wit.s Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Napiszcie jak tam sie wjezdza na ten parking......bo mimo,ze to obok mnie to nigdy tam nie bylam... A znajac siebie, to pewnie zabladze..... Angela - jesteś urocza
angela Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Wiciu przynajmniej jestem szczera
lexpar Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Lukas, a mazda to co to takiego . Może to telewizor?
lukaszr Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Lukas, a mazda to co to takiego . Może to telewizor? To najnowszy model Audi - prototyp
lexpar Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 lukaszr!!! Tylko nie mów, że toto jeździ bo i tak nie uwierzę. A tak szczerze, to jak sobie przypominam, że widziałem kiedyś taki wynalazek na składnicy złomu :polew:
lukaszr Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 lukaszr!!! Tylko nie mów, że toto jeździ bo i tak nie uwierzę. A tak szczerze, to jak sobie przypominam, że widziałem kiedyś taki wynalazek na składnicy złomu :polew: Naprawili tego ze składnicy, zrobili lifting i BĘDZIE PAN ZADOWOLONYYYYYYYYYY
Motor Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Mazda dobry wóz nie pitolcie Tylko ,że zaszła w stosunek z Fordem jak pare innych fajnych marek... Napiszcie jak tam sie wjezdza na ten parking......bo mimo,ze to obok mnie to nigdy tam nie bylam... A znajac siebie, to pewnie zabladze..... Angee Dojazd z domu masz wprost idealny: Starujesz z pod domu i na światłach lecisz prosto z Ksiecia Janusza w Króla Jana Olbrachta ,łuk w prawo,śmigasz cały czas drogą z pierwszeństwem,zaraz masz Kosciół po prawej a ty skręcasz w lewo w Redutową i tniesz prosto do końca do świateł z torami tramwajowymi tam skręcasz w prawo i lecisz,aż do Reala na światłach przed nim skręcasz w prawo (uważaj na tramwaj!!) i dojeżdzasz do zjazdu z ulicy w lewo do reala i wbijasz się na parking na dół prawym wjazdem (żółty kolor)...ufff....
angela Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 No Motor dzieki ale nie o to mi chodzilo Ja bede jechac z Wilanowa.......wiem gdzie jest FW......chodzilo mi o sam parking
Motor Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 wbijasz się na parking na dół prawym wjazdem (żółty kolor)...ufff....
Norbi Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 wbijasz się na parking na dół prawym wjazdem (żółty kolor)...ufff.... Dokładnie, idealnie Ci to opisał, właśnie według jego opisu już zmierzam do Ciebie kochanie, tylko te zakręty trza odwrotnie brać
Kaśka Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Dobra pytanie z innej beczki, czy ktoś ma jakis fajny przewodnik po Pradze?
angela Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 No dobra, moze dam rade trafic Motor kupiles mi wszystko...... Bo normalnie juz mnie.........wkurzaja te lampy
wit.s Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Dobra pytanie z innej beczki, czy ktoś ma jakis fajny przewodnik po Pradze? Hmmm... Mogę Cię oprowadzic po okolicach Centrum Wileńska w porywach do okolic ZOO. Co Cię konkretnie interesuje?
Kaśka Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Dobra pytanie z innej beczki, czy ktoś ma jakis fajny przewodnik po Pradze? Hmmm... Mogę Cię oprowadzic po okolicach Centrum Wileńska w porywach do okolic ZOO. Co Cię konkretnie interesuje? Konkretnie to interesuje mnie Praga Czeska, ale dzięki chętnie kiedys skorzystam z oferty "spaceru" po Pradze w Warszawie.
wit.s Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Konkretnie to interesuje mnie Praga Czeska Hmmmm... To widzę, ze tu nie pomogą nawet stali bywalcy Warsiawskiej Pragi - Lukas i LukaszR (w tej pisowni to wygląda jak TypeR )
hajper Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 A takie pytanie mam - na tym parkingu FW są jakieś garby ? Jeśli tak to czy wysokie ?
malik Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Dobra pytanie z innej beczki, czy ktoś ma jakis fajny przewodnik po Pradze? Spędziłem w Pradze w sumie kilka ładnych miesięcy podczas podróży służbowych. Mogę zarekomendować parę fajnych miejsc.
Motor Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Je No dobra, moze dam rade trafic Motor kupiles mi wszystko...... Bo normalnie juz mnie.........wkurzaja te lampy To ,że kupie to nic Ci nie pomoże...trzeba ten SZTOS w lampach ogarnąć....
Kaśka Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Dobra pytanie z innej beczki, czy ktoś ma jakis fajny przewodnik po Pradze? Spędziłem w Pradze w sumie kilka ładnych miesięcy podczas podróży służbowych. Mogę zarekomendować parę fajnych miejsc. To słucham propozycji może być na PW, albo jak wolisz dam Ci maila i mi napiszesz? Bo o ile dobrze pamietam to nie będzie cie juz jutro, tak?
Rekomendowane odpowiedzi