Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz tak się mówi hahahahah

Sami to wymyśliliście czy gdzieś na mieście usłyszeliście ? :notworthy:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szeroka? Kto to wymyslil... :blink:

Pewnie ktos chcial sie wczuc w role prawdziwego trendsettera i zmienil "niewąska" na "szeroka" :polew:

Opublikowano

Pewnie ktos chcial sie wczuc w role prawdziwego trendsettera i zmienil "niewąska" na "szeroka" :polew:

eee widzę Flyer że nie tylko ja się zdziwiłem na takie określenie. A jednak sobie wymyślili :polew:

Opublikowano

Oooooo... słusznie, "niewąska" też się mówiło kiedyś :) A już zapomniałem. Pamiętam też, że swego czasu mówiło się też "grubo" :)

Opublikowano

Oooooo... słusznie, "niewąska" też się mówiło kiedyś :) A już zapomniałem. Pamiętam też, że swego czasu mówiło się też "grubo" :)

było było :thumbup:

Opublikowano

eee widzę Flyer że nie tylko ja się zdziwiłem na takie określenie. A jednak sobie wymyślili :polew:

No zazwyczaj jest tak, że ktoś to wymyśla :D Tajemniczy "oni".[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 11:16 _________________________________________________

było było :thumbup:

No to teraz mówi się "szeroko"... możesz puścić się z prądem trendu, lub pozostać wieśniakiem (jak taka jedna... nie będę wskazywał palcem) :polew:

Opublikowano

Noooooooo, ale jako prezent urodzinowy - damy Ci kilka bezpłatnych lekcji, jak być za***istym :D

Bardzo się cieszę :dance:

No to teraz mówi się "szeroko"... możesz puścić się z prądem trendu, lub pozostać wieśniakiem (jak taka jedna... nie będę wskazywał palcem) :polew:

Buahahahahahahah chyba wiem o kogo chodzi :polew:

Opublikowano

Kumam akcję :D

Opublikowano

Dzien Dobry :hi:

Obiło mi sie o uszy, że ktos tu ma dzisiaj urodziny :)

Lukaszr Wszytkiego najlepszego!!! :drunk:

Opublikowano

Lukaszr Wszytkiego najlepszego!!! :drunk:

Dziękuję bardzo :hi: :hi: :th:

Opublikowano

Pytanie do Flyer'a.

Jak odjezdzales ze spota to chyba Twoje opony wytwarzaly znaczny halas. To te zimowe dunlopy tak hałasują?

Opublikowano

tiaaa

Udany początek znajomości :polew:

Opublikowano

ech ta chemia :polew: :polew:

Opublikowano

ech ta chemia :polew: :polew:

Feromony... hehehehehehe :polew:

Opublikowano

No to tylko teraz czekać jak sobie buzi dadzą :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

już nie dużo pozostało do zapełnienia....dajemy dajemy

Opublikowano

Następny wpis otwiera 970, kto chętny?

Opublikowano

970?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 12:04 _________________________________________________jednak nie, słabo liczę :)

To ja zacznę 970 :>

Opublikowano

hehe... tak napierdalamy, że aż nie można edytować swojego postu :)