Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 jak dopiszesz jeszcze jedno 0 to wtedy będę glosował na twój status vip 900 postów .. włącz mi licznik w SWW i do 19 będzie
boberek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 tak Adam umie świetnie stać na rzęsach
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 jak dopiszesz jeszcze jedno 0 to wtedy będę glosował na twój status vip Oprócz tego trzeba się jeszcze czymś wykazać co to to nie Łiukaszku - przebieraj się sam
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 tak Adam umie świetnie stać na rzęsach co do rzęs, przed chwilą słyszałem w lecącym w tle jakimś serialu niezły tekst: z facetami jest jak z tuszem do rzęs - spływają kiedy tylko pojawi się trochę uczuć
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 tak Adam umie świetnie stać na rzęsach co do rzęs, przed chwilą słyszałem w lecącym w tle jakimś serialu niezły tekst: z facetami jest jak z tuszem do rzęs - spływają kiedy tylko pojawi się trochę uczuć :polew:
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Przy takim tempie to się chyba bryniu nie załapiesz na 1000 stronkę. Ja chyba z lapkiem pójde na ta wigilię, żeby nie przegapić.
spetsnaz Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Przy takim tempie to się chyba bryniu nie załapiesz na 1000 stronkę. Ja chyba z lapkiem pójde na ta wigilię, żeby nie przegapić. u mnie w robocie też się szykuje
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 to był pewnie jakis brazylijski serial co ty ogladasz Nie wiem co to, mam tuner TV w kompie i zawsze coś w tle gra, ale zmieniłem kanał z informacyjnego, bo już nie da się słuchać o tym Schengen ani Sejmu i innych politycznych patałachów
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 A Malik, główny prowokator zajścia ewakuował sie gdzieś i jego to juz na pewno ominie. biedaczek
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie wiem co to, mam tuner TV w kompie i zawsze coś w tle gra, ale zmieniłem kanał z informacyjnego, bo już nie da się słuchać o tym Schengen ani Sejmu i innych politycznych patałachów a nie mówiłem ... non stop ... już mi się od tego a teraz coś spontanicznego wręcz lawina emocji......... dziewczyny - nie oglądajcie tego http://pl.youtube.com/watch?v=2cndnm8RhEM&feature=related
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 No niestety- własnie wychodzę. Będe po 16-stej POCZEKAJCIEEEEEEEEEEEEEE NA MNIE Jak tak dalej pójdzie to jak wrócisz to już wątek będzie skasowany przez Prezesa
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 No niestety- własnie wychodzę. Będe po 16-stej POCZEKAJCIEEEEEEEEEEEEEE NA MNIE Jak tak dalej pójdzie to jak wrócisz to już wątek będzie skasowany przez Prezesa Nie wywołuj "dzika" z lasu, tylko pełna mobilizacja i dobijamy do 1000
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie wywołuj "dzika" z lasu, tylko pełna mobilizacja i dobijamy do 1000 Dzisiaj to przebijacie (przebijamy) samych siebie. Ale to chyba wina zbliżających się Świąt Najpopularniejszy temat przez ostatnie 24 godziny Ostatnie wiadomości Odp: SPOCIKI WARSZAWSKIE WTOREK godz.19:00 Fort Wola ul. Połczyńska Dzienna liczba odpowiedzi: "368"
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie wywołuj "dzika" z lasu, tylko pełna mobilizacja i dobijamy do 1000 Dzisiaj to przebijacie (przebijamy) samych siebie. Ale to chyba wina zbliżających się Świąt Najpopularniejszy temat przez ostatnie 24 godziny Ostatnie wiadomości Odp: SPOCIKI WARSZAWSKIE WTOREK godz.19:00 Fort Wola ul. Połczyńska Dzienna liczba odpowiedzi: "368" nowy rekord
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Można by pobic jeszcze jeden rekord, umowić sie konkretnego dnia o określonej godzinie i się zalogować. Zrobić taką akcję ogólnoklubową, a nie tylko u nas z Warszawy i pobić dotychczasowy rekord tj. Najwięcej online: 110 (16 Grudzień 2007, 06:32 )
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Można by pobic jeszcze jeden rekord, umowić sie konkretnego dnia o określonej godzinie i się zalogować. Zrobić taką akcję ogólnoklubową, a nie tylko u nas z Warszawy i pobić dotychczasowy rekord tj. Najwięcej online: 110 (16 Grudzień 2007, 06:32 ) Z tym 110 to coś sie zrypało i tak pamięta. P.S. Na jednej ze stron na onecie chyba, kolega znalazł odnośnik do takiego czegoś: BADANIE NASIENIA Badanie nazywane jest również: BADANIE SPERMY CZEMU SŁUŻY BADANIE? Ocena nasienia należy do podstawowych badań diagnostycznych mających na celu ustalenie przyczyn niemożności posiadania potomstwa. Niepłodność małżeńska w około 40% jest spowodowana wadą nasienia mężczyzny. Stąd badanie nasienia powinno zawsze poprzedzać decyzję partnerki o poddaniu się badaniom specjalistycznym z powodu niepłodności! SPOSÓB PRZYGOTOWANIA DO BADANIA Ze względu na to, że intensywne życie płciowe lub samogwałty (masturbacje) mogą prowadzić do okresowego obniżenia ilości dojrzałych plemników w nasieniu zaleca się wstrzemięźliwość płciową na 3-5 dni przed badaniem. Jeśli w dniu badania jest pobierana krew w celu wykonania innych badań, nasienie należy zawsze oddać po pobraniu krwi! OPIS BADANIA Wytrysk nasienia uzyskuje się poprzez samogwałt (ręczne drażnienie zewnętrznych narządów płciowych, w wyniku którego dochodzi do wytrysku). Należy uprzednio starannie umyć prącie wodą z mydłem. Nasienie (ejakulat) do badania musi pochodzić z jednego wytrysku - (pierwszego !) po okresie 3-5 dniowej wstrzemięźliwości płciowej. Oddaje się go bezpośrednio przed badaniem do czystego, suchego i jałowego szklanego naczynia (otrzymanego z laboratorium, gdzie wykonywana jest analiza nasienia). Naczynie, przed uzyskaniem nasienia, powinno być ogrzane do temperatury ciała człowieka, tj. 36,6°C (np. w dłoniach). Ważne jest, aby do naczynia pobrać całą objętość nasienia i natychmiast dostarczyć do laboratorium. W sytuacjach wyjątkowych dopuszcza się możliwość uzyskania nasienia po odbyciu z partnerką stosunku płciowego przerywanego. Nie zaleca się pobierania nasienia z prezerwatywy ze względu na substancje chemiczne działające plemnikobójczo. :polew: A co jak ktoś ma duże ciśnienie i nie trafi do naczynka ??? :polew: :polew:
boberek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 hahahahahhahaha [br]Dopisany: 21 Grudzień 2007, 14:05 _________________________________________________http://www.tvn24.pl/12690,1532606,wiadomosc.html
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie ma Bryni to wszyscy zamilkli i czekaja na nią. Poprawka: juz znowu jest.
Rekomendowane odpowiedzi