poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 która powiedziała, żem słodki?? Czarna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 która powiedziała, żem słodki?? Czarna?? Myślałam że rude wolisz ;( no coś ty widziałaś mnie kiedyś z rudą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Poziu, znalazłem to w internecie. http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=7ccdfc12d41165f3d6b648ae4ca3a954 I co Ty na to ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 chyba zaczne inkasować $ za uzywanie mojego imienia w tych filmikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Dobry film nie jest zły. Nie martw się Poziek i tak Ciebie lubimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 okey wierze wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wiciu cóż mogę powiedzieć... nie było Was... jest czego żałować...później było już tylko lepiej :gwizdanie: :dance: Life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wiciu cóż mogę powiedzieć... nie było Was... jest czego żałować...później było już tylko lepiej :gwizdanie: :dance: Life nie łam się, masz dopiero 46 lat, jeszcze nadejcie dla ciebie nowy czas, nowa młodość :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 okey wierze wam http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=9321ff989825597bab0ddd1000525edd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 :notworthy: naprawdę podziwiam waszą twórczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 :notworthy: naprawdę podziwiam waszą twórczość http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=d1d618034b4cf2c083bb7b3c9f04e0bf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jesteście Wszyscy porąbani - uwielbiam Was. P.S. Poziek, pamiętaj, że jest powiedzenie iż "Kot im starszy, tym ogon ma twardszy" Jeśli wiesz co mam na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jesteście Wszyscy porąbani - uwielbiam Was. Tylko uwielbiasz ??? P.S. Poziek, pamiętaj, że jest powiedzenie iż "Kot im starszy, tym ogon ma twardszy" Jeśli wiesz co mam na myśli Wiciu kocurku, Tyyyyy to masz ten ogon, pozazdrościć :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Na wstępie prezentuje kogucika podczas wyciągania numeru telefonu od Pani kelnerki Fajne te kelnerki w tym bierhalle :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Fajne te kelnerki w tym bierhalle :th: To trzeba było przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Fajne te kelnerki w tym bierhalle :th: Na żywo lepiej wyglądały ..... z blondyną na człowowe wyskoczyłbym ... przy takich poduchach...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Na wstępie prezentuje kogucika podczas wyciągania numeru telefonu od Pani kelnerki cholerka, ta brunetka wydaje się jakaś znajoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Na żywo lepiej wyglądały ..... z blondyną na człowowe wyskoczyłbym ... przy takich poduchach...... Facjatę miała trochę nie do końca ok, ale po kilku piwach chyba byś to jakoś przełknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Na wstępie prezentuje kogucika podczas wyciągania numeru telefonu od Pani kelnerki Tosik, Kaśka .... coście tacy "niewyraźni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Na wstępie prezentuje kogucika podczas wyciągania numeru telefonu od Pani kelnerki Tosik, Kaśka .... coście tacy "niewyraźni" Aparat robi takie zdjęcia pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi