spanky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 osz ty w dupe kopany wpadnij na spota w końcu to bedziesz mogł mi zrobić kalibrację nagramy i puścimy O. a potem już tylko dwie opcje pozostaną: 1. bedziesz singiel 2.zagramy w trójkącie :bicz2: :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 http://www.ilekosztuje.pl/ A masz taki przelicznik dla bezrobotnych ? Miesięczny koszt dojazdów (tylko paliwo): 301 zł (30% Twoich zarobków) Miesięczny koszt dojazdów (czas + paliwo): 1101 zł Bo ten sie jakoś niekoniecznie sprawdza w moim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ale żeście nasmarowali!!! A z kim to ja się nie przywitałem do k... nędzy!!! Ja pier... ale się zajerzyłem. Zawsze się witam z nowymi, o co kurva chodzi!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zawsze się witam z nowymi Ze mna to nawet dwa spoty po kolei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zawsze się witam z nowymi Ze mna to nawet dwa spoty po kolei Bo skleroze mam jak 150, albo nawet 160 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ze mną to nawet się sciskałeś z radości kurde jakie dzisiaj tematy najpier ten ogr Spankowy teraz drugi dzik Norbiasty żyć nie umierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 heheh ale widzę że pracy masz masę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Poź robim killa skoro autko już ogarnięte, a turbawka i tak do wymiany? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dlaczego zawsze jest jakiś dym na spocie jak mnie nie ma?? Gdzieś już było napisane - jesteśmy specyficzni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dlaczego zawsze jest jakiś dym na spocie jak mnie nie ma?? Dym był ...az sie wentylatory uruchomiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 iskrzy na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Kurna, az sie boje przyjezdzac we wtorek jako nowy.. Krzyniek, bedziesz we wtorek? Nie wiem czy juz sie zorientowales, ale przeprowadzilem sie do stolycy. EDIT: Ludzie, a wlasciwie to czy na parking, na ktorym sie spotykacie mozna wjezdzac z eLPiDzi PAŁER..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Kurna, az sie boje przyjezdzac we wtorek jako nowy.. Wal jak w dym stary i się nie stresuj :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ludzie, a wlasciwie to czy na parking, na ktorym sie spotykacie mozna wjezdzac z eLPiDzi PAŁER..? jesli bedzie Poziek ze swoim "siwym" to mozesz wjechac czym tylko chcesz on i tak zrobi wieksza zadyme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dobra, przekonaliscie mnie. :> We wtorek jestem na spocie. :th: P.S. Z flacha oczywiscie, tylko czy bedzie ktos pijący?? A właściwie o co ja pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Powtórzę się jeszcze raz: ALARMU NIE WŁĄCZYSZ JAK CZUJNIK DRZWI LUB KLAP POKAZUJE, ŻE SĄ OTWARTE. Niech sie cieszy że mu odpalił , hyhy Misiu, Ty to potrafisz pocieszyć ... co więcej : - nie zamryga kierunkami (jeśli jest ta funkcja aktywowana) - nie zapiszczy (jeśli jest to aktywowane) także, tak naprawdę bardzo łatwo stwierdzić, czy alarm został załączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 - nie zamryga kierunkami (jeśli jest ta funkcja aktywowana)- nie zapiszczy (jeśli jest to aktywowane) i tak wlasnie Przemas jest ani nie piszczy ani nie mrugał a wczesniej tak robil czujnik klapy sie rozkimił tylko czy bedzie ktos pijący?? JA :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Lukas, no to organizuj sobie kierownika na wtorek. Ja na pewno bede z flacha (sam niestety nie bede mial kierownika ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Bryniu, dopiero teraz mi mowisz. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 No to mamy czas do wtorku... Bede jutro w Radomiu przez kilka godzin, wiec jak? Masz czas jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi