Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Malik Ty Wieśniaku Właśnie ... to zapomniałem dopisać ... Malik, Ty wieśniaku !!! :polew: Ale z was wieśniaki
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 No chyba pomyliłeś temat Właśnie, tu piszemy o bardziej poważnych sprawach, a nie o takich głupotach i drobnostkach
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Bonjour to straszna strata dla Forum, nie moszeż jeś on-line tak jak ja Straszna strata, teraz to ja już nie wiem czy dobijemy do tego 1000 Chyba, że on tylko tak napisał, a tak naprawdę to idzie nie jeść, tylko dać jeść - na wsi karmi się zwierzęta z rana :polew:
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jak tak, to dobra on na śnaidanie, ja na fajkę Musisz się truć ???
boberek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 oo z petem to dobry pomysł na zdrowie
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Już się zaczyna :evil: Aneczko, ale my tylko dbamy o Twoje zdrowie Bo zaraz powtórzę scenę z Galerii Mokotów :evil: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
letallec Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jak tak, to dobra on na śnaidanie, ja na fajkę Brynia Pamiętam Twoj post o rzucaniu. Ja już wytrzymuje 10 miesięcy, a Ty nie dasz rady? BTW. Na ten banał z turbo założyłem osobny watek. Co tak mam tutaj smiecić...
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak ja tez rzucam juz od jakiegoś czasu i średnio mi idzie [br]Dopisany: 21 Grudzień 2007, 11:38 _________________________________________________ Audi A4 Klub Polska - Centrum informacji Najpopularniejszy temat przez ostatnie 24 godziny Odp: SPOCIKI WARSZAWSKIE WTOREK godz.19:00 Fort Wola ul. Połczyńska Dzienna liczba odpowiedzi: "300" Widzieliście to?
letallec Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ciezko na to pracujemy, to i sa efekty
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak ja tez rzucam juz od jakiegoś czasu i średnio mi idzie Przecież Malik na każdym spocie pomaga Tobie rzucić palenie - za każdym razem podbiera Tobie papierochy, a Ty takiej aluzji nie zrozumiałaś ... Ty wieśniaro :polew:
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Bo ma zakręcona laskę, ciągną mu renifery, nosi wór na plecach i spuszcza się przez komin rozwaliliście zagadkę profesjonalnie - bravo :oklaski: to teraz trudniejsza - dlaczego Wedel nie miał dzieci ?
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak ja tez rzucam juz od jakiegoś czasu i średnio mi idzie Przecież Malik na każdym spocie pomaga Tobie rzucić palenie - za każdym razem podbiera Tobie papierochy, a Ty takiej aluzji nie zrozumiałaś ... Ty wieśniaro :polew: Malik ma w sobie duzo empatii i mnie wspiera w ciężkich chwilach
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 dlaczego Wedel nie miał dzieci bo cały interes ładował w kakao ???
malik Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak ja tez rzucam juz od jakiegoś czasu i średnio mi idzie E tam gadanie. Rzucałem tyle razy i zawsze się udawało [br]Dopisany: 21 Grudzień 2007, 11:44 _________________________________________________ Tak ja tez rzucam juz od jakiegoś czasu i średnio mi idzie Przecież Malik na każdym spocie pomaga Tobie rzucić palenie - za każdym razem podbiera Tobie papierochy, a Ty takiej aluzji nie zrozumiałaś ... Ty wieśniaro :polew: Malik ma w sobie duzo empatii i mnie wspiera w ciężkich chwilach Silna Wola! To jest klucz do sukcesu moja droga
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak ja tez rzucam juz od jakiegoś czasu i średnio mi idzie E tam gadanie. Rzucałem tyle razy i zawsze się udawało Rzucasz za kazdym razem jak wyjeżdżasz ze spota, aby na następnym znowu zacząć palić
boberek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 zagadka Mamy autobus z 7 dziecmi Kazde dziecko ma 7 plecaków W kazdym plecaku jest 7 duzych kotów Kazdy duzy kot ma 7 malych kotów Kazdy kot ma 4 nogi PYTANIE: Ile nóg znajduje sie w autobusie? Wszystkie nogi w nim są.
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 kur....wa no ide zapalić Dawaj następne P.S. Malik, kiedy jedziemy umyć autka ??? http://www.joemonster.org/filmy/2281/Samochodowa-myjnia-reczna-Marzenie-mezczyzny
malik Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Słuchajcie, niecałe 10 stron!!!! Damy radę!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi