Motor Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Motor, Bryke sprzedajesz? jak to jeśli tak to mam nadzieje że pamiętasz o uchwycie Do sprzedania mam TALJE służbową hehe Jak tylko będzie okazja to odkręcaj ten sprzęt i bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Jak to sluzbowa? Przeciez na allegro stoi Twoj avant? - Ktos chetny na CSa dzis? Gralismy juz troche, nawet Ania oniaka z nami ciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 dawaj namiar co i jak i skad zassac i juz pykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ak tylko będzie okazja to odkręcaj ten sprzęt i bierz Motor jak juz tak rozdajesz.....to zanim sprzedasz furke to ja bym wziela caly srodek.......no i bose tez przy okazji... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Motor[/b] jak juz tak rozdajesz.....to zanim sprzedasz furke to ja bym wziela caly srodek.......no i bose tez przy okazji... a felg nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Motor[/b] jak juz tak rozdajesz.....to zanim sprzedasz furke to ja bym wziela caly srodek.......no i bose tez przy okazji... a felg nie nie no jak bedzie chcial dac fele.....to nie pogardze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Przecież już je miałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Przecież już je miałaś Hornecik ale jak on tak rozdaje....to trzeba brac..... Przynajmniej w klubie zostana...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Masz rację szkoda że to thali nie będą paskowały .... BTW ...taki skandal !!! POd głowną siedzibą PCK do czego to doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ludziska, zmieniłem świecki zgadnijcie ile grzało... no.. ile.. 0 (słownie zero) wszystkie były zjarane Sprawdziłem zasilanie, wyłącza świecki w odpowiednim momencie, widocznie jak zjarała się pierwsza to pozostałe dostawały za duży prąd i szybko się posypały. Dziś z rańca furka odpaliła "z pierego" Zero kopcenia, silnik od początku pracuje równo.. Mała rzecz a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 A jak je sprawdziłeś bo słyszałem że jest wiele sposobów??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 A jak je sprawdziłeś bo słyszałem że jest wiele sposobów??? Wyjąłem pierwszą i sprawdzałem na akumulatorze.. Kupiłem komplet i po wymianie sprawdziłem resztę.. Najprostszą metodą sprawdzenia (jeżeli nie chcesz ich wyjmować) jest zdjęcie fajek ze świec i pociągnięcie kabelka od (+) z akumulatora. Dotykasz kabelkiem do świecy, jeżeli delikatnie iskrzy, to świeca jest sprawna, jeżeli nic się nie dzieje to.. wiadomo co.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Znalazłem dziś tą mende co mi oczko zbiła, nie chciał się przyznać, ale po lekkiej wymianie zdań i przyduszeniu :bicz3: i ma mi napisać dziś albo jutro oświadczenie. zobaczymy co dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Znalazłem dziś tą mende co mi oczko zbiła, nie chciał się przyznać, ale po lekkiej wymianie zdań i przyduszeniu :bicz3: i ma mi napisać dziś albo jutro oświadczenie. zobaczymy co dalej... Fajnie, przynajmniej poniesie konsekwencje czynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Znalazłem dziś tą mende co mi oczko zbiła, nie chciał się przyznać, ale po lekkiej wymianie zdań i przyduszeniu :bicz3: i ma mi napisać dziś albo jutro oświadczenie. zobaczymy co dalej... Fajnie, przynajmniej poniesie konsekwencje czynu. Dokladnie...ja bym mu nie darowala..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 A czy ktoś może mi powiedzieć ewentualny koszt lampy i migacza prawego, chodzi mi o koszt według wyliczeń ubezpieczyciela. Są to lampy z halogenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Moze dzis spota zrobimy na wyzszym pietrze zeby tak nie piz*zilo od ziemi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Moze dzis spota zrobimy na wyzszym pietrze zeby tak nie piz*zilo od ziemi? A jak nie trafie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Moze dzis spota zrobimy na wyzszym pietrze zeby tak nie piz*zilo od ziemi? Stary od ziemi nie piździ. Stałe 4*C, czym bedzie zimniej, tym na dole bedzie wydawało się cieplej. Dlatego wybrany jest parking podziemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 a co tu Q - w..piiiiiii... się dzieje gdzie są wszyscy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi