hornet Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Nasz na maxa ztjuningowany :> szef to żyje? no jakieś pstry pstry z OPT zapodajcie :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 a jak tam pozostali przyjezdni? Cuber, mam nadzieję że się ocknął Jak rano pojechałem po furacza, to się zbierał do wyjazdu i o dziwo dobrze wygladał :>
Hugo Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Żółw tak chrapał , że noramlnie nie mam pytań Wystartowałem rano o 3.30 nowego czasu i do Garwolina leciało się ok , a jak zjechałem z obwodnicy , to prawie do samego Lublina była taka mgła , jak mleko.Ale dojechałem i wszystko ok
hornet Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Żółw tak chrapał , że noramlnie nie mam pytań Wystartowałem rano o 3.30 nowego czasu i do Garwolina leciało się ok , a jak zjechałem z obwodnicy , to prawie do samego Lublina była taka mgła , jak mleko.Ale dojechałem i wszystko ok masz chłopie zdrowie podziwiam ....
KICHOL Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Żółw tak chrapał , że noramlnie nie mam pytań Żółwia chrapanko zostało zarejestrowane na ziobrofonie Cubera ....o ile udało mu się go włączyć jak mi się udało wkleić mój tekst do ramki ...nie wiem
T-żółw Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 ja juz na chodzie chrapanie puscil mi Cuber z fona i...faktycznie niezle dawałem bylo tradycyjnie dajcie foty tjuningowe
poziek Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Dzięki wszystkim za przybycie Szczególny szacun dla Bryniaków i Cuberka :oklaski: Od 1 w nocy nic nie pamiętam więc to nie ja kładłem sie na dach jakiejś A4 i to nie ja leżałem na masce Witka :gwizdanie: Dla mnie najzajebistrza fota to ta:
wit.s Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Wystartowałem rano o 3.30 do samego Lublina była taka mgła , jak mleko.Ale dojechałem i wszystko ok Wiemy, ze to zasługa fantastycznych spojlerów wycieraczkowych ojej........ Ciekawe Misiu czy pamiętasz, ze się kochamy Poziek, a Ciebie mój Helmut kocha. Mówi, ze sex był szybki, ale fantastyczny. Zwłaszcza pozycja "na maskę"
lukaszr Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Od 1 w nocy nic nie pamiętam więc to nie ja kładłem sie na dach jakiejś A4 i to nie ja leżałem na masce Witka :gwizdanie: Kurde, z tego co pamiętam to zniknąłeś już o 0:30 i słuch po Tobie zaginął - nawet nie było jak się pożegnać. Sex na masce był dość ciekawy - tylko nie wiem czy Helmut Wicia był aż tak podniecony jak Ty :polew:
T-żółw Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Cytat: ono Dzisiaj o 14:11 ojej........ Ciekawe Misiu czy pamiętasz, ze się kochamy z moich skoromnych obserwacji to nie pierwsza impra, na której.......macie się ku sobie dziewczynki
wit.s Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Od 1 w nocy nic nie pamiętam więc to nie ja kładłem sie na dach jakiejś A4 i to nie ja leżałem na masce Witka :gwizdanie: Kurde, z tego co pamiętam to zniknąłeś już o 0:30 i słuch po Tobie zaginął - nawet nie było jak się pożegnać. Sex na masce był dość ciekawy - tylko nie wiem czy Helmut Wicia był aż tak podniecony jak Ty :polew: Nie "na" tylko "z" Helmut sztywny do tej pory
lukaszr Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Nie "na" tylko "z" Helmut sztywny do tej pory Biedny Helmucik - sztywny, bo Poziek od razu brutalnie przeszedł do rzeczy - nie okazał mu czułości ani uczucia - jakaś gra wstępna albo chociaż szepnąłby jakieś czułe słówko na uszko :polew:
malik Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Dla mnie najzajebistrza fota to ta: Mistrzunio nie? Polecam się na przyszłość.
poziek Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 ja mówiłem juz mu, że paździoch z niego
poziek Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Duża powierzchnia to i perfumy przeszły
lukaszr Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Kto ma pozostałe zdjęcia i czyj był aparat którym Lukaszr robił fotki ? Ja bardzo proszę o wszystkie zdjęcia Nie powiem Anno Żółw te Twoje perfumy to czułam jescze przez całą drogę do Radomia. Łukasz twierdzi że się musiałeś mocno przytulać Na zdjęciach jest odpowiedź czemu tak długo czułaś te perfumy - jest nawet kilka odpowiedzi
poziek Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Lukaszr...ty chłopie weź podejdź do tego dyplomatycznie
lukaszr Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Lukaszr...ty chłopie weź podejdź do tego dyplomatycznie Pozieczku - podszedłem do tego bardo dyplomatycznie Łukaszku, Łukaszeczku..... no nie wiem czemu powiedz proszę i bez ów Aniu, Aniuśku ... Ty wiesz czemu Ale to sobie wyjaśnimy w najbliższym czasie :bicz3:
ono Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Zgrywam foty jest ich qwa za 300 Dam potem linki Nie wiem co my piliśmy ale film też mi sie skończył , generalnie rano nie wiedziałem gdzie jestem heheh
lukaszr Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 No nadal nie wiem ale rozumiem że poczatek listopada aktualny to mi wszystko opowiesz Szykuj się na ....
Rekomendowane odpowiedzi