Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Przynajmniej uzyskaliscie pare przydatnych informacji Adaś są przecież jakies egzaminy, ktore można zdać i one redukują o jakąś ilość punkty. Może warto spróbować?
adamooo Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 także teraz uważać na : Fiaty stilo, Pasaty, Volva, BMW, Fordy mondeo, Skody octavie itd itp. [br]Dopisany: 19 Grudzień 2007, 11:05 _________________________________________________ Przynajmniej uzyskaliscie pare przydatnych informacji Adaś są przecież jakies egzaminy, ktore można zdać i one redukują o jakąś ilość punkty. Może warto spróbować? tak są..ale nie jak się ma prawko do zabrania..
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ty to jakiś niedopieszczony widzę jesteś Nieeeee, skądże znowu :polew: Szczerze powiem, że trochę skłamałem - może przydałoby się trochę więcej pieszczot Ale może nie koniecznie Wiciu Ty miałbyś mi w tym pomóc
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 No jutro masz urodzinki, kto wie co się wydarzy Jest taka piosenka Kombi ,, Sen się spełni" Niestety tego co bym chciał nie wiesz, a wątpię czy to się uda
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 tak są..ale nie jak się ma prawko do zabrania.. trochę z tym zabawy jest ale strzelisz egzamin i znowu możesz latać
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 No jutro masz urodzinki, kto wie co się wydarzy Jest taka piosenka Kombi ,, Sen się spełni" Niestety tego co bym chciał nie wiesz, a wątpię czy to się uda A co bys chciał Lukaszu?
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 A co bys chciał Lukaszu? Niestety tak na forum to raczej nie wypada pisać
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 A co bys chciał Lukaszu? Niestety tak na forum to raczej nie wypada pisać O.K. to już nie naciskam, ale życzę Ci, żeby sie spełniło
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 O.K. to już nie naciskam, ale życzę Ci, żeby sie spełniło Niestety wątpię czy osoba ta podaruje mi to, bo prezent jest dość wartościowy
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja pitole, i co mamy zrobic? Pojechac z wawy do czestochowy zeby marznac na jakims parkingu? LOL Hehe.. nieźle nie? I to jeszcze pod gołym niebem
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja pitole, i co mamy zrobic? Pojechac z wawy do czestochowy zeby marznac na jakims parkingu? LOL Hehe.. nieźle nie? I to jeszcze pod gołym niebem U nas na parkingu podziemnym jest zimno a co dopiero pod chmurką.
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 A co bys chciał Lukaszu? popatrz na jego Avatara ...
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 popatrz na jego Avatara ... Adam ... nie podsuwaj mi takich pomysłów ... I to pewnie był strzał w 10-tkę NASTĘPNA ... ale Wy macie pomysły ... niestety też nie do zrealizowania .. przynajmniej na tą chwilę
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Adam ... nie podsuwaj mi takich pomysłów ... no dobra ...zróbmy z tego konkurs :drool: nowe sprzęgło ??
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 nowe sprzęgło ?? Nie no, to sobie sam zmienię na wiosnę. Nie trafiłeś i lepiej nie ciągnij mnie za język, bo powiem za dużo
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja obstawiam marzenie o kasacji Punktów Karnych Eee tam. To się samo skasuje albo marzenie o chorobie postawy u męzczyzn - ,, d*pa na boku" Akurat o tym nie pomyślałem, ale ... nie kuś, nie kuś ...
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 nowe sprzęgło ?? Nie no, to sobie sam zmienię na wiosnę. Nie trafiłeś i lepiej nie ciągnij mnie za język, bo powiem za dużo jak bedziesz taki tajemniczy to liczba postów do piatku osiągnie 2000 a my dostaniemy kociej mordy z ciekawości
hajper Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tak wtrące zupełnie nie w temat (a nowego nie chcę zakładać bo mnie zbiją ) Muszę wstawić obie poduchy - czy powiedzmy w 'zestawie' będzie ta zaślepka od jaśka pasażera? (tzn. czy ją można wyjąć z innego auta, czy ona jest jakoś na stałe - nie wiem, klej czy coś). Bo na allegro są same twarde zaślepki (jak ktoś nie pakuje poduszki).
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tak wtrące zupełnie nie w temat (a nowego nie chcę zakładać bo mnie zbiją ) Muszę wstawić obie poduchy - czy powiedzmy w 'zestawie' będzie ta zaślepka od jaśka pasażera? (tzn. czy ją można wyjąć z innego auta, czy ona jest jakoś na stałe - nie wiem, klej czy coś). Bo na allegro są same twarde zaślepki (jak ktoś nie pakuje poduszki). Napisz lepiej oddzielny wątek, albo zapytaj się sprzedawcy o to - myślę, że udzieli wyczerpującej informacji :th:
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Łukasz no dobra bo jak juz tak strzelają, to daj jakąś podpowiedź co byś chciał. BTW Avatar mi się bardzo podoba
Rekomendowane odpowiedzi