hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 To teraz tak się mówi hahahahah Sami to wymyśliliście czy gdzieś na mieście usłyszeliście ?
Flyer Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Szeroka? Kto to wymyslil... Pewnie ktos chcial sie wczuc w role prawdziwego trendsettera i zmienil "niewąska" na "szeroka"
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Szeroka? Kto to wymyslil... Pewnie ktos chcial sie wczuc w role prawdziwego trendsettera i zmienil "niewąska" na "szeroka" eee widzę Flyer że nie tylko ja się zdziwiłem na takie określenie. A jednak sobie wymyślili
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Pewnie ktos chcial sie wczuc w role prawdziwego trendsettera i zmienil "niewąska" na "szeroka" Oooooo... słusznie, "niewąska" też się mówiło kiedyś A już zapomniałem. Pamiętam też, że swego czasu mówiło się też "grubo"
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Pewnie ktos chcial sie wczuc w role prawdziwego trendsettera i zmienil "niewąska" na "szeroka" Oooooo... słusznie, "niewąska" też się mówiło kiedyś A już zapomniałem. Pamiętam też, że swego czasu mówiło się też "grubo" było było
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Szeroka? Kto to wymyslil... Pewnie ktos chcial sie wczuc w role prawdziwego trendsettera i zmienil "niewąska" na "szeroka" eee widzę Flyer że nie tylko ja się zdziwiłem na takie określenie. A jednak sobie wymyślili No zazwyczaj jest tak, że ktoś to wymyśla Tajemniczy "oni".[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 11:16 _________________________________________________ Pewnie ktos chcial sie wczuc w role prawdziwego trendsettera i zmienil "niewąska" na "szeroka" Oooooo... słusznie, "niewąska" też się mówiło kiedyś A już zapomniałem. Pamiętam też, że swego czasu mówiło się też "grubo" było było No to teraz mówi się "szeroko"... możesz puścić się z prądem trendu, lub pozostać wieśniakiem (jak taka jedna... nie będę wskazywał palcem)
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Noooooooo, ale jako prezent urodzinowy - damy Ci kilka bezpłatnych lekcji, jak być za***istym Bardzo się cieszę No to teraz mówi się "szeroko"... możesz puścić się z prądem trendu, lub pozostać wieśniakiem (jak taka jedna... nie będę wskazywał palcem) Buahahahahahahah chyba wiem o kogo chodzi
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 No to teraz mówi się "szeroko"... możesz puścić się z prądem trendu, lub pozostać wieśniakiem (jak taka jedna... nie będę wskazywał palcem) Kumam akcję
slaweq Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dzien Dobry Obiło mi sie o uszy, że ktos tu ma dzisiaj urodziny Lukaszr Wszytkiego najlepszego!!!
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Lukaszr Wszytkiego najlepszego!!! Dziękuję bardzo :hi: :th:
letallec Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Pytanie do Flyer'a. Jak odjezdzales ze spota to chyba Twoje opony wytwarzaly znaczny halas. To te zimowe dunlopy tak hałasują?
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 tiaaa http://pl.youtube.com/watch?v=XA78Q9C08-4&feature=related
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udany początek znajomości ech ta chemia :polew:
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udany początek znajomości ech ta chemia :polew: Feromony... hehehehehehe
lexpar Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 No to tylko teraz czekać jak sobie buzi dadzą :polew:
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 już nie dużo pozostało do zapełnienia....dajemy dajemy
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Następny wpis otwiera 970, kto chętny?
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 970?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 12:04 _________________________________________________jednak nie, słabo liczę To ja zacznę 970 :>
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 hehe... tak napierdalamy, że aż nie można edytować swojego postu
Rekomendowane odpowiedzi