit.s Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Ludki a spocik we wtorek to gdzie ? W promenadzie chyba już ostro pizga Imola Na gokarty
poziek Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Witek się pojawił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ojciec gdzie byłeś??
Kaśka Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 No ja mam zamówione bicie u Kaśki Za pomoca pewnie jakis fikuśnych przyrządów Nie wiem co ona tam wymyśli Zamówione??!! To miała byc kara, a nie nagroda, na przyjemności to trzeba sobie zasłużyć.
Rekomendowane odpowiedzi