hornet Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Juz powinno dzialac http://picasaweb.google.com/malinowy/Indie2008 zdjęcia kox :th: :th:
m@riucha Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Dziś w nocy przylatuje UFO i porywa facetów z dużymi kuta..., Wy chłopaki się nie bójcie, ja pisze żeby się pożegnać ;( bash jest cool 20 Styczeń 2008, 23:37 #322209+(6369)- <Harnaś> Piszę aby Cię uprzedzić, że dzisiaj przylatują kosmici żeby porwać facetow z dużymi kutasami ! Ty nie musisz się martwić ale ja piszę żeby się pożegnać. <Igor> Igora teraz nie ma, musiał gdzieś pilnie wyjść <Igor> Przekaze jak wroci A to tak dla rozrywki: #227487+(4037)- <Andew> Na Interii napisali w jakims tam artykule: "Kaczy penis może osiągnąć olbrzymie rozmiary (do 40 cm) i często przybiera fantazyjne kształty. Na przykład skręca się jak korkociąg." <S@@mo> To znaczy ze nasz prezydent moze miec kutasa na 40cm :| <Andew> A Jarosław ma korkociąg. Juz wiemy czemu jest kawalerem......
spanky Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Dziś w nocy przylatuje UFO i porywa facetów z dużymi kuta..., Wy chłopaki się nie bójcie, ja pisze żeby się pożegnać ;( :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Maila to i ja dostałem, ale nie wiem czym się podniecacie: "Jeśli nie chcesz by Twoje konto zostało usunięte, po prostu się zaloguj na forum." Szkoda nawet 3-ch sekund dyskusji. (...) Juz powinno dzialac http://picasaweb.google.com/malinowy/Indie2008 Malik - takie foty jeszcze bardziej nakręcają człowieka na robienie zdjęć (kiedyż, aż kiedyż dotrze to moje gówno ) Parę komentarzy do fot: - widok d*py słonia - bezcenny - ależ te małpy mają wielkie ... ogony. Ku8rwa mać - musiały polecieć razem z Norbim - karzeł w czerwonym turbanie - mocarz - Jeff bardzo wygląda na jankesa - na jednej focie facet w nausznikach, na drugiej banany na ulicznym straganie - fajne bryki tam mają - Dacia Logan robiłaby większe wrażenie, niż u nas najnowszy RS
krzyniek Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Dziś w nocy przylatuje UFO i porywa facetów z dużymi kuta..., Wy chłopaki się nie bójcie, ja pisze żeby się pożegnać ;( podobny tekst z smsa: Cześć, słuchaj jest afera- Urząd Skarbowy od nowego roku wprowadził podatek od nieudanego seksu .....Ja dostanę zwrot ale was te skur***ny zrujnują
Kaśka Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 http://www.goraceserce.pl/343736/Walentynka-od-Kasia.html Z okazji walentynek dla wszystkich dużo ciepła i miłości.
krzyniek Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 czy wybiera się ktoś dziś do Łodzi na pierwsze legalne nocne wyścigi równoległe?
Italiano Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 czy wybiera się ktoś dziś do Łodzi na pierwsze legalne nocne wyścigi równoległe? Fajna randka na walentynki pościgać się z narzeczoną
Aydaho Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 czy wybiera się ktoś dziś do Łodzi na pierwsze legalne nocne wyścigi równoległe? jak legalne to nie
spanky Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 nowy avatar MorgothV8 spadlem z krzesla ....
Gość MorgothV8 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 No co słaby jest? Na takim czymś mogę chwilowo jeździć zamiast OOOO
krzyniek Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Bryni dzik-avatarek to się chowa przy takiej świni, MorgothV8 dołożyłeś do pieca
krzyniek Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 To guziec? "bo to taka świnia z afryki"
Kaśka Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Bryni dzik-avatarek to się chowa przy takiej świni, MorgothV8 dołożyłeś do pieca Bryńka nie ma juz w avatarze dziaka, tylko swoje zdjęcie
krzyniek Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Bryni dzik-avatarek to się chowa przy takiej świni, MorgothV8 dołożyłeś do pieca Bryńka nie ma juz w avatarze dziaka, tylko swoje zdjęcie wiem!!! ale to było do poprzedniego avatarka i proszę tu bez głupich skojarzeń
Gość MorgothV8 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 To nie jest moje zdjęcie, może jest minimalne podobieństwo - ale proszę się nie sugerować
Rekomendowane odpowiedzi