slaweq Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 to co miśki o 20:30?? W arkadi, a dokładnie to już w lokalu czy na parkingu...??? No my bedziemy ok 20.30... Angel ma do Ciebie tel to bedzie dzwonic jak by co
Szuder Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Slaweq, w Wawie też spociki organizujesz???
krzyniek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Slaweq, w Wawie też spociki organizujesz??? w wawie jest gościnnie i nie na spociku bo to we wtorki... tylko na spotkaniu :drunk:
Norbi Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 No mnie niestety nie było ..zmęczenie wzieło góre Ma ktoś parcie na wymiane kierunków ?bo bede zamawiał dla siebie - http://www.allegro.pl/item305571964_kierunkowskazy_migacze_skoda_octavia_audi_a4_nowe.html
slaweq Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Było nas mało ale i tak było wporzo Było git Milo bylo Was poznac
poziek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Słuchajcie nie wiem czy to prawda ale doszły nie słuchy, że Adamoo wczoraj w nocy został mocno zlany przez dwóch bambrów...
Tosik Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Milo bylo Was poznac :wink4 Nam też było miło poznać [br]Dopisany: 09 Luty 2008, 23:36 _________________________________________________ Słuchajcie nie wiem czy to prawda ale doszły nie słuchy, że Adamoo wczoraj w nocy został mocno zlany przez dwóch bambrów... :shocked:
ono Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 No ja też słyszałem że niezły wpier...l dostał , ale mi go nie szkoda bo pewnie zasłużył .
adamooo Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 nie wierze..jak nie zobaczę fotek.. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Pewnie jak to on zaczął sie stawiać i burzyć... [br]Dopisany: 09 Luty 2008, 23:46 _________________________________________________ nie wierze..jak nie zobaczę fotek.. :gwizdanie: wiesz co, nie chcę się za ciebei wstydzić...
wit.s Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 hmmm... Albo ja ide za daleko w swoich kombinacjach Albo se troche z tymi 'bambrami' pochlebiacie. Czy ja aby sie myle ze jednego wolaja w pewnych kregach Chudy albo Kurczak A drugi gdzies tu ostatnio jeczal po pakerni?
krzyniek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Było nas mało ale i tak było wporzo Było git Milo bylo Was poznac :) jak jechałem to taka mgła jak ch ch i więcej jak 140km/h nie dało jechać, widoczność do 15m + jeszcz mróz -4 a za***iście autko zamarzło raggaman :bicz3:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 hmmm... Albo ja ide za daleko w swoich kombinacjach Albo se troche z tymi 'bambrami' pochlebiacie. Czy ja aby sie myle ze jednego wolaja w pewnych kregach Chudy albo Kurczak A drugi gdzies tu ostatnio jeczal po pakerni? Wiciu nawet nie pamietam, żebym Adasia wczoraj widział... Kto ma z Warsaw Team tempomat do B6 do sprzedania??
adamooo Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 boberek ma drzwi naprawione ? ledy się świecą ? co z alarmem ?
poziek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Adasio więc tak: -alarma jest i super sprawa - drzwi się w końcu wszystkie zamykają i jest koks - nawiewy swieca na czerwono jak ta lala - navi przeprogaramowana - kabel od Defi puszczony przez ten srodkowy nawiew - tapicerka drzwi kierowcy spasowana reasumując KOKS
lukaszr Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Poziek, a Ty to masz przechlapane u mnie - najpierw coś mówisz, a później laskę wykładasz
adamooo Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 do której siedzieliście ? i co było z tymi drzwiami..miałeś podjechać wiecieram i zrobić prezentacje
Rekomendowane odpowiedzi